2014 Yarenleri! :)

aa nerde ki askerin niye arayamıyor aman canım hep derim sağlıklı olsun da varsın aramasın, ama açıkçası sınanıyoruz gibime geliyo bazen sabrımız sevgimiz sınanıyor
Canım gemide askerlik yapıyor, gemide tlfn kullanmak yasak. Cep telefonuda tamamen yasak arada komutanları verirse 2 dk arıyor o yani. Çarşıyada hala çıkamadı beklıyoruz bakalım.. Aynen bana da sınanıyormuşum gibi veriyor ya hayırlısı olsun Rabbim mükafatını vericek bu günlerimizin. Senin yarenin nasıl ?

bencede geç alınmış bi karadı ilk o kızlarn görmeye gittiği zamn tartışmışlardı o zamn simge ayrılmalıydı aslında ,kız şu durumda bile hala ayrılırsam ona ne olur die düşünürken onun yaptığı yok yok ben daha fazla yazmayım ağzımdan kötü bişey cıkcak kovcaklar beni yoksa

günaydınnn nasılsın canımcım nerelerdeydin haftasonu

fıstıkkk günaydınnn sana da hayırlı sabahlar nasılsın bugün

Günaydın kuzucum iyiyim sen nasılsınnn
Askerimin yanına gittim gezdik tozduk dün ablamlara gittik çay felan içtik çok güzeldi sen napıyosun tatlımm

kızlar Salvo dan bi haber var mı o da en son ayrılık fln diyordu ama en son ne oldu bilmiyorum . merak ettim onuda

Akçakale eşittir ben ahahah of korkuyom kız artık düşünsene çok sevmiş orayı evlenince oraya yerleşiyomuşuz. Freddy'nin kabusu Ünlü bi sigaradan bahsediyodu bilirsin yaa neydi o? Kartonu 30 tl

Ay yok kuşummm onlar bana gelicekkk Denizlide kalıcaz bendeeee Ay çok heycanlıyııımmm.. Kayınalidemi biliyorum aydından sarmalarını sarar böreklerini yaparda gelir ama benimde yapmam lazııııımm ne yapsam acaba bebeğim yaa?

Buarada şaka yapıyom kuşum bee
Gısgandım Ben de geldim baaaane beni de alın
Gel gel gel gel güzelimmm gel hiç acımıycaaak

Günaydın kuzucum iyiyim sen nasılsınnn
Askerimin yanına gittim gezdik tozduk dün ablamlara gittik çay felan içtik çok güzeldi sen napıyosun tatlımm

çok şükür ben de iyiyim bebeğim
ayy çok sevindim nasıllll iyi gelmiştirrr ben de beklemeye devam ediyorum hihih gezmek tozmak için

Akçakale eşittir ben ahahah of korkuyom kız artık düşünsene çok sevmiş orayı evlenince oraya yerleşiyomuşuz. Freddy'nin kabusu Ünlü bi sigaradan bahsediyodu bilirsin yaa neydi o? Kartonu 30 tl

biz urfa nın adını duymak istemiyoruz askerlik bitince, siz yerleşirmiyiz acaba diyorsunuz içtiği sigaranın markasını sormak gelmedi ki aklıma ama merak ettim kartonu 30 tl onlar getirsin biz burda satalım mı napalım balayı parası çıkar en azından

ayyy çok tatlısınız ya sen mi ağırlıcaksın süpeeer süpeeer fırın yemeklerinden yap bebeğiim eminimki çok lezzetli yaparsın alınganlık yapmıyorum şekerimmm sana yemeklerimi yediricem ama koydum kafaya

Vuuuuuuvv babyyyyy eminim senin elinde çok lezzetlidir bitanemmm ama kanıtlamadan inanmammmm Yapta görekkk

Bebiş fırında mı yapem yemeği? Şimdi diyorumki buzluğumda yufkam ve ıspanağım var börek yapıverem bide sadrazam lokumu yapem akşam otururken çayın yanında ikram için.. İlk akşam için fırında tavuklu orman kebabı yapiyim yanına pilav yapıyım salata yapıyım bide patlıcanlı cevizli yoğurtlu bi mezem var ondan yapıyım.. Yetelirli olur mu ki kuşum? Ctesiye ne yapsam acep?

oy oy neler diyorsun yavrucuğum sen yaaa evet cuma akşamı yemeğin süper menüyü hiç bozma bebeğim, cumartesi de sulu yemek yap istersen canı çekmiş olabilir sulu yemek de arıyorlar çünkü , mercimek çorbası, kuru fasulye, pilav, cacık, koca danamın en iyi sevdiği menü

canım nasılsınnn ben de merak ediyorum burcumuzu, ne yaptı ne etti acaba, gelir herhalde birazdan bekleyelim
iyim bebeğim pazartesi sendromunda işe devam sen nasılsın .. şimdiye gelirdi burcu ama neyse bekleyelim bakalım naptı acaba, bizim bunalım kız :)

kızlar Salvo dan bi haber var mı o da en son ayrılık fln diyordu ama en son ne oldu bilmiyorum . merak ettim onuda

Merhaba kızlar,
Dün telefonu açtığında başlarda normaldi sonra ben cumartesi söylediği şeylerin konusunu açtım. O da ne olacak halimiz falan dedi. Biraz konuştuk müsait olunca ara beni dedim aradı.
Başlarda bana sonumuzun olmadığını söylemişti bunu hatırlattı eğer ben bazı şeyleri yapabilirsem ancak o şekilde kavuşabilirdik. Benim ailem yengemler böyle biliyorsun başka türlü olmaz kabul etmezler dedi, bende bu konuyu konuşmak istemiyorum gelince yüzyüze konuşalım dedim. Yüzyüze ne olacak burcu gene aynı şey bana olumlu bir şey söyleyebilecek misin, sen şimdi değilde o zaman üzülmeyi tercih edeceksin dedi. Hala bana olumlu bir şey söylemiyorsun dedi. Bizimkileri biliyorsun tanıyorsun ben gelene kadar ya da geldikten sonra birini sokacaklar hayatıma sen şimdi bana bir şey söyleyebiliyorsun peki söylediğinde ya geç olursa o zaman bizimkiler çoktan sözlenceğim kişiyi bulmuş olurlarsa o zaman ne olacak burcu dedi. Bende anladımki Gökhan şimdi benden kapanmakla alakalı olumlu bir cevap bekliyor ailesine de söyleyebilmek için.
Şimdi ne istiyorsun dedim açıkça söyle bana. Ayrılmak dedi. Tekrar sordum gene ayrılmak dedi. Ben sustum konuş diye bağırdı ağladığımı anladı.1 2 dk sustum telefonda sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Ağlama diye bağırdı bu seferde, sonra ağlama hadi sil gözyaşlarını ben yanında sarılıyorum sana dedi o da ağladı.
Şimdi ayrılmazsak daha sonra daha berbat olcaz dedi. Öyle böyle telefonu güzel kapattık. Defalarca ayrılmaya çalıştık ama olmadı. Sonra mesaj attı üzme kendini de beni de seni çok seviyorum falan...

canım nasılsınnn ben de merak ediyorum burcumuzu, ne yaptı ne etti acaba, gelir herhalde birazdan bekleyelim

benim olaydan haberiiiimmm yok
nldu burcu neden tartıştınız kii

iyim bebeğim pazartesi sendromunda işe devam sen nasılsın .. şimdiye gelirdi burcu ama neyse bekleyelim bakalım naptı acaba, bizim bunalım kız :)

iyiyim ben de çok şükür tatlım aman pazartesi sendromuna girme bebeğim bak yeni bir haftaya başladık çok şükür, siz nasılsınız sevdiceğinle en son problemleri aşmıştınız şimdi nasıl

benim olaydan haberiiiimmm yok
nldu burcu neden tartıştınız kii

Canım kavga falan yok aslında. Cumartesi günü her şey normalken, ayrılmamız gerektiğini olmadığını sonumuzun olmadığını söyledi. Bende devam etmek istediğimi söyledim. Çünkü biliyorum seviyor hemde çok ama lanet olsunki olmuyor klişe tabirle farklı dünyaların insanlarıyız...

bebeğiiim benim neyseki biraz normale dönmüşsünüz inşallah bu haliniz kalıcı olur
ne desem bilemiyorum inanki, hani bizim yorum yapıp farklı bir şekilde bakabildiğimiz durumu da geçti artık.. olumlu birşeyden kastı sanıyorumki kapanmayı kabul etmen, zor bir karar senin için bu biliyorum
ama iyi düşün çok iyi düşün, ısrarla şimdi bir karar vermeni istiyor gerçekten çok can sıkıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…