2014 Yarenleri! :)

gelipdururum uleeennnn heyt var mı bana yan bakan

söz verdim kızzz ötesi var mı tamam abla ya pfff ne bağrıyosun, saçlarım çok acıyıpduruuu ağlayıpdururum ayyy olmadı benimki niye olmuyo ya
Ay yirim ben sene yaaa Nabıcan be yaa sen trakya kızısın ben ege kızıııı olçek o gıda fark gülüm ağlıma sen bööle işeeleden

selam gzüeller ..valla diğer topik gitmiş ..kimsecikler yok nasılsınınz ben çok iim dün gece askerimle mesajlaştık iim rahatım dedi akçakelede olunca biraz tedirgin oluyor insan ama napalım buna şükür ....

anladım canım peki ne yapmayı düşünüyosn?

Ben zamana bıraktım acıları erteliyorum o kadar...

böyle düşünme canım benim gün doğmadan neler doğar, umut fakirin ekmeğidir.. sana bir sürü atasözü bulabilirim yüzün gülsün istiyorum bir de nişana düğüne davetiye inşallah

Bizim için o güneş hiç doğmayacak Yeşimcim, sana yollayacağım davetiye Gökhanla nişanlısının davetiyesi olacak

Aynen canım ben daha öncede söyledim. Mevzu sadece kapanmak değil zaten Gökhan ailesinin lafından çıkmayacak. Babası ailemizin tam ortasında olacak. Onlarda iki kişi evlenince bir aile kurmuyor onların aileye giriyor, yani bazı kişilerin söz hakları olmuyor. Beni kapanmaktan ziyade bunlar düşündürdü zaten en başta.
Evet birbirimizi seviyoruz hemde çok ama olmuyor işte birbirimize göre değiliz...
Gökhanda bunu kastetti artık uzamasın bitsin dedi. Ama söyleyince bitebiliyor mu? Bu kadar kolay mı?
Biz birbirimiz olmadan yapamıyoruz ama birbirimizle de yapamıyoruz...

Aaaa babası yogun bakımdamı cok uzuldum canm ya ((

Selam kzlaaar napıosunz bakaymmm of erkek arkadasm ucak bıletı al demstı dunden berı aramadı her dakıka bıletın fıyatıda artyr snr oldm arar umarm hemen :)

Ayy bende cuma gorecem yuppı :))

Ohhh ohhh yandaaaannnn Bu cuma bizden mutlusu yok baby

İyidir canımmm sen nasılsın? Ben çok heycanlıyımmmmm cuma günü allah bi mani vermezse aşkitoyu evciye çıkartıcaaaaazzz
kuzummm bende çok iyiyimm. Anaaa ne güzel bu evci izni nası oluyor yavrum

Ne seninle ne sensiz diyosun Allah yardımcın olsun cnm bnm..

Mutlaka ailesi çok baskıcıdır, tutucudur buyüzden bu durumdasınız ama erkek arkadaşına senden daha çok iş düşüyo.. Yürek önemlidir yaa kapalı olup bi yığın sahtekarlık yapan insanlar tanıyorum ben.. Kapalılık iyi, namuslu, dürüst olmak konusunda bir ölçüt değilki.. Bence senin fikirlerini değiştirmeye çalışmadan önce ailesine biraz yüklensin bu konuda.. Ayrıca sevmediği biriyle sözlenmek istemediğni söylesin.. 5yaşında çocuk değil ya kulağından tutup sözlendircekler mi bunu?

kuzummm bende çok iyiyimm. Anaaa ne güzel bu evci izni nası oluyor yavrum
Ailesinden birileri cuma günü gidiyo birliğe bi dilekçe dolduruyo snra ben çocuumu götürücem komutanım diyo tutuyo elinden evine götürüyo Pazar günüde tekrar teslim oluyo birliğine.. İşte öyle kuzucuk

Anladım bebeğim bu durum askerliği uzatıyormu peki izinemi geçiyor yani

Canım dese bile çok büyük sorunlar çıkar ailesi kabul etmez. Bu sefer Gökhan sorun yaşar huzursuz olur o huzursuz olunca ben de olurum. Canım onlar normalde erken evleniyorlar zaten, dicekler ee sevdiğin var mı? Var peki bize uyuyor mu yapabilecek mi? Bunu daha öncede sordular bilmiyorum dedi geçiştirdi... Eee bazı aileleri bilirsin belli bir yaşa gelmişsen ve askerliğini yapmışsan evlenme zamanı gelmiştir artık. Ailenin karşısına birini çıkaramıyorsan onların senin karşına çıkardığıyla evlenmek zorundasın bu böyle... Evet bana da uzak çok uzak kalkıpta benim ailem demez evlenme zamanın geldi şu şu var sana uygun ailecek görmeye gitcez demezler.. Zaten onun ailesi böyle olmasaydı biz bu halde olmazdık ki...

ooov çok ilginçmiş yalnız yaa merak ettim neler yapar günü nasıl geçiyodur acaba gemide benimki de iyi işte artık baya rutine bağladık öğrenilmiş çaresizliği dibine kadar yaşıyoruz açıkçası. bunaldım abe ya..

yok yeaa bi an hayal ettim sarper öyle bişi dese naaparım diye.. çelik'ten ''güle güle yavrum güle güle'' eşliğinde uğurlardım herhalde ahjds
hahaha ortak instagram açalım açıklamaya da ''en Güzzzel en ucuzZZ yumuşak içimli itHal sigaralarrr için takiP!!!11!!!'' yazarız

Salvo hiç konuşmadık seninle ama inan ki bunları okuyunca içim parçalandı
bunların şimdilik üstünü kapatsanız ileride illa patlak verecekti yine
benim anlamadığım ilişkiniz uzun sanırım, hiç lafı geçmedi mi bu konuların daha önce? neden iş ciddiye binince düşünmeye başlamış bunları?

kızlaaar, bomba gibi haberler geldiiim komutanın insafına geldiik bir komutan vardı baya severdi bizimkini o el atmış olaya Allah bin defa razı olsun o komutanımızdan, dualarını esirgemeyen arkadaşlarımdan sizlerdenn tutanakları yırtmış bizimkinin gözünün önünde telefonu da nizamiyeye kayda geçirmiş hani akşamları 1-2 saat izin oluyor ya telefon serbest onun için, sigaraları da geri vermiş bu 4 paketini almıştı 11i komutandaydı o 11i de geri aldı. komutan demiş ki benim yerimde başkası olsaydı veya benim karşıma senden başkası gelmişti bu askerlik bitmezdi ona falan demiş. şuan çok keyifliyiz çok şükür halimizeee atarsa 118 başka da yoook!!!! bitiyorrr

Kuzularrrrr nasılsınızz canlarr

Merhaba canım nasılsın :)

Canım konu tam ne anlayamadım ama unutma herşey de vardır bir hayır.. Suan birde askerde Psikolojisi zaten bozuk Her ne ise konu ust ustte geldikce oda orada geriliyor VE senide uzuyordur Tatlim

kizlar ii aksamlar. .nasılsınız :)

Tatlımmmm:) nasılsın :)

Kuzummmm çok sevindim vallah içimdeki ağırlık gitti ben demiştim zati ballım ahh be 100lere az kaldı haydeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…