2014 Yarenleri! :)

Kuzum nida için Hz. Mevlananın bir sözünü paylaşmıstım oda snaa gelsin :) Şimdiden kutlu olsun canım yıldönümüz:) yolla tatlım bekler bence :)

hu hu kızlar napysunuz

Merhabaa :)

Kızlaaaar benım mutfak sayfam var katılın ıstersenız :)

Mesaj atarsan katılırııızzzz :)

Sende de ne çalışma azmi varmışşş be denizimmmm hava muhafeletinden dolayı gelemiyom diyeydin ama süperrr oraya geliyorum hemen ballım

Günaydıııınnnnn tatlım[/QUOTE]
Bende aynı şeyi didim tatlım Öyle bi çalışma azmim varkiiii Hastalar benden daha azimli ama ayol.. Bu soğukta fizik tedaviye mi gelinir daha da kaskatı kesilcekler, yolda düşçekler kollarınu bacaklarını kırcaklar bu sefer daha fena olucaklar Valla kafayı yimiş bunlaa
saçlara geeellll bugün kuaföre gidip bu saçtan yaptırıcam ahahah bayıldımm kadınınıza

instaya bekleriiimm @dyg01
Ben yaptım saçlarını baby, bnm tasarımım.. Gel sana da yapem

Ahh ahhh zaman biraz geçse de ya boşa üzülüyormuşum desem
Soru yağmuru valla kafamın içi kuzum Sabah 5 de uçağı var Sabiha Gökçen e gelicek 2 3 gibi çıkar sanırım evden.Ay yok ya babası bırakıcak akrabaları olur yine kuzenleri felan gitmem öncekinde de gitmemiştim sağolsun gelme daha çok üzülürsün demişti İnşallah fikrini değiştirmez 1 ay sonuçta iyi kötü gelme derim ben ona

Ay kuzum bilemedim ya gelmemesi bi yandan iyi bi yandan kötü ama 9 ay olucaksa gelmesin derim yine Ev iznine gelmişti kısa dönemlerin yemin töreni ile birlikte giderken üzülmedim bu kadar şimdi 1 haftadır burda üstüne bi de gelmeme gibi durumu olursa diye strese soktum resmen kendimi kuzum ya O telefon ayrı bir dert zaten sigara paketinin içine koyup içeri sokucak inşallah yakalanmaz Telefonu sokta şükür dicem zaten.. Ayyy kuzucum çok sağol içimde birikiceğine buraya anlatıp da rahatlıyorum cidden

utangaç kız yerim seni yolcu etmeye gitmeyenleri çok çok tebrik ediyorum bende hiç laf dinleme huyu yoktur zaten geleyim de onu yolcu edeyim diye çırpınıyor gelme demedi ama dese de durmam giderim herhalde izin konusunda da ben takla atıyorum gelsin diye 3 ay beklemişim 6 ay daha beklersem çatlarım herhalde bekleyebilirsen ne güzel tatlım dediğin gibi 1 ay kısa bir zaman değil

Fıstığıııım inşallahh hiç bi sorun çıkmadan tlf sokar içeri Haklısın izin kullanmazsa 1ay erken gelicek ama orda çok bunalabilir.. 9ayda az bi süre diil çnkü.. Hayırlısı olsn be kuşum..
denizlililili

anladım ben senin yaptığını zaten ayy donuyorum bee bu ne ava beee
Soğuk ki ne soğuk kıııızz.. Bugün öğlen arkadaşlarla kartopu oynadık hastane bahçesinde Accayiiiip eğlendiiiiiikkk.. Aradan vatandaşlar geçiyo onlara geliyo kartopu fln Mont flnda giymedik önlüklerle çıktık.. O eğlenceye değdii ama kıçımm dondu ayollll Hasta olmazsam iyi

Sağ ol canım benim beklerde bana hiç hediye yokk adamın alma huyu yok

Belkim supriz yapar umudunu kaybetme kuzu :)) hmmm sende alma Ozaman

merhaba :) nasılsın cnm

Iyiyim Canm cok sukur sen nasılsın :)

Senin hos sohbetin icin Denizim SENI gormeye geliyor lardir bence aaa ne GUZEL iste balim :) Seninde Instagram var mu:)

Topraaammmm :)

Senin hos sohbetin icin Denizim SENI gormeye geliyor lardir bence aaa ne GUZEL iste balim :) Seninde Instagram var mu:)

Surpriz mi Ahaha adam doğumgünümu unuttu benim ya özel günleri önemsemiyor pek :)

Ayyyyy sağol bebeğimmmm Menim instagramım gok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…