2014 Yarenleri! :)

sıkma canını askerlik psikolojisi ve seni mutlu edemeyeceğini düşünüyor
şuan ordayken ayrılmak hem senin için hemde onun için çok kötü olur
gelince konuşulur ve halledilir . o konuyu açsa dahi sen açma ertele .

Evet benden kapanmayı kabul ettiğimi duymak istiyor. Belli ki ailesine bunu söylemek istiyor Burcu kabul etti boşuna bana sözlenmek için birini bulmayın demek istiyor. Ama ben yapamayacağımı daha önce söylemiştim ona şimdi ise suskun kaldım. Askerde ayrılmayı nasıl kaldırabilir ki şimdi neden böyle yaptı ben sadece bunu anlamadım.

bu şarkı size gelsin burcucummmm, haftasonu dinleyince aklıma sen gelmiştin Salvo

Aynen bu şarkı her dinlediğimde ağlıyorum zaten canım benim.

Halledilecek bir tarafımız kalmadı be canım bizim.
Anlamadığım şey askerde nasıl ayrılmayı düşünebildi?

sen bi karar verebildin mi peki, çünkü her seferinde sana ayrılalım lafıyla gelirse çok fazla yıpranırsınız ama en çok sen yıpranırsın bebeğiim
aslında askerdeyken bitirmek hiç mantıklı gelmiyor, dediğin gibi o bunu nasıl düşünebildi gerçekten ben de anlam veremedim

Uzaktayken birbimizi görmüyorken mesafe varken bitsin dedi. Gene de bana garip geldi...

Uzaktayken birbimizi görmüyorken mesafe varken bitsin dedi. Gene de bana garip geldi...

senin herşeye rağmen direnmeni çok takdir ediyorum canım, ben herhalde kestirip atardım diye düşünüyorum büyük konuşmayayım ama biraz nankörüm sanırım bu konularda

senin onu çok sevdiğini biliyor .
ondan vazgeçmek istemediğinide . .
belki ayrılık dersem kabul eder kapanmayı düşüncesi olmuş olabilirmi ?
sen neden istemiyosun

senin herşeye rağmen direnmeni çok takdir ediyorum canım, ben herhalde kestirip atardım diye düşünüyorum büyük konuşmayayım ama biraz nankörüm sanırım bu konularda

Kestirip atmak gerek belki de bilmiyorum. Çevremdeki bir kişi bile bana olumlu tek bir şey söylemedi onunla alakalı.
Her şeye rağmen pes etmiyorum nedense böyle bir karaktere sahibim.

senin onu çok sevdiğini biliyor .
ondan vazgeçmek istemediğinide . .
belki ayrılık dersem kabul eder kapanmayı düşüncesi olmuş olabilirmi ?
sen neden istemiyosun
Aynen canım belkide öyle düşündü çünkü vazgeçemiyorum biliyor.
Canım sadece kapanmak değil ki gerçekten çok tutucular çok kısıtlıyorlar kadınları ama erkeklerde bir o kadar rahatlar.
Zaten ailem istemez beni kabul etmez.

bizim de ilişkimizin başında özellikle ilk 2 senesinde neler neler dediler canım benim.. yok ondan adam olmazmış yok ağzında yalan bitmezmiş falan fişman.. ben herkesin söylediğine kulağımı kapattım sadece ve sadece kendi ailemi ve sevdiceğin ailesini dinledim tabii en çok da sevdiceğimi..
ama şimdi düşünüyorum ayrılalım diye gelse bana sevgimden çatlasam da direnmem ona hemen kabul ederim herhalde.. dediğin gibi karakter meselesi, bu yüzden seni takdir ediyorum herşey gönlünce olur inşallah, inşallah sevdiceğin elini hiç bırakmaz herşeye göğüs gerebilirsiniz

Canım benim sevdiğini bilmesen ben zaten hiçbir şeyin mücadelesini vermem. Kabullenirim derim sevmiyor vs ama ikimizde severken vazgeçemiyorsun işte. Erkekler kadınlara oranla mantıkla hareket ettikleri için Gökhan ara ara sonu yok bitsin diyebiliyor. Ama şunu da iyi biliyor benim izin vermeyeceğimi.
Bizim ilerimiz kalmadı zaten. Olacak olan geldikten sonra onu sözlendirecekleri.

anladım canım peki ne yapmayı düşünüyosn?

böyle düşünme canım benim gün doğmadan neler doğar, umut fakirin ekmeğidir.. sana bir sürü atasözü bulabilirim yüzün gülsün istiyorum bir de nişana düğüne davetiye inşallah

Ebett sulu yemek yapıyım ctesi çorba flnda yapıyım ohh missss Bnm yemeklerimi özlemiş bnm koca danamm yaaa
canım benim erkek arkadaşın hiç mi önemsemiyo hissettiklerini yaa.. Sen kapanmazsan askerden dönüşte ailesi kimi bulmuşsa (görmediği, konuşmadığı, gözlerine bakmadığı) o kişiyle mi sözlenicek ya? Nasıl bi iş? Askeliğini yapıcak kadar büyümüş bi insanın KENDİ HAYATIYLA İLGİLİ hiç mi söz hakkı yok yaa? Ailesi ne derse o mu olucak? Sen şimdi kapansan bile bu insan ailesinin sözünden 1kere bile çıkmıycaktır.. Senin ne dediğinin ne istediğinin ne düşündüğünün hiç bir önemi olmucaktır.. 1 değil 10 kere daha düşün bence tatlım.. Beni yanlış anlama lütfen sadece senin üzülmeni istemediğim için söylüyorum bunları..

ahahahah aklıma ne geldi koca danam bana da diyor senin yemeklerini özledim diye,, acaba ne özledi travego pastamı mı yoksa sadece domatesini biberini doğradığım gerisini kendisinin yaptığı menemenimi mi
sence hangisini özlemiştir ellerine sağlık şimdiden bebeğim ımm ımm yemiş kadar oldum valla

Bence travegoyu özlemiştiiiiiiirrrr.. ayyy akşam yapta yiyeliM kııııız canım acayip tatlı bişiler istiyo zateeeen Söz çayıda ben yapıcam

Bence travegoyu özlemiştiiiiiiirrrr.. ayyy akşam yapta yiyeliM kııııız canım acayip tatlı bişiler istiyo zateeeen Söz çayıda ben yapıcam

14.02.2012 ydi tarih aşkito bana sürpriz yapcakkk bak bak bak ilk defa benden habersiz sürpriz neyse ben mutfaktayım travego pastamı yapmakla meşgulüm çok birşey yapıyorum sanıyorum tabi bi gururlanıyorum aşkitom pastamı yiyecek diye meğerse adam da kapıma gelmiş o sıra, kapı girişine seni çok seviyorum yazmakla meşgulmüş kağıtlarla ortasında da gözlerimin renginde kolye ben de anneme dedikodusunu yapıyorum diyorum bak görüyomusun yine geç kaldı falan
sevgililer günü yaklaştıkça anılar depiştiriyorrr ayy açın urfa yolunuuuuu

Ayy ayy ayyyyy çok romantikkkkkkk Açıllll urfa yollarıııııı yeşim gelipduru uleeeeennnnn

ay bak benim de canımı çektirdin ya söz sana yapıcammm bir de foto atıcam çaylaaaarrrrr denizimdenn
Bende çayın fotosunu atıcam kıııızzz Bak söz verdin yapacaksın trvegodan ona göreeeeeee yapmazsan o güzel sarı saçlarını yolarımmmmm Görürsünn gününüüüüü.. Yapacaksın dedimmmm Okadar!

Ayy ayy ayyyyy çok romantikkkkkkk Açıllll urfa yollarıııııı yeşim gelipduru uleeeeennnnn

gelipdururum uleeennnn heyt var mı bana yan bakan

söz verdim kızzz ötesi var mı tamam abla ya pfff ne bağrıyosun, saçlarım çok acıyıpduruuu ağlayıpdururum ayyy olmadı benimki niye olmuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…