2014 Yarenleri! :)

deniziiim basagimmm cok aciktimm suan dedemlerdeyiz herkes yemek yiyoo motive oluyorummmmm size yazarakkkkk hayirrr yemicemmmmm
bn bugün cigkofte yedim kuzum hic dayanamam diyet degilde yediklerimi azalticam onceden sabh bi yarim ekmegi tost yapardim yapmıyorum, ogln 4 dilim ekmk yerdim yemiyorum..porsiyonlari küçülttum..diger turlu verdigim gibi geri alırım diye düşünüyorum. .ama bu porsiyon isini zayiflasamda birakmicam ztn bi sure sonra mide kuculuyo

Hadı yaaaa amanınnnn neyse baby iyi olmus senın ıcın :)

kuzenlerinle aran nasil senin kuzum sevmediklerin var mi?

2 haftaya bı goruyorum genelde 4 gunde tatıl olunca gttm tabe :) Bende iyiyim gezdimm baby geldm :) sende ne var ne yok

sagol canım olmaya çalışıyorum ama bende artık yoruldum sürekli sabırlı olmaktan guxlu durmaktan

Aynen tatlım birgün daha bitti:) daha da güzel günlere şafak sayıyoruz kuzum:)

kuzenlerim çok tatlı cok sukur ya hele bitsanesi var bna cok destek o anneme söyledi gokseli :)

Ebeeeetttt gece 00:01 itibariyleee 300lere veda edicezzz biiiizzz bebeğimmmmmm Gelsin 200leeeeerrrr

kızçeler napıyosunuz nasılsınız bakalıım?

Aaaa neden öyle yapmıs kı yaaa (( Hadı 1 gun kotu olur anlarmda gunlerdr mı boyle nerede canm su an

kızçeler napıyosunuz nasılsınız bakalıım?
Pofüdikoooom, cınıııııımmmm İyim allaha şükür tv seyrediyoruuum sen napaaaannn? Nasılsııınnn? Bugün daha iyisin öyle hissettimm maşallah kuzumaaa Yarın güzel haberleri aldın mıı daha da iyi olucaksııııın inşallaaah

Aaaa neden öyle yapmıs kı yaaa (( Hadı 1 gun kotu olur anlarmda gunlerdr mı boyle nerede canm su an
Gittiğinden beri ilk defa böyle bir şey yaşıyorum .s günlerdir değil bgn böyle perşembe gnü biraz atıştık snra tlfnu flnda almadı bgn de 5 dk msjlaştk. Kayseri'de askerlik yapıyo

iim bebeğim sen nasılsın bakalım. .askerin ne alemde
canım biraz gerginiz bekliyoruz işte yarını ama iyiyiz çok şükür..
ben de çay içiyorum sevdicek ararım dedi onu bekliyorum konuştuk yarım saat, 5-10 dakikalık işim var döncem sana dedi bekliyorum arıcak diye duşa giremiyorum ya napalım canım olanla ölene çare yok beklemedeyiz yarın hayırlı haberlerle geleceğim inşallahhh

ben de öyle kuzum çayın demlenmesini bekliyorum nasıl gidiyor bebeğimm?

Iyiyim kuzum çok şükür :) yarın iş var biraz hüzünlüyüm

İyiyim allaha şükür fıstığımmmmm tv seyrediyoruuuummmn Sen nasılsınn naposuuuunnnn bakem

Balım iyiyim çok şükür :) yarın iş var nasıl alışacam onu düşünüyom

Kızlaaaar kurabiye yarısmasına katılsammı acaba kararsz kaldm bıde 2 3 tarıfım var bılemedm :)

Katılll tabi kiiii :))) yeni tarifler Öğrenelim senden tatlım ben katıldım

ay ben evde durdum mu sıkılıyorummmm iş olsun ya haftaya oh maaş günü iyiki çalışıyoruz kuzum bakma ya evde durunca basıyorlar bana

ay ben evde durdum mu sıkılıyorummmm iş olsun ya haftaya oh maaş günü iyiki çalışıyoruz kuzum bakma ya evde durunca basıyorlar bana

aynen kuzum yaa :) erkenden kalkmak olmasa süper olacakta işte :) haftaya paralancaz

beklemek zor olan ztn kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…