2014 Yarenleri! :)

seni bizden iyi kimse anlayamaz canımcım ne hissettiğini sen söylemesen de anlayabiliyorum zaman geçince sen de benim ne demek istediğimi anlayacaksın kafanda deliii sorularr şuan biliyorum ahaah bu askerlerin kafası hep aynı çalışıyor giderken benimki de dedi izin kullanmıcam 1 ay erken gelirim diye,, şimdi vakit bulsam da gelsem keşke diyor kaçta gidiyor,, gidebilcek misin yolcu etmeye

günaydın fıstııııkkkkk
ahahah yerim seni yaaa burada da öyle olacaktı sözde ama hesaplar tutmadı sizin belediye de maşallah yani insan bi yolları falan açar ya dediğin gibi büyükşehir belediyesi olacak bi de hastanede hasta görmem sanmıyordun herhalde cicim değil mi,, hastalar sizden hızlı gelir sizi beklerler

Kuşuuuum o düşünce gidince değişiyooo.. Benim aşkitoda hüngür hüngür ağlayıp izin kullanmıyım aşkm bi an önce döneyim demişti ilk gittiği gün ama şimdi yaza tatil planları yapıyoruuuz Hasret ağır basıyo fıstığımmm.. Dağıtımdan dönerken bende çoook zorlanmıştım.. İlk giderken bu kdr kötü olmamıştım ama 1hfta bile sürmedi bu drum.. Onun rahat oldğnu öğrenince bütün üzüntüm gitti çabucak adapte oldum Tabii bunda tlfda çok etkiliydi.. İnş seni rahat rahat arayabilir kuşummm.. Geçicek bugünler.. Biz yanındayız seninnn bak Desteğiz sana..

Aynen kuşum yaaa şaka gibi hastanede koridora bi çıktım hastam bkliyo beniiii Bu karda nasıl gelebildiniiz dedim yaa? Töövbe tövbeee..

Aynrn kuşum büyükşehir olduk diye hava atmayıbilirler anasını satem ama icraate gelinceeee fooosss Çok sinir oldum ebeğim inanki yaa.. Ağzımdan kötü şeyler çılabilir çok üzgünüm buyüzdn.. Kusuruma bakma tamammı?

yerim seni yaaa çoook haklısın kuşum benim hiç problem değil gel birlikte bozalım ağzımızı ana avrat ırz nikah
bugün sakin sakin çalış kuzucuum inşallah günün sakin ve güzel geçer

Yaaaa burada kar yagmis gece ama şuan güneş var oysaki ne umutlanmistim belki tatil olurda ise gitmeyiz diye

yerim seni yaaa çoook haklısın kuşum benim hiç problem değil gel birlikte bozalım ağzımızı ana avrat ırz nikah
bugün sakin sakin çalış kuzucuum inşallah günün sakin ve güzel geçer
İnşallah bitanem yaa.. Az evvel hastanecek çıktık kartopu oynadık kardan kadın yptık Baaakkk

Hmmm konular baya derinmiş tatlım benim eee peki kapanmayı hiç mi düşünmüyorsun? Hem ayrıca tamam tutucu olabilirler ama sevdiceğinin de buradaki duruşu önemli.. Benim annemde babamla evlenmeden önce açıkmış.. Babamda Karadenizli ailesi de baya tutucu hacı hoca hepsi.. Annemi istememişler. Evlendiğinde annem açıkmış. Zamanla zaten kapanıyor insan. Böyle baskı yapanları anlamıyorum zaten.. Bir insan başkası için değil içinden geldiği için Allah rızası için kapanmalı diye düşünüyorum.. Kuzum sıkma canını yani asker psikoloji ile sana herşeyi söyleyebilir. Sadece sabır sabır sabır..
Yaaaa cok guzelllll hadiiii bidaha yagsin hani yagcaktiii hani doncaktik evden disari cikamayacaktikkkk
Evet kızlar dün geceden bu yana denizlide harika bir kar yağdı.. Bu sabah işe gitmek için apartmanın kapısını bi açtımkiiii tüm düşüncelerim değişti.. Hayat durmuş adeta.. Arabalar çalışmıyo, dolmuşlar çalışmıyo, otobüsler çalışmıyo.. Yollar kapanmış..

Arkadaş meteoroloji 1hftadır salı günü kar geliyo diye uyarılar yaparken çok sevgili BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (!) hiç bir çalışma yapmamış, hiç bir önlem almamış...

10 dakikalık yolu tam 2saatte zor geldik Üstelik otostop yaparak.. Allah razı olsun amcanın teki bekleşen insanlardan bi kısmını (bu insanlara bende dahilim) arabasına aldı..

Böyle bir rezillîk görmedim yaa.. Hastalarda bu karda kıyamette tedaviye gelmişler, çok cesaretli bizim hastalar maşallah.. [/QUOTE]

Sende de ne çalışma azmi varmışşş be denizimmmm hava muhafeletinden dolayı gelemiyom diyeydin ama süperrr oraya geliyorum hemen ballım

Yaaaa burada kar yagmis gece ama şuan güneş var oysaki ne umutlanmistim belki tatil olurda ise gitmeyiz diye

Günaydın Yarenlerrr :)

Günaydıııınnnnn tatlım

Her aile bir değil işte canım ya ne yapacaksın. Onlar aileye açık almazlar öyle söylim bütün aile kapalı zaten hiç açık yok. Baskı değilde bizim aile böyle istiyor diyor onun da elinden bir şey gelmiyor. Ama zaten sevdicekte kapalı birini istiyor

ahhh ahhh kuzum hakkında hayırlsı dualarım seninle inşallah herşey düzelir.. Su akar yolunu bulur.. İnşallah tatlı bir sonuca bağlarsınız kuzum

ahhh ahhh kuzum hakkında hayırlsı dualarım seninle inşallah herşey düzelir.. Su akar yolunu bulur.. İnşallah tatlı bir sonuca bağlarsınız kuzum

Amin canım sağ ol. Yaa varya berbat günler geçiyoruz bir yanımız kan ağlıyor diğer yanımız hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. 10 gün sonra yıldönümümüz önceleri çok hevesliydin şimdi bir şey yollamim diyorum bilmiyorum kafam karışık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…