2014 Yarenleri! :)

aynen kuzum yaa :) erkenden kalkmak olmasa süper olacakta işte :) haftaya paralancaz
aynen ya erken kalkmak koyuyor azcık ama nasip napalım
beklemek zor olan ztn kuzumm
olsun hakkımızda hayırlısı artık kuşummm..

Al bendende o kadar kuşum yaa evde olmak yaramıyo bana.. Çalışınca daha enerjik oluyorum daha mutlu oluyorum
aynen yoruluyorum falan ama vakit geçiyor ya o hoşuma gidiyor

İyi akşamlar yarenlerrrr ..
iyi akşamlar canım hoşgeldiin

Afferin bnm demetimeeee.. Çak kıızz
caktimm bebegimmm
kuzenlerim çok tatlı cok sukur ya hele bitsanesi var bna cok destek o anneme söyledi gokseli :)
cok sanslisin canim yaaa :) istanbulda benim cok kuzenim var ama ben sadece 3 4 tanesi seviyorum digerleri benle cok ugrasiyor
oh afiyet olsun balimmm :) yani 5 kiloysa sen dikkat ederek verirsin yavrum
bende zatifladiktan sonra dikkat etmeye baslicam kolay verilmiyo cunku

kuzuuuum askerin mi geliyorrrrr ayyy cok guzel yaaa nidam gibi senden de resimler beklerizz tatlimm
Atarım kuşum atarım tabiii rabbim bi mani vermezse inşallaah Yaa şimdi önce sadece abisi gelicekti beraber alıcaktık burdurdan şimdi anneside gelicekmişşş ben yemek ne yapsam acabaaa? Kayınvalideyi biliyorum eli boş gelmez yapar sarmalarını böreklerini ama misafirim olucak sonuçta ve özel biriii Sence ne yapsam kuzucum? Ufff çok heycanlandım yaaa

canlarııım sevdicekle konuştuk baya bu akşam moral olması açısından sık sık aradım baktım o da aradı gün içerisinde sık sık bir daha ki konuşmamız karar hakkında olacak muhtemelen ne olur dualarınızı esirgemeyin yarın hayırlı haberlerimizle geleyim size.. şimdiden hepinizden Allah razı olsun ben de bol bol dua edip yatacağım bu akşam.. ben çıkıyorum şimdi öpüldünüzz hayırlı geceler seviliyorsunuz kızçelerim

Her şey gönlünce olsun canımm .. İyi akşamlar..

Ben hızlı yiyom bebeğim ühühühüh kuzum artık Bendeki nasıl sindirimse anca yemeği az yiyince oluyor :) en iyisi az az yemek benim için :)

Canm ben telefondan yorum yazamıyrmkı konu acaym :))) Benım telden olmuo anlamadm

Hmmm bende anlamadım ki canm

aynen ya erken kalkmak koyuyor azcık ama nasip napalım

olsun hakkımızda hayırlısı artık kuşummm..

aynen yoruluyorum falan ama vakit geçiyor ya o hoşuma gidiyor

iyi akşamlar canım hoşgeldiin

Nasipte seçilmiş erken kalmak zorunda işçileriz işte kuzu napak

kuzum hoş geldınde neden oyle oldukı?
babası yogun bakımda canım komutana söylemiş ama izin hakı kalmadıgı ıcn vermemiş oda mecburdu gelmekte.. 6 gun hakkı varmıs işte 6 yı gecırmezse mahkemeye vermıceklermiş. gelmedıgı gun kadar yapacakmış. daha onceden de iznini uzatmıstı öyle öyle olacak 14 gun işte...

Allah yardımcınız olsun inşallah Acil şifalar versin babasınada, sanada bolca sabır kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…