2014 Yarenleri! :)

Oyyy ne tatlısınız siz yaaaa Buraya kaç senedir kar yağmıyordu sevdiceğimin askere gittiği kış kar yağdı sansa bak ahaha senn çoook fenasın deniziiim yaptım çay kahve gel iç buyur

Anladım kuzumm ne güzelmişş. Şubatta kayınvalidemler kıbrısa gidicek bi konuşayım onlarla
Bi oteli adres gösteripte 2gün çıkartabilirler kuzu, hatta sende git kııızzz ohh misss aşk ile 2 güüün
Oyyy ne tatlısınız siz yaaaa Buraya kaç senedir kar yağmıyordu sevdiceğimin askere gittiği kış kar yağdı sansa bak ahaha senn çoook fenasın deniziiim yaptım çay kahve gel iç buyur
Yeşimim sende çok fenasın yaaa cümle içindeki ince dokunuşları hemencik farkediyosun babyyy Gııızzz gelem tabii bnm kuşum bana çay yapmış gelmem mi yaa

çok istiyorum kuzumm bakalım bizimkiler ne dicekk daha net birşey demediler

iyiyim balim cok şükür P pofuduk16 nin güzel haberlerini aldım simdi daha iyiyim. .sen nasilsin :)

Aynen tatlım baya sevndim bende :) iyiyim kuzum napiiim uyumadan önce gireyim bakayım ne var dedim :)

inşallah canım benimmm, ay çok şükür diyorum ya Allah razı olsun

ayneeen çok sağol bebeğiimmmm yaa biz de çok keyifliyiz çok şükürrr oh oh

Allah hepimizden RAZI olsun kuzum:) artık rahat rahat uyursun

2 yıl oldu canım. İlk başta bana zaten söylemişti böyle böyle diye aslında hiç başlamıcaktık ama ne olduysa başladık öyle.
Çıkmaya başladıktan bir süre sonra ben yapabileceğimi zannettim o da öyle zannediyordu sonra bir gün yapamayacağımı söyledim zaten o yıkıldı. O günden sonra biz hep bir gün bitecek gözüyle baktık ilişkiye tabii mecbur bitmek zorunda kalacak yani. Bir iki kez ayrılmayı denedi ama o da yapamadı.
Şimdi ise derdi askerlik engeli de ortadan kalkınca ailesinin evlen diye baskı yapacak olması. O yüzden benimle konuşurken olumlu bir cevap vermemi bekledi ailesine söyleyebilmek için ama ben sustum telefonda sadece sustum...
Ne istiyorsun dedim ayrılmak dedi başladım ağlamaya bu sefer oda dayanamadı.
Canım konu tam ne anlayamadım ama unutma herşey de vardır bir hayır.. Suan birde askerde Psikolojisi zaten bozuk Her ne ise konu ust ustte geldikce oda orada geriliyor VE senide uzuyordur Tatlim

Canım konu şu; sevdiceğimin ailesi kapalı bayağı da tutucular... Benim onunla evlenebilmem için kapanmam gerekiyor vs. Bunu bana baştada söylemişti ama ne bileyim bir şekilde geçiştirdik sanki çok kolay atlatılacak bir şeymiş gibi.
Şimdide orda baya düşünmüş hani olmuyor sonumuz yok yarın öbür gün askerden dönünce beni sözlendirecekler falan filan diye ayrılmak istiyor. Zaten ailesi askere gittiğinde ona demişti sana bulcaz birini falan filan işte. Bu da daha sonra üzülmek yerine şimdi daha az üzülcez diyor işte. Ama askerde üstesinden nasıl gelebileceğini düşünüyor anlamadım ben.

Doğulu fln mı bebeğim sevdiğin? Ooofff offff insan tıkanıp kalıyo vallahi dicek bişe kalmıyooo.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Yok canım benim karadeniz. Amin canım sa ğol. Tıkandık zaten çıkmazlardayım diyip duruyor...

Günaydın kızlar

Günaydın tatlım evet iyi oldu bugün de yolculuk var bir kaç şey yazdım geçen gün verdim okumuş ağlamamak için zor durdum nasıl geçicek o zaman deyip durdu bende teselli ediyorum tamam numara yapma sende kötüsün diyo
Off ne zormuşş

günaydın canlarımmmm gece kar yağmış güne bembeyaz uyandık doncaksınız dediler kar fırnatısı var dediler daha birşey göremedik hadi hayırlısı

canım benim bak biliyorum şuan sanki hiç gittiğine alışamıcakmışsın gibi geliyor ama 2 hafta sonra herşey daha farklı olacak, 3 aydır görmüyorum ve sana diyorumki alışıyorsun biraz sabırlı olmaya çalış olurmu tatlımmm benim.. inşallah rahat edersiniz de hemencecik alışırsınız

İnşallah tatlım ya şu an gidecek ya o kadar zor geliyor ki gitmemesi için elimden gelen bir şey olsa yaparım hemenn Alışırız illa ki rahat olsa daha kolay olucak tabi bizim için ama hiç birşeye emin olamıyor insan Bi de tutturdu izin kullanmıcam diye 1 ay erken gelirim dedi

Ahhhh huzur budur çık bahçeye bi kardanadam yap kız
Maşallah yaaa ballım burada okul tatili ama karın k si yok
[QUOTE/]denizlililili, post: 38696268, member: 632811"]O da iyiymiş kuzu Baksana şuraya yaaaEki Görüntüle 1363209 Eki Görüntüle 1363210
Yaaaa cok guzelllll hadiiii bidaha yagsin hani yagcaktiii hani doncaktik evden disari cikamayacaktikkkk[/QUOTE]
Evet kızlar dün geceden bu yana denizlide harika bir kar yağdı.. Bu sabah işe gitmek için apartmanın kapısını bi açtımkiiii tüm düşüncelerim değişti.. Hayat durmuş adeta.. Arabalar çalışmıyo, dolmuşlar çalışmıyo, otobüsler çalışmıyo.. Yollar kapanmış..

Arkadaş meteoroloji 1hftadır salı günü kar geliyo diye uyarılar yaparken çok sevgili BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (!) hiç bir çalışma yapmamış, hiç bir önlem almamış...

10 dakikalık yolu tam 2saatte zor geldik Üstelik otostop yaparak.. Allah razı olsun amcanın teki bekleşen insanlardan bi kısmını (bu insanlara bende dahilim) arabasına aldı..

Böyle bir rezillîk görmedim yaa.. Hastalarda bu karda kıyamette tedaviye gelmişler, çok cesaretli bizim hastalar maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…