Tamam baby yarın yaparsın travegoyuİyi allaha şükür bebeğimmm kar yağıyo burda karı izliyoruıuum Aaahhh ah aşkım burda olsaydı şimdi onunla kartopu oynuyo olurduk O kara "aşkım seni çok seviyorum" yazardı bende yazıyı görünce ona sımmmsıkı sarılırdım Sen naposun kuşum? Misafirleriniz varmış yoğunsundur sen şimdiii çay yada kaave yapmışsındır onu ikram ediyosundur
Vaaaa hiç de bişiden eksik kalmamYoksam sen de mi?
İyi aksamlarrrr bebişkolarr
O da iyiymiş kuzuDenizlilili kar didin canevimden vurdun biliiin mi.... İstanbulda kar tatili oldu okullar lakin kar diye bişi yok ajshd
Bi oteli adres gösteripte 2gün çıkartabilirler kuzu, hatta sende git kııızzz ohh misss aşk ile 2 güüünAnladım kuzumm ne güzelmişş. Şubatta kayınvalidemler kıbrısa gidicek bi konuşayım onlarla
Yeşimim sende çok fenasın yaaa cümle içindeki ince dokunuşları hemencik farkediyosun babyyyOyyy ne tatlısınız siz yaaaaBuraya kaç senedir kar yağmıyordu sevdiceğimin askere gittiği kış kar yağdı sansa bak ahaha senn çoook fenasın deniziiim yaptım çay kahve gel iç buyur
çok istiyorum kuzumm bakalım bizimkiler ne dicekk daha net birşey demedilerBi oteli adres gösteripte 2gün çıkartabilirler kuzu, hatta sende git kııızzz ohh misss aşk ile 2 güüün
Yeşimim sende çok fenasın yaaa cümle içindeki ince dokunuşları hemencik farkediyosun babyyyGııızzz gelem tabii bnm kuşum bana çay yapmış gelmem mi yaa
İnşallah müsade ederler bitanemm 2günde olsa aşkınla hasret giderirsiiinçok istiyorum kuzumm bakalım bizimkiler ne dicekk daha net birşey demediler
inşallah canım benimmm, ay çok şükür diyorum ya Allah razı olsun
ayneeen çok sağol bebeğiimmmm yaa biz de çok keyifliyiz çok şükürrr oh oh
Ahhhh huzur budur çık bahçeye bi kardanadam yap kız
Salvo hiç konuşmadık seninle ama inan ki bunları okuyunca içim parçalandı
bunların şimdilik üstünü kapatsanız ileride illa patlak verecekti yine
benim anlamadığım ilişkiniz uzun sanırım, hiç lafı geçmedi mi bu konuların daha önce? neden iş ciddiye binince düşünmeye başlamış bunları?
Canım konu tam ne anlayamadım ama unutma herşey de vardır bir hayır.. Suan birde askerde Psikolojisi zaten bozuk Her ne ise konu ust ustte geldikce oda orada geriliyor VE senide uzuyordur Tatlim
Doğulu fln mı bebeğim sevdiğin? Ooofff offff insan tıkanıp kalıyo vallahi dicek bişe kalmıyooo.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun
çok şükür ben de iyiyim bebeğim
ayy çok sevindim nasıllll iyi gelmiştirrrben de beklemeye devam ediyorum hihih gezmek tozmak için
biz urfa nın adını duymak istemiyoruz askerlik bitince, siz yerleşirmiyiz acaba diyorsunuziçtiği sigaranın markasını sormak gelmedi ki aklıma ama merak ettim kartonu 30 tl onlar getirsin biz burda satalım mı napalım balayı parası çıkar en azından
Günaydın kızlar
Günaydın tatlım evet iyi oldu bugün de yolculuk varbir kaç şey yazdım geçen gün verdim okumuş ağlamamak için zor durdum nasıl geçicek o zaman deyip durdu bende teselli ediyorum tamam numara yapma sende kötüsün diyo
Off ne zormuşş
canım benim bak biliyorum şuan sanki hiç gittiğine alışamıcakmışsın gibi geliyor ama 2 hafta sonra herşey daha farklı olacak, 3 aydır görmüyorum ve sana diyorumki alışıyorsun biraz sabırlı olmaya çalış olurmu tatlımmm benim.. inşallah rahat edersiniz de hemencecik alışırsınız
Ahhhh huzur budur çık bahçeye bi kardanadam yap kız
Maşallah yaaa ballımburada okul tatili ama karın k si yok
Yaaaa cok guzelllll hadiiii bidaha yagsin hani yagcaktiii hani doncaktik evden disari cikamayacaktikkkk[/QUOTE][QUOTE/]denizlililili, post: 38696268, member: 632811"]O da iyiymiş kuzuBaksana şuraya yaaaEki Görüntüle 1363209 Eki Görüntüle 1363210
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?