Iyiyim kuzum çok şükür :) yarın iş var biraz hüzünlüyüm
Balım iyiyim çok şükür :) yarın iş var nasıl alışacam onu düşünüyom
Katılll tabi kiiii :))) yeni tarifler Öğrenelim senden tatlımben katıldım
Ayyy fotoları pc ye atablrsm katlcam canm ya bıde her ayrıntı cekemedm ben
Al bendende o kadar kuşum yaa evde olmak yaramıyo bana.. Çalışınca daha enerjik oluyorum daha mutlu oluyorumay ben evde durdum mu sıkılıyorummmm iş olsun ya haftaya oh maaş günüiyiki çalışıyoruz kuzum bakma ya evde durunca basıyorlar bana
Çok şükür bi işimiz var bebeğiiiiimmmmmm.. Olmaması daha sıkıntıdır benceeeIyiyim kuzum çok şükür :) yarın iş var biraz hüzünlüyüm
Balım iyiyim çok şükür :) yarın iş var nasıl alışacam onu düşünüyom
Katılll tabi kiiii :))) yeni tarifler Öğrenelim senden tatlımben katıldım
Çok şükür bi işimiz var bebeğiiiiimmmmmm.. Olmaması daha sıkıntıdır benceeeallah sağlık versin çalışalımmm Hafta başlayınca sonuda geliyo allahın izniyle zaman çok daha hızlı geçiyooooo
Bu hftasonu vardı nöbetim fıstık öğleye kadar çalıştım dün ve bugünAynen kuzum binlerce kez şükür tabiki de.. :) haftaya Allah'tan haftasonu yok Hehehehızlı geçer umarım balım :) senin çalışma nasıl peki nöbet yoktur umarım:)
Bu hftasonu vardı nöbetim fıstık öğleye kadar çalıştım dün ve bugünAma ay sonuna kdr rahatım.. bi daha 31ocak+1şubatta var nöbetim
Ohh ohh kuzu rahatsın süper:) maşallah diyim nazar değmez İnşallahh :) diyetinizi bende takip ediyorm he
Ben yapmıyorm diyeti kız.. Demetle başak yapıolar.. Arada onlara eşlik ediyorum brokolidir, salatadır yiyorum öyle Sağlıklı olmak adına.. Benim aşkitoya kalsa bana en az 5kilo aldırıcak ama yiyorum yiyorum almıyorum yiyorum yiyorum almıyorummm
Kuşuuuuummm kıyamam sanaaMaşallah kuzum idolümsünbende yesem alıcamda yemiyorum valla alırsam olmaz :) bende yiyip kilo almak istemiyorm olmuyor amaaaaa
Kuşuuuummm deme öyleeeediyet magduru benim
Gittiğinden beri ilk defa böyle bir şey yaşıyorum .s günlerdir değil bgn böyle perşembe gnü biraz atıştık snra tlfnu flnda almadı bgn de 5 dk msjlaştk. Kayseri'de askerlik yapıyo
Telefondan da konu açabiliyorsun kuzum resimde atabiliyorsun :)
Kızıııım sen bunlarla mı uğraşıyosun yaaaauuuubabam kızım bunlarlamı ugrasıosun dıooo:))
Kızıııım sen bunlarla mı uğraşıyosun yaaaauuuu
Kııız şaka bi yana enfes görünüyoooo sunumuda çokk şıııkkkEllerine sağlıkk babyy
Eheheheheheee böyle giderse sırf senin için açacam gızzzSaol tatlmm sana ınstagram ac dıoom acmıon orda paylasıom baby :))
Eheheheheheee böyle giderse sırf senin için açacam gızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?