- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Günaydın yarenlerr
Günaydıııııın hayırlı sabahlar kızlaaaaarrr
İyiyimmm minnoşuuuummmmm allaha çoooook şükürrrrr heycanlıyım ve gururluyuuuuummm benim aşkıma başarı belgesi vermişleeeer atışlarda başarılı olduğu içiiiingünaydınnn nasılsın canımcım nerelerdeydin haftasonu
fıstıkkk günaydınnn sana da hayırlı sabahlar nasılsın bugün
Günaydınn herkeseee öncelikle..Öffff diğer topik ölmüş resmen
Gel babyyyy gellll bu topikte hayat vaaaarrrrrÖffff diğer topik ölmüş resmen
Günaydınnn sana da tatlış naber nasıl gidiyo özlem:) ben aslında simge'yi merak ediyorum, hatırlar mısın erkek arkadaşı kızlarla takılıyoduGünaydınn herkeseee öncelikle..
Evet diğer topikte ses soluk yok. Nereye kaybolmuş herkes?
Öffff diğer topik ölmüş resmen
İyiyimmm minnoşuuuummmmm allaha çoooook şükürrrrr heycanlıyım ve gururluyuuuuummm benim aşkıma başarı belgesi vermişleeeer atışlarda başarılı olduğu içiiiinBide bide bide cuma günü evci iznine çıkartıcaz allah nasip ederseeeee Sen nasılsıııın kuşuuuuummmm?
He valla yaaaa en son ne okunduğunu görmek için giriyom topiğe, "okunmamış 1 mesaj" töööööbeee estGel babyyyy gellll bu topikte hayat vaaaarrrrr
Aa evet hatırladımGünaydınnn sana da tatlış naber nasıl gidiyo özlem:) ben aslında simge'yi merak ediyorum, hatırlar mısın erkek arkadaşı kızlarla takılıyoduen son konu açmış BDVye, ayrılmışlar
canım ben simgeye o kadar çok üzüldümki anlatamam sana , başta yaptığı ayıp ama kızın son ayrılalım dediğinde pişkin pişkin tamam demesi şerefsizlikten başka bişey deil .. çok kızdım çokkkkGünaydınnn sana da tatlış naber nasıl gidiyo özlem:) ben aslında simge'yi merak ediyorum, hatırlar mısın erkek arkadaşı kızlarla takılıyoduen son konu açmış BDVye, ayrılmışlar
İhihi kız baya baya kadınlar hamamına döndü burası desene maşşallahhhtatlımm hoşgeldin günaydınbu topikte toplanalım geliiin geliiinn canım askerin akçakalede miydi
Sağol bitanemmmmmmm.. Şimdi ne yemekleri hazırlasam acaba diye düşünüyoruuuum kuşum naapsamkiii? Uff ama yanlış kişiye soruyorum bunu yaaa.. Neden çay kaave dışında bişi bilmiyosunki yeşimtatlımm hoşgeldin günaydınbu topikte toplanalım geliiin geliiinn canım askerin akçakalede miydi
oooo tebrik ederiizzzz askerimizi bizim de tebriklerimizi iletirsinaayyy cumaya birşey kalmadı bebeğiiim çoook heyecanlı ya seni anlayabiliyoruum inşallah nasip olur bebeğiiimm çok şükür iyiyim ben de tatlımm
İhihi kız baya baya kadınlar hamamına döndü burası desene maşşallahhhAkçakalede iviiit. Alıştık artık yaa manisadan izmirden falan farklı gelmiyo artık. Tek fark kaçakçılar gırla imiş. Kaçak çayları meşhurmuş özellikle. Dedim kapsana bi paket. Ooldooo diyo
aa nerde ki askerin niye arayamıyorAa evet hatırladımüzüldüm bak şimdi yaa offf bu ara bir kopukluk var bakalım ya hayırlısı..
bende zor zamanlar geçiriyorum zar zor haber alıyorum ama aklım onda onunda bende inşallah bir şekilde zaman geçecek napalım başka çaremiz yokk. Sende ne var ne yok ?
ahhh sexycimmm cinlerim tepeme çıktııı yaaaa kafayı yicektim!! Sağlık olsun nedir ya o ne ya olmasın sağlık mağlık kafası kırılsın inşcanım ben simgeye o kadar çok üzüldümki anlatamam sana , başta yaptığı ayıp ama kızın son ayrılalım dediğinde pişkin pişkin tamam demesi şerefsizlikten başka bişey deil .. çok kızdım çokkkk
Bende 1gün girmiyom burayaa amanııııınnn sayfalarlarlar geçmiş oluyo yııııvvvHe valla yaaaa en son ne okunduğunu görmek için giriyom topiğe, "okunmamış 1 mesaj" töööööbeee est
Sağol bitanemmmmmmm.. Şimdi ne yemekleri hazırlasam acaba diye düşünüyoruuuum kuşum naapsamkiii? Uff ama yanlış kişiye soruyorum bunu yaaa.. Neden çay kaave dışında bişi bilmiyosunki yeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?