- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
bende varımm orada sana katılabilir miyimmm
Kızlaaaar benım mutfak sayfam var katılın ıstersenız :)
Amin canım sağ ol.Yaa varya berbat günler geçiyoruz bir yanımız kan ağlıyor diğer yanımız hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. 10 gün sonra yıldönümümüz önceleri çok hevesliydin şimdi bir şey yollamim diyorum bilmiyorum kafam karışık yaa
hu hu kızlar napysunuz
Kızlaaaar benım mutfak sayfam var katılın ıstersenız :)
katılalım canım mesaj at
Kuzum nida için Hz. Mevlananın bir sözünü paylaşmıstım oda snaa gelsin :) Şimdiden kutlu olsun canım yıldönümüz:) yolla tatlım bekler bence :)
merhaba :) nasılsın cnmKuzum nida için Hz. Mevlananın bir sözünü paylaşmıstım oda snaa gelsin :) Şimdiden kutlu olsun canım yıldönümüz:) yolla tatlım bekler bence :)
Merhabaa :)
Mesaj atarsan katılırııızzzz :)
Hmmm konular baya derinmiş tatlım benimeee peki kapanmayı hiç mi düşünmüyorsun? Hem ayrıca tamam tutucu olabilirler ama sevdiceğinin de buradaki duruşu önemli.. Benim annemde babamla evlenmeden önce açıkmış.. Babamda Karadenizli ailesi de baya tutucu hacı hoca hepsi.. Annemi istememişler. Evlendiğinde annem açıkmış. Zamanla zaten kapanıyor insan. Böyle baskı yapanları anlamıyorum zaten.. Bir insan başkası için değil içinden geldiği için Allah rızası için kapanmalı diye düşünüyorum.. Kuzum sıkma canını yani asker psikoloji ile sana herşeyi söyleyebilir. Sadece sabır sabır sabır..
Evet kızlar dün geceden bu yana denizlide harika bir kar yağdı.. Bu sabah işe gitmek için apartmanın kapısını bi açtımkiiii tüm düşüncelerim değişti..Hayat durmuş adeta.. Arabalar çalışmıyo, dolmuşlar çalışmıyo, otobüsler çalışmıyo.. Yollar kapanmış..
Arkadaş meteoroloji 1hftadır salı günü kar geliyo diye uyarılar yaparken çok sevgili BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (!) hiç bir çalışma yapmamış, hiç bir önlem almamış...
10 dakikalık yolu tam 2saatte zor geldikÜstelik otostop yaparak.. Allah razı olsun amcanın teki bekleşen insanlardan bi kısmını (bu insanlara bende dahilim) arabasına aldı..
Böyle bir rezillîk görmedim yaa.. Hastalarda bu karda kıyamette tedaviye gelmişler, çok cesaretli bizim hastalar maşallah..
Ben yaptım saçlarını baby, bnm tasarımım.. Gel sana da yapemsaçlara geeellllbugün kuaföre gidip bu saçtan yaptırıcam ahahah bayıldımm kadınınıza
instaya bekleriiimm@dyg01
seni bizden iyi kimse anlayamaz canımcım ne hissettiğini sen söylemesen de anlayabiliyorum zaman geçince sen de benim ne demek istediğimi anlayacaksınkafanda deliii sorularr şuan biliyorum ahaah bu askerlerin kafası hep aynı çalışıyor giderken benimki de dedi izin kullanmıcam 1 ay erken gelirim diye,, şimdi vakit bulsam da gelsem keşke diyor kaçta gidiyor,, gidebilcek misin yolcu etmeye
Kuşuuuum o düşünce gidince değişiyooo.. Benim aşkitoda hüngür hüngür ağlayıp izin kullanmıyım aşkm bi an önce döneyim demişti ilk gittiği gün ama şimdi yaza tatil planları yapıyoruuuzHasret ağır basıyo fıstığımmm.. Dağıtımdan dönerken bende çoook zorlanmıştım.. İlk giderken bu kdr kötü olmamıştım ama 1hfta bile sürmedi bu drum.. Onun rahat oldğnu öğrenince bütün üzüntüm gitti çabucak adapte oldum Tabii bunda tlfda çok etkiliydi.. İnş seni rahat rahat arayabilir kuşummm.. Geçicek bugünler.. Biz yanındayız seninnn bak Desteğiz sana..
Ahh ahhh zaman biraz geçse de ya boşa üzülüyormuşum desem
Soru yağmuru valla kafamın içi kuzumSabah 5 de uçağı var Sabiha Gökçen e gelicek 2 3 gibi çıkar sanırım evden.Ay yok ya babası bırakıcak akrabaları olur yine kuzenleri felan gitmem öncekinde de gitmemiştim sağolsun gelme daha çok üzülürsün demişti İnşallah fikrini değiştirmez 1 ay sonuçta iyi kötü gelme derim ben ona
Ay kuzum bilemedim ya gelmemesi bi yandan iyi bi yandan kötü ama 9 ay olucaksa gelmesin derim yineEv iznine gelmişti kısa dönemlerin yemin töreni ile birlikte giderken üzülmedim bu kadar şimdi 1 haftadır burda üstüne bi de gelmeme gibi durumu olursa diye strese soktum resmen kendimi kuzum ya O telefon ayrı bir dert zaten sigara paketinin içine koyup içeri sokucak inşallah yakalanmaz Telefonu sokta şükür dicem zaten.. Ayyy kuzucum çok sağol içimde birikiceğine buraya anlatıp da rahatlıyorum cidden
Fıstığıııım inşallahh hiç bi sorun çıkmadan tlf sokar içeriAhh ahhh zaman biraz geçse de ya boşa üzülüyormuşum desem
Soru yağmuru valla kafamın içi kuzumSabah 5 de uçağı var Sabiha Gökçen e gelicek 2 3 gibi çıkar sanırım evden.Ay yok ya babası bırakıcak akrabaları olur yine kuzenleri felan gitmem öncekinde de gitmemiştim sağolsun gelme daha çok üzülürsün demişti İnşallah fikrini değiştirmez 1 ay sonuçta iyi kötü gelme derim ben ona
Ay kuzum bilemedim ya gelmemesi bi yandan iyi bi yandan kötü ama 9 ay olucaksa gelmesin derim yineEv iznine gelmişti kısa dönemlerin yemin töreni ile birlikte giderken üzülmedim bu kadar şimdi 1 haftadır burda üstüne bi de gelmeme gibi durumu olursa diye strese soktum resmen kendimi kuzum ya O telefon ayrı bir dert zaten sigara paketinin içine koyup içeri sokucak inşallah yakalanmaz Telefonu sokta şükür dicem zaten.. Ayyy kuzucum çok sağol içimde birikiceğine buraya anlatıp da rahatlıyorum cidden
Soğuk ki ne soğuk kıııızz.. Bugün öğlen arkadaşlarla kartopu oynadık hastane bahçesinde
Sağ ol canım benim beklerde bana hiç hediye yokk adamın alma huyu yok
merhaba :) nasılsın cnm
Sende de ne çalışma azmi varmışşş be denizimmmmhava muhafeletinden dolayı gelemiyom diyeydin ama süperrr oraya geliyorum hemen ballım
Günaydıııınnnnn tatlım
Bende aynı şeyi didim tatlımÖyle bi çalışma azmim varkiiii Hastalar benden daha azimli ama ayol.. Bu soğukta fizik tedaviye mi gelinir daha da kaskatı kesilcekler, yolda düşçekler kollarınu bacaklarını kırcaklar bu sefer daha fena olucaklar Valla kafayı yimiş bunlaa
Ben yaptım saçlarını baby, bnm tasarımım.. Gel sana da yapem
Ahh ahhh zaman biraz geçse de ya boşa üzülüyormuşum desem
Belkim supriz yaparumudunu kaybetme kuzu :)) hmmm sende alma Ozaman
Iyiyim Canm cok sukur sen nasılsın :)
Senin hos sohbetin icin Denizim SENI gormeye geliyor lardir bence aaa ne GUZEL iste balim :) Seninde Instagram var mu:)
Ayyyyy sağol bebeğimmmmBelkim supriz yaparumudunu kaybetme kuzu :)) hmmm sende alma Ozaman
Iyiyim Canm cok sukur sen nasılsın :)
Senin hos sohbetin icin Denizim SENI gormeye geliyor lardir bence aaa ne GUZEL iste balim :) Seninde Instagram var mu:)
Surpriz mi Ahaha adam doğumgünümu unuttu benim ya özel günleri önemsemiyor pek :)
Ayyyyy sağol bebeğimmmmMenim instagramım gok ki
Hmmm kuzu sende hatırlama ceza verİnst kullanıyor musun canm :)
Neyin var canum peki heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?