- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ay yirim ben sene yaaagelipdururum uleeennnnheyt var mı bana yan bakan
söz verdim kızzz ötesi var mıtamam abla ya pfff ne bağrıyosun, saçlarım çok acıyıpduruuu ağlayıpdururum ayyy olmadı benimki niye olmuyo ya
Ay yirim ben sene yaaaNabıcan be yaa sen trakya kızısın ben ege kızıııı olçek o gıda fark gülüm ağlıma sen bööle işeeleden
anladım canım peki ne yapmayı düşünüyosn?
böyle düşünme canım benim gün doğmadan neler doğar, umut fakirin ekmeğidir.. sana bir sürü atasözü bulabilirimyüzün gülsün istiyorum bir de nişana düğüne davetiye inşallah
canım benim erkek arkadaşın hiç mi önemsemiyo hissettiklerini yaa.. Sen kapanmazsan askerden dönüşte ailesi kimi bulmuşsa (görmediği, konuşmadığı, gözlerine bakmadığı) o kişiyle mi sözlenicek ya? Nasıl bi iş? Askeliğini yapıcak kadar büyümüş bi insanın KENDİ HAYATIYLA İLGİLİ hiç mi söz hakkı yok yaa? Ailesi ne derse o mu olucak? Sen şimdi kapansan bile bu insan ailesinin sözünden 1kere bile çıkmıycaktır.. Senin ne dediğinin ne istediğinin ne düşündüğünün hiç bir önemi olmucaktır.. 1 değil 10 kere daha düşün bence tatlım.. Beni yanlış anlama lütfen sadece senin üzülmeni istemediğim için söylüyorum bunları..
babası yogun bakımda canım komutana söylemiş ama izin hakı kalmadıgı ıcn vermemiş oda mecburdu gelmekte.. 6 gun hakkı varmıs işte 6 yı gecırmezse mahkemeye vermıceklermiş. gelmedıgı gun kadar yapacakmış. daha onceden de iznini uzatmıstı öyle öyle olacak 14 gun işte...
Atarım kuşum atarım tabiii rabbim bi mani vermezse inşallaahYaa şimdi önce sadece abisi gelicekti beraber alıcaktık burdurdan şimdi anneside gelicekmişşş ben yemek ne yapsam acabaaa? Kayınvalideyi biliyorum eli boş gelmez yapar sarmalarını böreklerini ama misafirim olucak sonuçta ve özel biriii Sence ne yapsam kuzucum? Ufff çok heycanlandım yaaa
Ohhh ohhh yandaaaannnnAyy bende cuma gorecem yuppı :))
İyidir canımmm sen nasılsın? Ben çok heycanlıyımmmmm cuma günü allah bi mani vermezse aşkitoyu evciye çıkartıcaaaaazzzKuzularrrrr nasılsınızz canlarr
kuzummm bende çok iyiyimm.Ohhh ohhh yandaaaannnnBu cuma bizden mutlusu yok baby
İyidir canımmm sen nasılsın? Ben çok heycanlıyımmmmm cuma günü allah bi mani vermezse aşkitoyu evciye çıkartıcaaaaazzz
Ne seninle ne sensiz diyosunBen zamana bıraktım acıları erteliyorum o kadar...
Bizim için o güneş hiç doğmayacak Yeşimcim, sana yollayacağım davetiye Gökhanla nişanlısının davetiyesi olacak
Aynen canım ben daha öncede söyledim. Mevzu sadece kapanmak değil zaten Gökhan ailesinin lafından çıkmayacak. Babası ailemizin tam ortasında olacak. Onlarda iki kişi evlenince bir aile kurmuyor onların aileye giriyor, yani bazı kişilerin söz hakları olmuyor. Beni kapanmaktan ziyade bunlar düşündürdü zaten en başta.
Evet birbirimizi seviyoruz hemde çok ama olmuyor işte birbirimize göre değiliz...
Gökhanda bunu kastetti artık uzamasın bitsin dedi. Ama söyleyince bitebiliyor mu? Bu kadar kolay mı?
Biz birbirimiz olmadan yapamıyoruz ama birbirimizle de yapamıyoruz...
Ailesinden birileri cuma günü gidiyo birliğe bi dilekçe dolduruyo snra ben çocuumu götürücem komutanım diyo tutuyo elinden evine götürüyokuzummm bende çok iyiyimm.Anaaa ne güzel bu evci izni nası oluyor yavrum
Anladım bebeğim bu durum askerliği uzatıyormu peki izinemi geçiyor yaniAilesinden birileri cuma günü gidiyo birliğe bi dilekçe dolduruyo snra ben çocuumu götürücem komutanım diyo tutuyo elinden evine götürüyoPazar günüde tekrar teslim oluyo birliğine.. İşte öyle kuzucuk
Ne seninle ne sensiz diyosunAllah yardımcın olsun cnm bnm..
Mutlaka ailesi çok baskıcıdır, tutucudur buyüzden bu durumdasınız ama erkek arkadaşına senden daha çok iş düşüyo.. Yürek önemlidir yaa kapalı olup bi yığın sahtekarlık yapan insanlar tanıyorum ben.. Kapalılık iyi, namuslu, dürüst olmak konusunda bir ölçüt değilki.. Bence senin fikirlerini değiştirmeye çalışmadan önce ailesine biraz yüklensin bu konuda.. Ayrıca sevmediği biriyle sözlenmek istemediğni söylesin.. 5yaşında çocuk değil ya kulağından tutup sözlendircekler mi bunu?
ooov çok ilginçmiş yalnız yaa merak ettim neler yapar günü nasıl geçiyodur acaba gemideCanım gemide askerlik yapıyor, gemide tlfn kullanmak yasak. Cep telefonuda tamamen yasak arada komutanları verirse 2 dk arıyor o yani. Çarşıyada hala çıkamadı beklıyoruz bakalım.. Aynen bana da sınanıyormuşum gibi veriyor ya hayırlısı olsun Rabbim mükafatını vericek bu günlerimizin. Senin yarenin nasıl ?
yok yeaa bi an hayal ettim sarper öyle bişi dese naaparım diye.. çelik'ten ''güle güle yavrum güle güle'' eşliğinde uğurlardım herhalde ahjdsbiz urfa nın adını duymak istemiyoruz askerlik bitince, siz yerleşirmiyiz acaba diyorsunuziçtiği sigaranın markasını sormak gelmedi ki aklıma ama merak ettim kartonu 30 tl onlar getirsin biz burda satalım mı napalım balayı parası çıkar en azından
Salvo hiç konuşmadık seninle ama inan ki bunları okuyunca içim parçalandıMerhaba kızlar,
Dün telefonu açtığında başlarda normaldi sonra ben cumartesi söylediği şeylerin konusunu açtım. O da ne olacak halimiz falan dedi. Biraz konuştuk müsait olunca ara beni dedim aradı.
Başlarda bana sonumuzun olmadığını söylemişti bunu hatırlattı eğer ben bazı şeyleri yapabilirsem ancak o şekilde kavuşabilirdik. Benim ailem yengemler böyle biliyorsun başka türlü olmaz kabul etmezler dedi, bende bu konuyu konuşmak istemiyorum gelince yüzyüze konuşalım dedim. Yüzyüze ne olacak burcu gene aynı şey bana olumlu bir şey söyleyebilecek misin, sen şimdi değilde o zaman üzülmeyi tercih edeceksin dedi. Hala bana olumlu bir şey söylemiyorsun dedi. Bizimkileri biliyorsun tanıyorsun ben gelene kadar ya da geldikten sonra birini sokacaklar hayatıma sen şimdi bana bir şey söyleyebiliyorsun peki söylediğinde ya geç olursa o zaman bizimkiler çoktan sözlenceğim kişiyi bulmuş olurlarsa o zaman ne olacak burcu dedi. Bende anladımki Gökhan şimdi benden kapanmakla alakalı olumlu bir cevap bekliyor ailesine de söyleyebilmek için.
Şimdi ne istiyorsun dedim açıkça söyle bana. Ayrılmak dedi. Tekrar sordum gene ayrılmak dedi. Ben sustum konuş diye bağırdı ağladığımı anladı.1 2 dk sustum telefonda sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Ağlama diye bağırdı bu seferde, sonra ağlama hadi sil gözyaşlarını ben yanında sarılıyorum sana dedi o da ağladı.
Şimdi ayrılmazsak daha sonra daha berbat olcaz dedi. Öyle böyle telefonu güzel kapattık. Defalarca ayrılmaya çalıştık ama olmadı. Sonra mesaj attı üzme kendini de beni de seni çok seviyorum falan...
Kuzularrrrr nasılsınızz canlarr
Canım dese bile çok büyük sorunlar çıkar ailesi kabul etmez. Bu sefer Gökhan sorun yaşar huzursuz olur o huzursuz olunca ben de olurum. Canım onlar normalde erken evleniyorlar zaten, dicekler ee sevdiğin var mı? Var peki bize uyuyor mu yapabilecek mi? Bunu daha öncede sordular bilmiyorum dedi geçiştirdi... Eee bazı aileleri bilirsin belli bir yaşa gelmişsen ve askerliğini yapmışsan evlenme zamanı gelmiştir artık. Ailenin karşısına birini çıkaramıyorsan onların senin karşına çıkardığıyla evlenmek zorundasın bu böyle... Evet bana da uzak çok uzak kalkıpta benim ailem demez evlenme zamanın geldi şu şu var sana uygun ailecek görmeye gitcez demezler.. Zaten onun ailesi böyle olmasaydı biz bu halde olmazdık ki...
kizlar ii aksamlar. .nasılsınız :)
kızlaaar, bomba gibi haberler geldiiim komutanın insafına geldiik bir komutan vardı baya severdi bizimkini o el atmış olaya Allah bin defa razı olsun o komutanımızdan, dualarını esirgemeyen arkadaşlarımdan sizlerdenntutanakları yırtmış bizimkinin gözünün önünde telefonu da nizamiyeye kayda geçirmiş hani akşamları 1-2 saat izin oluyor ya telefon serbest onun için, sigaraları da geri vermiş bu 4 paketini almıştı 11i komutandaydı o 11i de geri aldı. komutan demiş ki benim yerimde başkası olsaydı veya benim karşıma senden başkası gelmişti bu askerlik bitmezdi ona falan demiş. şuan çok keyifliyiz çok şükür halimizeee atarsa 118 başka da yoook!!!! bitiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?