2014 Yarenleri! :)

Ayyy fotoları pc ye atablrsm katlcam canm ya bıde her ayrıntı cekemedm ben

Çok şükür bi işimiz var bebeğiiiiimmmmmm.. Olmaması daha sıkıntıdır benceee allah sağlık versin çalışalımmmHafta başlayınca sonuda geliyo allahın izniyle zaman çok daha hızlı geçiyooooo

Aynen kuzum binlerce kez şükür tabiki de.. :) haftaya Allah'tan haftasonu yok Hehehe hızlı geçer umarım balım :) senin çalışma nasıl peki nöbet yoktur umarım:)

Aynen kuzum binlerce kez şükür tabiki de.. :) haftaya Allah'tan haftasonu yok Hehehe hızlı geçer umarım balım :) senin çalışma nasıl peki nöbet yoktur umarım:)
Bu hftasonu vardı nöbetim fıstık öğleye kadar çalıştım dün ve bugün Ama ay sonuna kdr rahatım.. bi daha 31ocak+1şubatta var nöbetim

Bu hftasonu vardı nöbetim fıstık öğleye kadar çalıştım dün ve bugün Ama ay sonuna kdr rahatım.. bi daha 31ocak+1şubatta var nöbetim

Ohh ohh kuzu rahatsın süper:) maşallah diyim nazar değmez İnşallahh :) diyetinizi bende takip ediyorm he

Ohh ohh kuzu rahatsın süper:) maşallah diyim nazar değmez İnşallahh :) diyetinizi bende takip ediyorm he
Ben yapmıyorm diyeti kız.. Demetle başak yapıolar.. Arada onlara eşlik ediyorum brokolidir, salatadır yiyorum öyle Sağlıklı olmak adına.. Benim aşkitoya kalsa bana en az 5kilo aldırıcak ama yiyorum yiyorum almıyorum yiyorum yiyorum almıyorummm

Maşallah kuzum idolümsün bende yesem alıcamda yemiyorum valla alırsam olmaz :) bende yiyip kilo almak istemiyorm olmuyor amaaaaa

Maşallah kuzum idolümsün bende yesem alıcamda yemiyorum valla alırsam olmaz :) bende yiyip kilo almak istemiyorm olmuyor amaaaaa
Kuşuuuuummm kıyamam sanaa Ben çoook yavaş yerim bbeğim.. Yani doymak için değil yemeğin tadına varmak için yerim
Uzmanlar her lokmayı 33kere çîğneyin diyolar ya bu önerilerine istem dışı uyuyorum çnkü öyle alışmışım Bu da çok etkiliyo tabi.. Hem sindirim kolaylaşıyo hemde çok fzla yemeden doyma hissi oluşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…