İnşallah tatlım ya şu an gidecek ya o kadar zor geliyor ki gitmemesi için elimden gelen bir şey olsa yaparım hemennAlışırız illa ki rahat olsa daha kolay olucak tabi bizim için ama hiç birşeye emin olamıyor insan Bi de tutturdu izin kullanmıcam diye 1 ay erken gelirim dedi
Yaaaa cok guzelllll hadiiii bidaha yagsin hani yagcaktiii hani doncaktik evden disari cikamayacaktikkkk
Evet kızlar dün geceden bu yana denizlide harika bir kar yağdı.. Bu sabah işe gitmek için apartmanın kapısını bi açtımkiiii tüm düşüncelerim değişti..Hayat durmuş adeta.. Arabalar çalışmıyo, dolmuşlar çalışmıyo, otobüsler çalışmıyo.. Yollar kapanmış..
Arkadaş meteoroloji 1hftadır salı günü kar geliyo diye uyarılar yaparken çok sevgili BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (!) hiç bir çalışma yapmamış, hiç bir önlem almamış...
10 dakikalık yolu tam 2saatte zor geldikÜstelik otostop yaparak.. Allah razı olsun amcanın teki bekleşen insanlardan bi kısmını (bu insanlara bende dahilim) arabasına aldı..
Böyle bir rezillîk görmedim yaa.. Hastalarda bu karda kıyamette tedaviye gelmişler, çok cesaretli bizim hastalar maşallah..
Kuşuuuum o düşünce gidince değişiyooo.. Benim aşkitoda hüngür hüngür ağlayıp izin kullanmıyım aşkm bi an önce döneyim demişti ilk gittiği gün ama şimdi yaza tatil planları yapıyoruuuzİnşallah tatlım ya şu an gidecek ya o kadar zor geliyor ki gitmemesi için elimden gelen bir şey olsa yaparım hemennAlışırız illa ki rahat olsa daha kolay olucak tabi bizim için ama hiç birşeye emin olamıyor insan Bi de tutturdu izin kullanmıcam diye 1 ay erken gelirim dedi
Aynen kuşum yaaa şaka gibi hastanede koridora bi çıktım hastam bkliyo beniiiigünaydın fıstııııkkkkk
ahahah yerim seni yaaaburada da öyle olacaktı sözde ama hesaplar tutmadı sizin belediye de maşallah yani insan bi yolları falan açar ya dediğin gibi büyükşehir belediyesi olacak bi de hastanede hasta görmem sanmıyordun herhalde cicim değil mi,, hastalar sizden hızlı gelir sizi beklerler
Aynen kuşum yaaa şaka gibi hastanede koridora bi çıktım hastam bkliyo beniiiiBu karda nasıl gelebildiniiz dedim yaa? Töövbe tövbeee..
Aynrn kuşum büyükşehir olduk diye hava atmayıbilirler anasını satem ama icraate gelinceeee fooosssÇok sinir oldum ebeğim inanki yaa.. Ağzımdan kötü şeyler çılabilir çok üzgünüm buyüzdn.. Kusuruma bakma tamammı?
Yaaaa burada kar yagmis gece ama şuan güneş var oysaki ne umutlanmistim belki tatil olurda ise gitmeyiz diye
İnşallah bitanem yaa.. Az evvel hastanecek çıktık kartopu oynadık kardan kadın yptıkyerim seni yaaaçoook haklısın kuşum benim hiç problem değil gel birlikte bozalım ağzımızı ana avrat ırz nikah
bugün sakin sakin çalış kuzucuum inşallah günün sakin ve güzel geçer
Kuzucum farklı bi ıspanaklı börek tarifi biliyomusun? Ispanaklı börek yapıcam ama şekliyle fln farklı bişi olsun istiyorum
Her türlü varımm sosyal medyada[/Q
İnstagramsz olmazzzzz :)
2 yıl oldu canım. İlk başta bana zaten söylemişti böyle böyle diye aslında hiç başlamıcaktık ama ne olduysa başladık öyle.
Çıkmaya başladıktan bir süre sonra ben yapabileceğimi zannettim o da öyle zannediyordu sonra bir gün yapamayacağımı söyledim zaten o yıkıldı. O günden sonra biz hep bir gün bitecek gözüyle baktık ilişkiye tabii mecbur bitmek zorunda kalacak yani. Bir iki kez ayrılmayı denedi ama o da yapamadı.
Şimdi ise derdi askerlik engeli de ortadan kalkınca ailesinin evlen diye baskı yapacak olması. O yüzden benimle konuşurken olumlu bir cevap vermemi bekledi ailesine söyleyebilmek için ama ben sustum telefonda sadece sustum...
Ne istiyorsun dedim ayrılmak dedi başladım ağlamaya bu sefer oda dayanamadı.
Canım konu şu; sevdiceğimin ailesi kapalı bayağı da tutucular... Benim onunla evlenebilmem için kapanmam gerekiyor vs. Bunu bana baştada söylemişti ama ne bileyim bir şekilde geçiştirdik sanki çok kolay atlatılacak bir şeymiş gibi.
Şimdide orda baya düşünmüş hani olmuyor sonumuz yok yarın öbür gün askerden dönünce beni sözlendirecekler falan filan diye ayrılmak istiyor. Zaten ailesi askere gittiğinde ona demişti sana bulcaz birini falan filan işte. Bu da daha sonra üzülmek yerine şimdi daha az üzülcez diyor işte. Ama askerde üstesinden nasıl gelebileceğini düşünüyor anlamadım ben.
Yok canım benim karadeniz. Amin canım sa ğol. Tıkandık zaten çıkmazlardayım diyip duruyor...
Evet kızlar dün geceden bu yana denizlide harika bir kar yağdı.. Bu sabah işe gitmek için apartmanın kapısını bi açtımkiiii tüm düşüncelerim değişti..Yaaaa cok guzelllll hadiiii bidaha yagsin hani yagcaktiii hani doncaktik evden disari cikamayacaktikkkk
Yaaaa burada kar yagmis gece ama şuan güneş var oysaki ne umutlanmistim belki tatil olurda ise gitmeyiz diye
Günaydın Yarenlerrr :)
İnşallah bitanem yaa.. Az evvel hastanecek çıktık kartopu oynadık kardan kadın yptıkBaaakkkEki Görüntüle 1363567
Hmmm konular baya derinmiş tatlım benimeee peki kapanmayı hiç mi düşünmüyorsun? Hem ayrıca tamam tutucu olabilirler ama sevdiceğinin de buradaki duruşu önemli.. Benim annemde babamla evlenmeden önce açıkmış.. Babamda Karadenizli ailesi de baya tutucu hacı hoca hepsi.. Annemi istememişler. Evlendiğinde annem açıkmış. Zamanla zaten kapanıyor insan. Böyle baskı yapanları anlamıyorum zaten.. Bir insan başkası için değil içinden geldiği için Allah rızası için kapanmalı diye düşünüyorum.. Kuzum sıkma canını yani asker psikoloji ile sana herşeyi söyleyebilir. Sadece sabır sabır sabır..
saçlara geeellllbugün kuaföre gidip bu saçtan yaptırıcam ahahah bayıldımm kadınınıza
instaya bekleriiimm@dyg01
bende varımm orada sana katılabilir miyimmm
Her aile bir değil işte canım ya ne yapacaksın. Onlar aileye açık almazlar öyle söylim bütün aile kapalı zaten hiç açık yok. Baskı değilde bizim aile böyle istiyor diyor onun da elinden bir şey gelmiyor. Ama zaten sevdicekte kapalı birini istiyor
tabikiiii ben çok mutlu oluruuumözelden yazıyorum sana
ahhh ahhh kuzum hakkında hayırlsı dualarım seninle inşallah herşey düzelir.. Su akar yolunu bulur.. İnşallah tatlı bir sonuca bağlarsınız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?