aynen ya erken kalkmak koyuyor azcık ama nasip napalımaynen kuzum yaa :) erkenden kalkmak olmasa süper olacakta işte :) haftaya paralancaz
olsun hakkımızda hayırlısı artık kuşummm..beklemek zor olan ztn kuzumm
aynen yoruluyorum falan ama vakit geçiyor ya o hoşuma gidiyorAl bendende o kadar kuşum yaa evde olmak yaramıyo bana.. Çalışınca daha enerjik oluyorum daha mutlu oluyorum
iyi akşamlar canım hoşgeldiinİyi akşamlar yarenlerrrr ..
İyi akşamlar cınııııımmm nasılsııııınnnn?İyi akşamlar yarenlerrrr ..
Ac ac ac ac ac acccccccccccccccccccccccc :)))))))))
alistim kuzum ya :)Kuşuuuummm deme öyleeee
Teşekkür ederimm denizlilili bitirdik tatili yarın iş başını beklıyorum işte sen naslsn ?İyi akşamlar cınııııımmm nasılsııııınnnn?
iyiyim canmm sen naslsn ?iyi akşamlar canım hoşgeldiin
İyiyim bende allaha şükür tatlım yaa heycanlıyıııııımmmm cuma günü askerimi görüceeeemmmm allah izin verirseTeşekkür ederimm denizlilili bitirdik tatili yarın iş başını beklıyorum işte sen naslsn ?
iyiyim canmm sen naslsn ?
Afferin bnm demetimeeee.. Çak kıızz
cok sanslisin canim yaaa :) istanbulda benim cok kuzenim var ama ben sadece 3 4 tanesi seviyorum digerleri benle cok ugrasiyorkuzenlerim çok tatlı cok sukur ya hele bitsanesi var bna cok destek o anneme söyledi gokseli :)
oh afiyet olsun balimmm :) yani 5 kiloysa sen dikkat ederek verirsin yavrumbn bugün cigkofte yedim kuzum hic dayanamamdiyet degilde yediklerimi azalticam onceden sabh bi yarim ekmegi tost yapardim yapmıyorum, ogln 4 dilim ekmk yerdim yemiyorum..porsiyonlari küçülttum..diger turlu verdigim gibi geri alırım diye düşünüyorum. .ama bu porsiyon isini zayiflasamda birakmicam ztn bi sure sonra mide kuculuyo
kuzuuuum askerin mi geliyorrrrr ayyy cok guzel yaaaİyiyim bende allaha şükür tatlım yaa heycanlıyıııııımmmm cuma günü askerimi görüceeeemmmm allah izin verirse
iyiyim cok sukur canimm yarin ne giyecegimi ayarliyorum :) sen nasilsin napiyosun pofiiimkızçeler napıyosunuz nasılsınız bakalıım?
Atarım kuşum atarım tabiii rabbim bi mani vermezse inşallaahkuzuuuum askerin mi geliyorrrrr ayyy cok guzel yaaanidam gibi senden de resimler beklerizz tatlimm
ohhh çok şanslısın cnm vallaha hadi gözün aydın :))İyiyim bende allaha şükür tatlım yaa heycanlıyıııııımmmm cuma günü askerimi görüceeeemmmm allah izin verirse
Sağol kuşummm teşekkür ederimmm.. :)) ay bende heycanlanmaya başladım yaaaa:))ohhh çok şanslısın cnm vallaha hadi gözün aydın :))
canlarııım sevdicekle konuştuk baya bu akşam moral olması açısından sık sık aradım baktım o da aradı gün içerisinde sık sık bir daha ki konuşmamız karar hakkında olacak muhtemelen ne olur dualarınızı esirgemeyin yarın hayırlı haberlerimizle geleyim size.. şimdiden hepinizden Allah razı olsun ben de bol bol dua edip yatacağım bu akşam.. ben çıkıyorum şimdi öpüldünüzz hayırlı geceler seviliyorsunuz kızçelerim
teşekkür ederimmm canıımm..Her şey gönlünce olsun canımm .. İyi akşamlar..
Kuşuuuuummm kıyamam sanaaBen çoook yavaş yerim bbeğim.. Yani doymak için değil yemeğin tadına varmak için yerim
Uzmanlar her lokmayı 33kere çîğneyin diyolar ya bu önerilerine istem dışı uyuyorum çnkü öyle alışmışımBu da çok etkiliyo tabi.. Hem sindirim kolaylaşıyo hemde çok fzla yemeden doyma hissi oluşuyo
Canm ben telefondan yorum yazamıyrmkı konu acaym :))) Benım telden olmuo anlamadm
aynen ya erken kalkmak koyuyor azcık ama nasip napalım
olsun hakkımızda hayırlısı artık kuşummm..
aynen yoruluyorum falan ama vakit geçiyor ya o hoşuma gidiyor
iyi akşamlar canım hoşgeldiin
kuzum hoş geldınde neden oyle oldukı?selam kızlar ben geldim..şafak 70 iken 84 oldu of off.. neye üzülecegime şaşırdım ya
babası yogun bakımda canım komutana söylemiş ama izin hakı kalmadıgı ıcn vermemiş oda mecburdu gelmekte.. 6 gun hakkı varmıs işte 6 yı gecırmezse mahkemeye vermıceklermiş. gelmedıgı gun kadar yapacakmış. daha onceden de iznini uzatmıstı öyle öyle olacak 14 gun işte...kuzum hoş geldınde neden oyle oldukı?
Allah yardımcınız olsun inşallah Acil şifalar versin babasınada, sanada bolca sabır kuzummbabası yogun bakımda canım komutana söylemiş ama izin hakı kalmadıgı ıcn vermemiş oda mecburdu gelmekte.. 6 gun hakkı varmıs işte 6 yı gecırmezse mahkemeye vermıceklermiş. gelmedıgı gun kadar yapacakmış. daha onceden de iznini uzatmıstı öyle öyle olacak 14 gun işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?