ay bir de bana sor kuşum annesi aradı haber verdi kadın ağladı sevinçten yaKuzummmm çok sevindim vallah içimdeki ağırlık gittiben demiştim zati ballım ahh be 100lere az kaldı haydeeeee
ay bir de bana sor kuşum annesi aradı haber verdi kadın ağladı sevinçten yasağol canım benim Allah razı olsunn ayneeennn 3 hedef kaldııı çift rakamlarr plakalar ve teskereeee, ay resmen bitiyorr
canimmmmmmm cok sevindim yasasinnnnnkızlaaar, bomba gibi haberler geldiiim komutanın insafına geldiik bir komutan vardı baya severdi bizimkini o el atmış olaya Allah bin defa razı olsun o komutanımızdan, dualarını esirgemeyen arkadaşlarımdan sizlerdenntutanakları yırtmış bizimkinin gözünün önünde telefonu da nizamiyeye kayda geçirmiş hani akşamları 1-2 saat izin oluyor ya telefon serbest onun için, sigaraları da geri vermiş bu 4 paketini almıştı 11i komutandaydı o 11i de geri aldı. komutan demiş ki benim yerimde başkası olsaydı veya benim karşıma senden başkası gelmişti bu askerlik bitmezdi ona falan demiş. şuan çok keyifliyiz çok şükür halimizeee atarsa 118 başka da yoook!!!! bitiyorrr
iyiyim balim cok şükür P pofuduk16 nin güzel haberlerini aldım simdi daha iyiyim. .sen nasilsin :)Merhaba canım nasılsın :)
Canım konu tam ne anlayamadım ama unutma herşey de vardır bir hayır.. Suan birde askerde Psikolojisi zaten bozuk Her ne ise konu ust ustte geldikce oda orada geriliyor VE senide uzuyordur Tatlim
Tatlımmmm:) nasılsın :)
Yok kuşum uZatmıyooo şafaktan sayılıyoooooAnladım bebeğim bu durum askerliği uzatıyormu peki izinemi geçiyor yani
Canım dese bile çok büyük sorunlar çıkar ailesi kabul etmez. Bu sefer Gökhan sorun yaşar huzursuz olur o huzursuz olunca ben de olurum. Canım onlar normalde erken evleniyorlar zaten, dicekler ee sevdiğin var mı? Var peki bize uyuyor mu yapabilecek mi? Bunu daha öncede sordular bilmiyorum dedi geçiştirdi... Eee bazı aileleri bilirsin belli bir yaşa gelmişsen ve askerliğini yapmışsan evlenme zamanı gelmiştir artık. Ailenin karşısına birini çıkaramıyorsan onların senin karşına çıkardığıyla evlenmek zorundasın bu böyle... Evet bana da uzak çok uzak kalkıpta benim ailem demez evlenme zamanın geldi şu şu var sana uygun ailecek görmeye gitcez demezler.. Zaten onun ailesi böyle olmasaydı biz bu halde olmazdık ki...
Ooooooohhhhh çok şüküüür muşuuuuuummmm çoookok sevindim yaaakızlaaar, bomba gibi haberler geldiiim komutanın insafına geldiik bir komutan vardı baya severdi bizimkini o el atmış olaya Allah bin defa razı olsun o komutanımızdan, dualarını esirgemeyen arkadaşlarımdan sizlerdenntutanakları yırtmış bizimkinin gözünün önünde telefonu da nizamiyeye kayda geçirmiş hani akşamları 1-2 saat izin oluyor ya telefon serbest onun için, sigaraları da geri vermiş bu 4 paketini almıştı 11i komutandaydı o 11i de geri aldı. komutan demiş ki benim yerimde başkası olsaydı veya benim karşıma senden başkası gelmişti bu askerlik bitmezdi ona falan demiş. şuan çok keyifliyiz çok şükür halimizeee atarsa 118 başka da yoook!!!! bitiyorrr
inşallah canım benimmm, ay çok şükür diyorum ya Allah razı olsunZor tabikisi kuzumm bilmem miiii:) Allahtan komutan iyi çıktı.. Arada var işte böyle iyi komutanlar da ama ÇOĞU neyse
Leleleel tey teyyyyyaz kaldı kuzum cuma günü 100 sayicaz nasipse
ayneeen çok sağol bebeğiimmmm yaa biz de çok keyifliyiz çok şükürrr oh ohcanimmmmmmm cok sevindim yasasinnnnnbaska yok olsada vaktimiz yokkkk
canımsınn çok sağol bebeğimmm yaaaa hiç desteğinizi esirgemedinizz benim için çalsın sazlar oynasın kızlar haydeOoooooohhhhh çok şüküüür muşuuuuuummmm çoookok sevindim yaaaGözünüzaydın olsunnn bitanemmmmmm
canımsınn çok sağol bebeğimmm yaaaa hiç desteğinizi esirgemedinizz benim için çalsın sazlar oynasın kızlar hayde
ooov çok ilginçmiş yalnız yaa merak ettim neler yapar günü nasıl geçiyodur acaba gemidebenimki de iyi işte artık baya rutine bağladık öğrenilmiş çaresizliği dibine kadar yaşıyoruz açıkçası. bunaldım abe ya..
yok yeaa bi an hayal ettim sarper öyle bişi dese naaparım diye.. çelik'ten ''güle güle yavrum güle güle'' eşliğinde uğurlardım herhalde ahjds
hahaha ortak instagram açalım açıklamaya da ''en Güzzzel en ucuzZZ yumuşak içimli itHal sigaralarrr için takiP!!!11!!!'' yazarız
Salvo hiç konuşmadık seninle ama inan ki bunları okuyunca içim parçalandı
bunların şimdilik üstünü kapatsanız ileride illa patlak verecekti yine
benim anlamadığım ilişkiniz uzun sanırım, hiç lafı geçmedi mi bu konuların daha önce? neden iş ciddiye binince düşünmeye başlamış bunları?
canım bizimki telefonu ve kaçak sigaraları yakalatmıştı tutanak falan tutulmuştu mahkemeye kadar gidebilirdi işin sonu ama komutanımız sağolsun halletmiş galiba baya yardımcı olmuş çok şükürrr herhangi bir ceza vs. almadıkCanmm nolmustu ya merak ettm smdı bak :)
canım bizimki telefonu ve kaçak sigaraları yakalatmıştı tutanak falan tutulmuştu mahkemeye kadar gidebilirdi işin sonu ama komutanımız sağolsun halletmiş galiba baya yardımcı olmuş çok şükürrr herhangi bir ceza vs. almadık
Tamam baby yarın yaparsın travegoyuİyi akşamlarrrrr canlarımmmP pofuduk16 canımcımmm çok sevindim bu habere çok şükür Allah iyi insanlarla karşılaştırsın derim ben hep denizlililili bebeğiiiim pastanı unuttum sanma bu akşam misafirler var nasipse yarın akşam yaparım cicim nasılsınızzzzzz
Kuzucum farklı bi ıspanaklı börek tarifi biliyomusun? Ispanaklı börek yapıcam ama şekliyle fln farklı bişi olsun istiyorumAyyy cok sevndm tatlm :))
Vaaaa hiç de bişiden eksik kalmamSana yükseliyorum şuan instagram ın vaaaa mııı
Denizlilili kar didin canevimden vurdun biliiin mi.... İstanbulda kar tatili oldu okullar lakin kar diye bişi yok ajshdTamam baby yarın yaparsın travegoyuİyi allaha şükür bebeğimmm kar yağıyo burda karı izliyoruıuum Aaahhh ah aşkım burda olsaydı şimdi onunla kartopu oynuyo olurduk O kara "aşkım seni çok seviyorum" yazardı bende yazıyı görünce ona sımmmsıkı sarılırdım Sen naposun kuşum? Misafirleriniz varmış yoğunsundur sen şimdiii çay yada kaave yapmışsındır onu ikram ediyosundur
Anladım kuzumm ne güzelmişş. Şubatta kayınvalidemler kıbrısa gidicek bi konuşayım onlarlaYok kuşum uZatmıyooo şafaktan sayılıyooooo
Doğulu fln mı bebeğim sevdiğin? Ooofff offff insan tıkanıp kalıyo vallahi dicek bişe kalmıyooo.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?