2014 Yarenleri! :)

Hmmm kuzu sende hatırlama ceza ver İnst kullanıyor musun canm :)

Neyin var canum peki heheh
Kadınlar kulübüm var baby Yaa sosyal medyayla pek aram yok benim kuşum Teeeeee bi zmnlar facebookm vardı zmnla vakit kaybı gibi, boş iş gibi gelmeye başladı bi kapattım.. Bi daha da açmadım

denizlililili Kuzum sana yazmstm gordun dımı tepsıde gul böregı tarıfım var
Kuşuuum kusura bakma sayfalar atlayınca unutuyorum cvp yazmayı Nasıl yapıosun fıstığım azıcık tarif edermisin sana zahmet? Sos hazırlıyomusun arasına? Neler koyuyosun?
kızlar hayırlı akşamlar napıyosunuz bakiyim fıstıklar
İyi tatlıııım kar keyfi yaptık şimdi sıcak bişiler içicem, içim ısınsın diye Sen napıosuuun cicim?

Canım orta boy yuvarlak tepsı ıcın 3 yufka yeterlı oluyor. Yufkaları ortadan 2 ye kesıyoruz. Sos olarak sıvıyag, yumurta ve yogurdu karıstırıyorum. Yufkalarımın hepsıne sostan suruyorum. Yufkayı 2 ye bolmustuk ya genıs kısmına harc koyup sarıp gul seklı verıyoruz yagladgmz tepsının ortasına koyuyrz dıgerlerınıde aynı sekılde sarıp etrafına doluyoruz . Yumurta sarısı surup corek otu serpıp pısırıyoruz bu kadarcık :)

Nerdesin sen küçük hanııııımmm.. Kayboluverdinnn Aaaaaaaaaa çok kızdım sana çok

Demetiiim nasılsın? Şaka bi yana merak ettim seniiii
kusuum yazamadim ya karnim cok agrdi dun aksam bugunde ise gittim geldim yazdim iste yavrukusumm :)
iyiyim kuzum diyetle basim beladaaaaa :) simdi ekmek yaptim dukan usulu kalorisizzz bakalim onu bekliyorum yavrum

sen napiyosun yavrum naislsinnn ozledim seniii

ohh süper hayatım, napayım okullar tatil ama ben işe gideceğim o benim moralimi çökertti ya

hosgeldin tatlimmm iyiyim hayatim oturuyorumm sen napiyosun fistikk :) hersey yolunda masalllahhhhh :)
hoşbulduk hayatııım, amann maşallah diyelim bitaneem hep iyi olalım :) napayım işe gideceğim yarın okullar tatil olmasına rağmen onun sendromunu yaşıyorum

Ellerine sağlııık Banada yolla bi tepsi ordan bebiiiişşşş

Kaptım ben tüyoları eyvallah kuzucukkk
Sabret kuşuuuum 21 güne tüm vücudun alışmış olucaaaak

ben iyiyim allaha şükür bebeğiiiim dün akşamdan beri öyle güzel kar yağdıki sabah yollar kapandı işe 2saatte zor gidebildim Hastanedede sabahtan ve öğle tatilinde kartopu oynadık arkadaşlarla çoooooook eğlendimmmmKardan kadın yaptııık adınıda kardelen koyduk

Nedenki kuşuuum? Sen çalışmayı daha çok severdiiiin.. Öyle değil mi?

Yok canım kullanmıyorum geçen bir arkadaşım ikna etmeye çalışıyordu aç diye ahah hiç ugrasamam :)

Anladım salvom :) bazen iyi oluyor kim nerede napmış falan :))

kizlar ben geldimm nasilsinizz

Huzurcukkk:) iyiyim kuzum sen nasılsın :)

Kadınlar kulübüm var baby Yaa sosyal medyayla pek aram yok benim kuşum Teeeeee bi zmnlar facebookm vardı zmnla vakit kaybı gibi, boş iş gibi gelmeye başladı bi kapattım.. Bi daha da açmadım

Burasıda sosyal sayılır kuzum aaaa bizi bırakıp gitmeeee sonra tatlım denizim

kızlar hayırlı akşamlar napıyosunuz bakiyim fıstıklar

Oooo pfişş keyifler yerinde maşallah maşallah kuzumaaaaa:) tv izliyorum sen Napiyon :)

sağol bebeğim Allah razı olsun iyiyim çok şükür yaaaa napıyım oyun oynuyorum

ya evet ama bu soğuk havada işe mesafem çok uzun kuzum o yüzden gözümde büyüyor
Kuşum beniiimmmm kıyamamki sana Haklısın bebeğimmm
Yok bitanemmmm gitmemmm burdannn Askerim gelsin yaren topiğiden çeyiz ve evlilik topiklerine transver olur ordan devam ederiz biz.. Koparmayız iletişimi benim güzel ev makinemmm
mrb kizlar nasilsiniz bnm pek keyfim yok
Kuşum bn iyiyimde sana noooldu niden keyfin yoook

yani soğuk olmasa katlanırım da bebeğim o işi biraz bozuyor

İnşallah tatlı deniz seni :) Şekerci mi baban senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…