2014 Yarenleri! :)

Kuzummmm çok sevindim vallah içimdeki ağırlık gitti ben demiştim zati ballım ahh be 100lere az kaldı haydeeeee
ay bir de bana sor kuşum annesi aradı haber verdi kadın ağladı sevinçten ya sağol canım benim Allah razı olsunn ayneeennn 3 hedef kaldııı çift rakamlarr plakalar ve teskereeee, ay resmen bitiyorr

ay bir de bana sor kuşum annesi aradı haber verdi kadın ağladı sevinçten ya sağol canım benim Allah razı olsunn ayneeennn 3 hedef kaldııı çift rakamlarr plakalar ve teskereeee, ay resmen bitiyorr

Zor tabikisi kuzumm bilmem miiii:) Allahtan komutan iyi çıktı.. Arada var işte böyle iyi komutanlar da ama ÇOĞU neyse
Leleleel tey teyyyyy az kaldı kuzum cuma günü 100 sayicaz nasipse

canimmmmmmm cok sevindim yasasinnnnn baska yok olsada vaktimiz yokkkk

iyiyim balim cok şükür P pofuduk16 nin güzel haberlerini aldım simdi daha iyiyim. .sen nasilsin :)

Anladım bebeğim bu durum askerliği uzatıyormu peki izinemi geçiyor yani
Yok kuşum uZatmıyooo şafaktan sayılıyooooo
Doğulu fln mı bebeğim sevdiğin? Ooofff offff insan tıkanıp kalıyo vallahi dicek bişe kalmıyooo.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Kızlaaaaaaarrr burda kar başladııı her bembeyaaaazzz hadi gelin kartopu oynayalıııııııımmmmmm Çooooookk güzeeeeeeeeelll

Ooooooohhhhh çok şüküüür muşuuuuuummmm çoookok sevindim yaaa Gözünüzaydın olsunnn bitanemmmmmm

Zor tabikisi kuzumm bilmem miiii:) Allahtan komutan iyi çıktı.. Arada var işte böyle iyi komutanlar da ama ÇOĞU neyse
Leleleel tey teyyyyy az kaldı kuzum cuma günü 100 sayicaz nasipse
inşallah canım benimmm, ay çok şükür diyorum ya Allah razı olsun

canimmmmmmm cok sevindim yasasinnnnn baska yok olsada vaktimiz yokkkk
ayneeen çok sağol bebeğiimmmm yaa biz de çok keyifliyiz çok şükürrr oh oh

İyi akşamlarrrrr canlarımmm P pofuduk16 canımcımmm çok sevindim bu habere çok şükür Allah iyi insanlarla karşılaştırsın derim ben hep denizlililili bebeğiiiim pastanı unuttum sanma bu akşam misafirler var nasipse yarın akşam yaparım cicim nasılsınızzzzzz

Sana yükseliyorum şuan instagram ın vaaaa mııı

Canmm nolmustu ya merak ettm smdı bak :)
canım bizimki telefonu ve kaçak sigaraları yakalatmıştı tutanak falan tutulmuştu mahkemeye kadar gidebilirdi işin sonu ama komutanımız sağolsun halletmiş galiba baya yardımcı olmuş çok şükürrr herhangi bir ceza vs. almadık

Tamam baby yarın yaparsın travegoyu İyi allaha şükür bebeğimmm kar yağıyo burda karı izliyoruıuum Aaahhh ah aşkım burda olsaydı şimdi onunla kartopu oynuyo olurduk O kara "aşkım seni çok seviyorum" yazardı bende yazıyı görünce ona sımmmsıkı sarılırdım Sen naposun kuşum? Misafirleriniz varmış yoğunsundur sen şimdiii çay yada kaave yapmışsındır onu ikram ediyosundur

Denizlilili kar didin canevimden vurdun biliiin mi.... İstanbulda kar tatili oldu okullar lakin kar diye bişi yok ajshd

Yok kuşum uZatmıyooo şafaktan sayılıyooooo

Doğulu fln mı bebeğim sevdiğin? Ooofff offff insan tıkanıp kalıyo vallahi dicek bişe kalmıyooo.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Anladım kuzumm ne güzelmişş. Şubatta kayınvalidemler kıbrısa gidicek bi konuşayım onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…