GısgandımBende 1gün girmiyom burayaa amanııııınnn sayfalarlarlar geçmiş oluyo yııııvvv
Canım gemide askerlik yapıyor, gemide tlfn kullanmak yasak. Cep telefonuda tamamen yasak arada komutanları verirse 2 dk arıyor o yani. Çarşıyada hala çıkamadı beklıyoruz bakalım.. Aynen bana da sınanıyormuşum gibi veriyor ya hayırlısı olsun Rabbim mükafatını vericek bu günlerimizin. Senin yarenin nasıl ?aa nerde ki askerin niye arayamıyoraman canım hep derim sağlıklı olsun da varsın aramasın, ama açıkçası sınanıyoruz gibime geliyo bazen sabrımız sevgimiz sınanıyor
bencede geç alınmış bi karadı ilk o kızlarn görmeye gittiği zamn tartışmışlardı o zamn simge ayrılmalıydı aslında ,kız şu durumda bile hala ayrılırsam ona ne olur die düşünürken onun yaptığıaa nerde ki askerin niye arayamıyoraman canım hep derim sağlıklı olsun da varsın aramasın, ama açıkçası sınanıyoruz gibime geliyo bazen sabrımız sevgimiz sınanıyor
ahhh sexycimmm cinlerim tepeme çıktııı yaaaa kafayı yicektim!! Sağlık olsun nedir ya o ne ya olmasın sağlık mağlık kafası kırılsın inş2,5 yılını vermiş kız bi içi cızlamaz mı insanın? Ama çok geç alınmış bir karardı anladığım kadarıyla.
günaydınnn nasılsın canımcım nerelerdeydin haftasonu
fıstıkkk günaydınnn sana da hayırlı sabahlar nasılsın bugün
Akçakale eşittir ben ahahah of korkuyom kız artık düşünsene çok sevmiş orayı evlenince oraya yerleşiyomuşuz. Freddy'nin kabusuahahah kadınların olduğu heryer ayrı bir güzel bilirsintatlım geçen cuma günü olmuş olay herhalde ya da cumartesi tam hatırlayamıyorum, nöbette şakalaşırken bi asker vurulmuş diye söylemişti ceyhun, onlara haber gelmiş.. akçakale denince aklıma hemen sen geliyorsun doğru hatırlıyormuşum demekkii
evet kaçak çay, kaçak sigaraben de diyorum yap bi yolluk gel
Ay yok kuşummm onlar bana gelicekkkseeeen varyaaa çok fenasıııınnnnnnnnyemek yapmayı bilmesem de yemeyi gayet iyi bilirim kayınvaliden de mi kalıcaksın sevdiceğin gelince, onla sarmalarr sarın börekler açın pastalar yapın evladınıza
Gel gel gel gel güzelimmm gel hiç acımıycaaakGısgandımBen de geldim baaaane beni de alın
Günaydın kuzucum iyiyim sen nasılsınnn
Askerimin yanına gittim gezdik tozduk dün ablamlara gittik çay felan içtik çok güzeldisen napıyosun tatlımm
Akçakale eşittir ben ahahah of korkuyom kız artık düşünsene çok sevmiş orayı evlenince oraya yerleşiyomuşuz. Freddy'nin kabusuÜnlü bi sigaradan bahsediyodu bilirsin yaa neydi o? Kartonu 30 tl
Ay yok kuşummm onlar bana gelicekkkDenizlide kalıcaz bendeeee Ay çok heycanlıyııımmm.. Kayınalidemi biliyorum aydından sarmalarını sarar böreklerini yaparda gelir ama benimde yapmam lazııııımm ne yapsam acaba bebeğim yaa?
Buarada şaka yapıyom kuşum bee
Gel gel gel gel güzelimmm gel hiç acımıycaaak
kızlarSalvo dan bi haber var mı o da en son ayrılık fln diyordu ama en son ne oldu bilmiyorum . merak ettim onuda
Vuuuuuuvv babyyyyy eminim senin elinde çok lezzetlidir bitanemmm ama kanıtlamadan inanmammmmayyy çok tatlısınız ya sen mi ağırlıcaksın süpeeer süpeeerfırın yemeklerinden yap bebeğiim eminimki çok lezzetli yaparsın alınganlık yapmıyorum şekerimmm sana yemeklerimi yediricem ama koydum kafaya
Vuuuuuuvv babyyyyy eminim senin elinde çok lezzetlidir bitanemmm ama kanıtlamadan inanmammmmYapta görekkk
Bebiş fırında mı yapem yemeği? Şimdi diyorumki buzluğumda yufkam ve ıspanağım var börek yapıverem bide sadrazam lokumu yapem akşam otururken çayın yanında ikram için.. İlk akşam için fırında tavuklu orman kebabı yapiyim yanına pilav yapıyım salata yapıyım bide patlıcanlı cevizli yoğurtlu bi mezem var ondan yapıyım.. Yetelirli olur mu ki kuşum? Ctesiye ne yapsam acep?
iyim bebeğim pazartesi sendromunda işe devam sen nasılsın .. şimdiye gelirdi burcu amacanım nasılsınnnben de merak ediyorum burcumuzu, ne yaptı ne etti acaba, gelir herhalde birazdan bekleyelim
kızlarSalvo dan bi haber var mı o da en son ayrılık fln diyordu ama en son ne oldu bilmiyorum . merak ettim onuda
canım nasılsınnnben de merak ediyorum burcumuzu, ne yaptı ne etti acaba, gelir herhalde birazdan bekleyelim
iyim bebeğim pazartesi sendromunda işe devam sen nasılsın .. şimdiye gelirdi burcu amaneyse bekleyelim bakalım naptı acaba, bizim bunalım kız :)
benim olaydan haberiiiimmm yokMerhaba kızlar,
Dün telefonu açtığında başlarda normaldi sonra ben cumartesi söylediği şeylerin konusunu açtım. O da ne olacak halimiz falan dedi. Biraz konuştuk müsait olunca ara beni dedim aradı.
Başlarda bana sonumuzun olmadığını söylemişti bunu hatırlattı eğer ben bazı şeyleri yapabilirsem ancak o şekilde kavuşabilirdik. Benim ailem yengemler böyle biliyorsun başka türlü olmaz kabul etmezler dedi, bende bu konuyu konuşmak istemiyorum gelince yüzyüze konuşalım dedim. Yüzyüze ne olacak burcu gene aynı şey bana olumlu bir şey söyleyebilecek misin, sen şimdi değilde o zaman üzülmeyi tercih edeceksin dedi. Hala bana olumlu bir şey söylemiyorsun dedi. Bizimkileri biliyorsun tanıyorsun ben gelene kadar ya da geldikten sonra birini sokacaklar hayatıma sen şimdi bana bir şey söyleyebiliyorsun peki söylediğinde ya geç olursa o zaman bizimkiler çoktan sözlenceğim kişiyi bulmuş olurlarsa o zaman ne olacak burcu dedi. Bende anladımki Gökhan şimdi benden kapanmakla alakalı olumlu bir cevap bekliyor ailesine de söyleyebilmek için.
Şimdi ne istiyorsun dedim açıkça söyle bana. Ayrılmak dedi. Tekrar sordum gene ayrılmak dedi. Ben sustum konuş diye bağırdı ağladığımı anladı.1 2 dk sustum telefonda sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Ağlama diye bağırdı bu seferde, sonra ağlama hadi sil gözyaşlarını ben yanında sarılıyorum sana dedi o da ağladı.
Şimdi ayrılmazsak daha sonra daha berbat olcaz dedi. Öyle böyle telefonu güzel kapattık. Defalarca ayrılmaya çalıştık ama olmadı. Sonra mesaj attı üzme kendini de beni de seni çok seviyorum falan...
iyim bebeğim pazartesi sendromunda işe devam sen nasılsın .. şimdiye gelirdi burcu amaneyse bekleyelim bakalım naptı acaba, bizim bunalım kız :)
benim olaydan haberiiiimmm yok
nldu burcu neden tartıştınız kii
Merhaba kızlar,
Dün telefonu açtığında başlarda normaldi sonra ben cumartesi söylediği şeylerin konusunu açtım. O da ne olacak halimiz falan dedi. Biraz konuştuk müsait olunca ara beni dedim aradı.
Başlarda bana sonumuzun olmadığını söylemişti bunu hatırlattı eğer ben bazı şeyleri yapabilirsem ancak o şekilde kavuşabilirdik. Benim ailem yengemler böyle biliyorsun başka türlü olmaz kabul etmezler dedi, bende bu konuyu konuşmak istemiyorum gelince yüzyüze konuşalım dedim. Yüzyüze ne olacak burcu gene aynı şey bana olumlu bir şey söyleyebilecek misin, sen şimdi değilde o zaman üzülmeyi tercih edeceksin dedi. Hala bana olumlu bir şey söylemiyorsun dedi. Bizimkileri biliyorsun tanıyorsun ben gelene kadar ya da geldikten sonra birini sokacaklar hayatıma sen şimdi bana bir şey söyleyebiliyorsun peki söylediğinde ya geç olursa o zaman bizimkiler çoktan sözlenceğim kişiyi bulmuş olurlarsa o zaman ne olacak burcu dedi. Bende anladımki Gökhan şimdi benden kapanmakla alakalı olumlu bir cevap bekliyor ailesine de söyleyebilmek için.
Şimdi ne istiyorsun dedim açıkça söyle bana. Ayrılmak dedi. Tekrar sordum gene ayrılmak dedi. Ben sustum konuş diye bağırdı ağladığımı anladı.1 2 dk sustum telefonda sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Ağlama diye bağırdı bu seferde, sonra ağlama hadi sil gözyaşlarını ben yanında sarılıyorum sana dedi o da ağladı.
Şimdi ayrılmazsak daha sonra daha berbat olcaz dedi. Öyle böyle telefonu güzel kapattık. Defalarca ayrılmaya çalıştık ama olmadı. Sonra mesaj attı üzme kendini de beni de seni çok seviyorum falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?