2014 Yarenleri! :)

günaydınnn nasılsın canımcım nerelerdeydin haftasonu

fıstıkkk günaydınnn sana da hayırlı sabahlar nasılsın bugün
İyiyimmm minnoşuuuummmmm allaha çoooook şükürrrrr heycanlıyım ve gururluyuuuuummm benim aşkıma başarı belgesi vermişleeeer atışlarda başarılı olduğu içiiiin Bide bide bide cuma günü evci iznine çıkartıcaz allah nasip ederseeeee Sen nasılsıııın kuşuuuuummmm?

Günaydınn herkeseee öncelikle..
Evet diğer topikte ses soluk yok. Nereye kaybolmuş herkes?
Günaydınnn sana da tatlış naber nasıl gidiyo özlem:) ben aslında simge'yi merak ediyorum, hatırlar mısın erkek arkadaşı kızlarla takılıyodu en son konu açmış BDVye, ayrılmışlar

Öffff diğer topik ölmüş resmen

tatlımm hoşgeldin günaydın bu topikte toplanalım geliiin geliiinn canım askerin akçakalede miydi

oooo tebrik ederiizzzz askerimizi bizim de tebriklerimizi iletirsin aayyy cumaya birşey kalmadı bebeğiiim çoook heyecanlı ya seni anlayabiliyoruum inşallah nasip olur bebeğiiimm çok şükür iyiyim ben de tatlımm

Günaydınnn sana da tatlış naber nasıl gidiyo özlem:) ben aslında simge'yi merak ediyorum, hatırlar mısın erkek arkadaşı kızlarla takılıyodu en son konu açmış BDVye, ayrılmışlar
Aa evet hatırladım üzüldüm bak şimdi yaa offf bu ara bir kopukluk var bakalım ya hayırlısı..
bende zor zamanlar geçiriyorum zar zor haber alıyorum ama aklım onda onunda bende inşallah bir şekilde zaman geçecek napalım başka çaremiz yokk. Sende ne var ne yok ?

canım ben simgeye o kadar çok üzüldümki anlatamam sana , başta yaptığı ayıp ama kızın son ayrılalım dediğinde pişkin pişkin tamam demesi şerefsizlikten başka bişey deil .. çok kızdım çokkkk

tatlımm hoşgeldin günaydın bu topikte toplanalım geliiin geliiinn canım askerin akçakalede miydi
İhihi kız baya baya kadınlar hamamına döndü burası desene maşşallahhh Akçakalede iviiit. Alıştık artık yaa manisadan izmirden falan farklı gelmiyo artık. Tek fark kaçakçılar gırla imiş. Kaçak çayları meşhurmuş özellikle. Dedim kapsana bi paket. Ooldooo diyo

Sağol bitanemmmmmmm.. Şimdi ne yemekleri hazırlasam acaba diye düşünüyoruuuum kuşum naapsamkiii? Uff ama yanlış kişiye soruyorum bunu yaaa.. Neden çay kaave dışında bişi bilmiyosunki yeşim

ahahah kadınların olduğu heryer ayrı bir güzel bilirsin tatlım geçen cuma günü olmuş olay herhalde ya da cumartesi tam hatırlayamıyorum, nöbette şakalaşırken bi asker vurulmuş diye söylemişti ceyhun, onlara haber gelmiş.. akçakale denince aklıma hemen sen geliyorsun doğru hatırlıyormuşum demekkii
evet kaçak çay, kaçak sigara ben de diyorum yap bi yolluk gel

aa nerde ki askerin niye arayamıyor aman canım hep derim sağlıklı olsun da varsın aramasın, ama açıkçası sınanıyoruz gibime geliyo bazen sabrımız sevgimiz sınanıyor

ahhh sexycimmm cinlerim tepeme çıktııı yaaaa kafayı yicektim!! Sağlık olsun nedir ya o ne ya olmasın sağlık mağlık kafası kırılsın inş 2,5 yılını vermiş kız bi içi cızlamaz mı insanın? Ama çok geç alınmış bir karardı anladığım kadarıyla.

Sağol bitanemmmmmmm.. Şimdi ne yemekleri hazırlasam acaba diye düşünüyoruuuum kuşum naapsamkiii? Uff ama yanlış kişiye soruyorum bunu yaaa.. Neden çay kaave dışında bişi bilmiyosunki yeşim

seeeen varyaaa çok fenasıııınnnnnnnn yemek yapmayı bilmesem de yemeyi gayet iyi bilirim kayınvaliden de mi kalıcaksın sevdiceğin gelince, onla sarmalarr sarın börekler açın pastalar yapın evladınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…