2014 Yarenleri! :)

amin canım benim yarını bekliyoruz bakalım yarın belli olacak Allah nasip ederse.. aynen bir de migren başlangıcı var ben de düşün artık halimi şimdiden hiç strese gelemiyorumm

amin canım benim yarını bekliyoruz bakalım yarın belli olacak Allah nasip ederse.. aynen bir de migren başlangıcı var ben de düşün artık halimi şimdiden hiç strese gelemiyorumm

Stres yapma kuzum şimdiden güzel haberlerinizi bekliyoruz tatlımmmm:)

deniziiim basagimmm cok aciktimm suan dedemlerdeyiz herkes yemek yiyoo motive oluyorummmmm size yazarakkkkk hayirrr yemicemmmmm
Demetimmmm tadımlık yiyebilirsin nefsini köreltmek adınaa Dayan bitanemmmm, sabrettttt.. Güveniyorum ben sanaaaaaa.. Başarıcaksınnn kuşummmmmm.. Aklına erdinle kavuşucağnz zamanı getir sürekliiiii Motive olursun onu düşündükçeeee..

internette sıcak fırsatlar diye arat, bi site var,oradan günlük olarak marka indirimlerini takip edebilirsin,ev eşyaları bebek bezi giyim teknoloji çeyizlik her konuda fırsatlar var aradığın herşeyi orada bulabilirsin, özellikle ev dizerken çok işine yarayacak.

bizim tek kavgamız bana sevgisini gösterememesi,sevdiğini biliyorum ama içten davranışlar göremiyorum çekingen tavırları var.biraz ilgisiz yani ama düzelteceğine söz verdi :)

belki biz de sizin gibi oturturuz ilişkimizi bakalım, o da bunu umuyor :)

Bence askerlik ilişkinize çok iyi gelicek Ben askere uğurladıktan snra yeniden aşık oldum aşkıma, tabi o da bana Tavsiyen için tşkler tatlım bakıcam sıcak fırsatlara..

Dün bir garipti resmen deliye donmustu hemde durduk yere. Yok olmuyor anlaşamıyoruz sonumuz yok vs bunalıma girdim cikmazlardayim diye. Bugünde diyor kafam karisik Uff ben yoruldum ya gercekten
kendi haline bırak canım bakalım bi süre nasıl istersen de.. ustune gitme belkide bi sorunu vardır bunalmış ne biliyim.. Olur öyle seyler canım orası bambaşka bir yer etkilenebiliyorlar diğer arkadaşlarından da.

İnsallah bitanem umud ediyoruz işte.. İnşallah bir gün bizde OHH bitti bütün sıkıntılarımız geride kaldı diye dua edeceğiz.. Allahım sen yardım et ..

yok hic yemedimmm deniziimmm isin ucunda istanbul oldugu icin tutabiliyorum kendimi yoksa coktan bozmustum diyeti :) basaricam insallahh saol bana inandigin icin yavrummm

yarin dukan diyetine basliyorumm zamansiz_ basagimm bakalim neler olacak :)

2 haftaya bı goruyorum genelde 4 gunde tatıl olunca gttm tabe :) Bende iyiyim gezdimm baby geldm :) sende ne var ne yok
İyi tatlım bendeee dün ve bugün çalıştım nöbetim vardı.. Geçen haftasonu gitmiştim bende annemlerin yanına tatili son dakika ilan ettikleri için nöbetimi ayarlayamadım kaldım denizlilerdeee

Hasta olmaz diye bekliyodum tatili birleştirirler diye düşünüyodum çnkü 2gün izinli olarak ayrılmışlardı hastaneden.. Enem dün bi gittiydimdeee hepsi geri dönmüş kııız İyide yapmışlarrr hftasonu nası geçti hiç anlamadım

İnsallah bitanem umud ediyoruz işte.. İnşallah bir gün bizde OHH bitti bütün sıkıntılarımız geride kaldı diye dua edeceğiz.. Allahım sen yardım et ..

Aynen tatlım birgün daha bitti:) daha da güzel günlere şafak sayıyoruz kuzum:)

Kızlar o kadar kötü bir haldeyim ki. Neden böyleyiz bilmiyorum. Kaç gündür almadı tlfnu dedm ya bgn almş 5 dk msjlaştk glb snra veriyorum tlfnu dedi. O kadar soğuk ki anlatamam ya. Bana mı kızgnsn diyorm hayır diyo arıyom tlnda knşlm diyorm ona da hayır diyo bşyn mi var dyrm hayır diyo. Bnde güzelce dedm ki ben seni özlüyorum hayatım neden knşmuyosun falan veriyorum tlfnu dedi. Çok bozuldum yaa aşırı derecede acaba düşünceleri ne nedem böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…