amin canım benim yarını bekliyoruz bakalım yarın belli olacak Allah nasip ederse.. aynen bir de migren başlangıcı var ben de düşün artık halimi şimdiden hiç strese gelemiyorummHersey COK GUZEL olacak canim benim insallah.. :) inaniyorum ben senin Daha cok inanman gerek Canim
Hakkinizda hayirlisi kuzum :) nidaya dediğim gibi inanıyorm herşey çok güzel olacak inşallah balım :) kuzum çok sıktın demekki kendini ahh ahholsun kendine uyku ziyafeti çekmişsin :)))
amin canım benim yarını bekliyoruz bakalım yarın belli olacak Allah nasip ederse.. aynen bir de migren başlangıcı var ben de düşün artık halimi şimdiden hiç strese gelemiyorumm
inşallah size yarın çok güzel haberlerle gelirim bebeğimStres yapma kuzum şimdidengüzel haberlerinizi bekliyoruz tatlımmmm:)
inşallah size yarın çok güzel haberlerle gelirim bebeğim
Demetimmmm tadımlık yiyebilirsin nefsini köreltmek adınaadeniziiim basagimmm cok aciktimm suan dedemlerdeyiz herkes yemek yiyoomotive oluyorummmmm size yazarakkkkk hayirrr yemicemmmmm
Tşk ederim tatlım.. Arada bi göz gezdiriyorum gelinlik modellerine ama önceliğim çeyiz alışverişi şuanda Ev tekstili, mutfak eşyası fln sürekli alıyorum.. Askerim dönünceye kadar büyük eşyalar dışında hepsini bitiricem sanırım O döndüğünde mobilya dekorasyon gibi en eğlenceli kısım kalsın
Kıyamam sana.. Ben ilişkiniz uzun süredir var gibi düşünüyodum.. Ama süresi farketmezkiii önemli olan hissedilenler öyle değil miii mydecembercımmmKendi adıma konuşmak gerekirse askerlik bnmkini olumlu anlamda çooooook değiştirdi Aşk böcüğü oldu çıktı vallahi Seninde anlattığına göre olumlu anlamda değişmeler söz konusu seninkindede her şeyin kıymetini anlıyolar demekki ordaa.. Özelliklede biziimmm
Öncesinde ne oldu kavga sebebimizin nedir bilmiyorum ama her ilişkide olabiliyo o şiddetli kavgalar.. Özellikle ilk 2 yıl.. Çiftler birbirini tanımadıkları için kendi isteklerini yaptırabilmek adına yada daha baskın olabilmek adına çatışmalar yaşanabiliyoKeşke olmasa ama olabiliyoo işteee..
Akışına bırak bakalım kuzucuk dağıtım iznine falan gelicek ya davranışlarını iyice ölç tart.. Ona göre kararını verirsin.. Ama şunu söylemeden edemiycem bu devirde hem sevip hem sevilmek büyük nimetttt.. Kıymetini bilmek lazım bebeğim.. Herkese nasip olmazzŞanslı kızlarız biiiizzz
Slm cnmmmm iyi allaha şükür bildiğin gibiiiiSen nasılsııııın? Ohh ailenle hasret gidermişsindir ne güzeeelll
iyiyim tatlım sen nasılsın. ..valla bn hep telefondan giriyorum:)
sagol canım olmaya çalışıyorum ama bende artık yoruldum sürekli sabırlı olmaktan guxlu durmaktandualarımiz babaciginizla tez zamnda sagligina kavusur insallah bebegim Allah hepinize sabir versin özellikle sevdicegine onun isi daha zor,destek ol kuzummm,güçlü ol.
Bence askerlik ilişkinize çok iyi gelicekinternette sıcak fırsatlar diye arat, bi site var,oradan günlük olarak marka indirimlerini takip edebilirsin,ev eşyaları bebek bezi giyim teknoloji çeyizlik her konuda fırsatlar var aradığın herşeyi orada bulabilirsin, özellikle ev dizerken çok işine yarayacak.
bizim tek kavgamız bana sevgisini gösterememesi,sevdiğini biliyorum ama içten davranışlar göremiyorum çekingen tavırları var.biraz ilgisiz yani ama düzelteceğine söz verdi :)
belki biz de sizin gibi oturturuz ilişkimizi bakalım, o da bunu umuyor :)
kendi haline bırak canım bakalım bi süre nasıl istersen de.. ustune gitme belkide bi sorunu vardır bunalmış ne biliyim.. Olur öyle seyler canım orası bambaşka bir yer etkilenebiliyorlar diğer arkadaşlarından da.Dün bir garipti resmen deliye donmustu hemde durduk yere. Yok olmuyor anlaşamıyoruz sonumuz yok vs bunalıma girdim cikmazlardayim diye. Bugünde diyor kafam karisik Uff ben yoruldum ya gercekten
İnsallah bitanem umud ediyoruz işte.. İnşallah bir gün bizde OHH bitti bütün sıkıntılarımız geride kaldı diye dua edeceğiz.. Allahım sen yardım et ..Hersey COK GUZEL olacak canim benim insallah.. :) inaniyorum ben senin Daha cok inanman gerek Canim
Hakkinizda hayirlisi kuzum :) nidaya dediğim gibi inanıyorm herşey çok güzel olacak inşallah balım :) kuzum çok sıktın demekki kendini ahh ahholsun kendine uyku ziyafeti çekmişsin :)))
yok hic yemedimmm deniziimmm isin ucunda istanbul oldugu icin tutabiliyorum kendimi yoksa coktan bozmustum diyeti :) basaricam insallahh saol bana inandigin icin yavrummmDemetimmmm tadımlık yiyebilirsin nefsini köreltmek adınaaDayan bitanemmmm, sabrettttt.. Güveniyorum ben sanaaaaaa.. Başarıcaksınnn kuşummmmmm.. Aklına erdinle kavuşucağnz zamanı getir sürekliiiii Motive olursun onu düşündükçeeee..
İyi tatlım bendeee dün ve bugün çalıştım nöbetim vardı.. Geçen haftasonu gitmiştim bende annemlerin yanına tatili son dakika ilan ettikleri için nöbetimi ayarlayamadım kaldım denizlilerdeee2 haftaya bı goruyorum genelde 4 gunde tatıl olunca gttm tabe :) Bende iyiyim gezdimm baby geldm :) sende ne var ne yok
İnsallah bitanem umud ediyoruz işte.. İnşallah bir gün bizde OHH bitti bütün sıkıntılarımız geride kaldı diye dua edeceğiz.. Allahım sen yardım et ..
Afferin bnm demetimeeee.. Çak kıızzyok hic yemedimmm deniziimmm isin ucunda istanbul oldugu icin tutabiliyorum kendimi yoksa coktan bozmustum diyeti :) basaricam insallahh saol bana inandigin icin yavrummm
yarin dukan diyetine basliyorummzamansiz_ basagimm bakalim neler olacak :)
kuzenlerim çok tatlı cok sukur ya hele bitsanesi var bna cok destek o anneme söyledi gokseli :)kuzenlerinle aran nasil senin kuzum sevmediklerin var mi?
Ebeeeetttt gece 00:01 itibariyleee 300lere veda edicezzz biiiizzz bebeğimmmmmmAynen tatlım birgün daha bitti:) daha da güzel günlere şafak sayıyoruz kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?