- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Hmmm kuzu sende hatırlama ceza verİnst kullanıyor musun canm :)
Neyin var canum peki heheh
kizlar ben geldimmnasilsinizz
Kuşuuum kusura bakma sayfalar atlayınca unutuyorum cvp yazmayıdenizlililili Kuzum sana yazmstm gordun dımı tepsıde gul böregı tarıfım var
İyi tatlıııım kar keyfi yaptık şimdi sıcak bişiler içicem, içim ısınsın diyekızlar hayırlı akşamlar napıyosunuz bakiyim fıstıklar
Kuşuuum kusura bakma sayfalar atlayınca unutuyorum cvp yazmayıNasıl yapıosun fıstığım azıcık tarif edermisin sana zahmet? Sos hazırlıyomusun arasına? Neler koyuyosun?
İyi tatlıııım kar keyfi yaptık şimdi sıcak bişiler içicem, içim ısınsın diyeSen napıosuuun cicim?
kusuum yazamadim ya karnim cok agrdi dun aksam bugunde ise gittim geldim yazdim iste yavrukusumm :)Nerdesin sen küçük hanııııımmm.. Kayboluverdinnn Aaaaaaaaaa çok kızdım sana çok
Demetiiim nasılsın? Şaka bi yana merak ettim seniiii
hosgeldin tatlimmm iyiyim hayatim oturuyorumm sen napiyosun fistikk :) hersey yolunda masalllahhhhh :)kızlar hayırlı akşamlar napıyosunuz bakiyim fıstıklar
ohh süper hayatım, napayım okullar tatil ama ben işe gideceğim o benim moralimi çökertti yaKuşuuum kusura bakma sayfalar atlayınca unutuyorum cvp yazmayıNasıl yapıosun fıstığım azıcık tarif edermisin sana zahmet? Sos hazırlıyomusun arasına? Neler koyuyosun?
İyi tatlıııım kar keyfi yaptık şimdi sıcak bişiler içicem, içim ısınsın diyeSen napıosuuun cicim?
hoşbulduk hayatııım, amann maşallah diyelim bitaneem hep iyi olalım :) napayım işe gideceğim yarın okullar tatil olmasına rağmen onun sendromunu yaşıyorumhosgeldin tatlimmm iyiyim hayatim oturuyorumm sen napiyosun fistikk :) hersey yolunda masalllahhhhh :)
Ellerine sağlıııkCanım orta boy yuvarlak tepsı ıcın 3 yufka yeterlı oluyor. Yufkaları ortadan 2 ye kesıyoruz. Sos olarak sıvıyag, yumurta ve yogurdu karıstırıyorum. Yufkalarımın hepsıne sostan suruyorum. Yufkayı 2 ye bolmustuk ya genıs kısmına harc koyup sarıp gul seklı verıyoruz yagladgmz tepsının ortasına koyuyrz dıgerlerınıde aynı sekılde sarıp etrafına doluyoruz . Yumurta sarısı surup corek otu serpıp pısırıyoruz bu kadarcık :)
Sabret kuşuuuum 21 güne tüm vücudun alışmış olucaaaakkusuum yazamadim ya karnim cok agrdi dun aksam bugunde ise gittim geldim yazdim iste yavrukusumm :)
iyiyim kuzum diyetle basim beladaaaaa :) simdi ekmek yaptim dukan usulu kalorisizzz bakalim onu bekliyorum yavrum
sen napiyosun yavrum naislsinnn ozledim seniii
Nedenki kuşuuum?ohh süper hayatım, napayım okullar tatil ama ben işe gideceğim o benim moralimi çökertti ya
hoşbulduk hayatııım, amann maşallah diyelim bitaneem hep iyi olalım :) napayım işe gideceğim yarın okullar tatil olmasına rağmen onun sendromunu yaşıyorum
ya evet ama bu soğuk havada işe mesafem çok uzun kuzum o yüzden gözümde büyüyorNedenki kuşuuum?Sen çalışmayı daha çok severdiiiin.. Öyle değil mi?
Yok canım kullanmıyorum geçen bir arkadaşım ikna etmeye çalışıyordu aç diye ahah hiç ugrasamam :)
kizlar ben geldimmnasilsinizz
Kadınlar kulübüm var baby Yaa sosyal medyayla pek aram yok benim kuşum Teeeeee bi zmnlar facebookm vardı zmnla vakit kaybı gibi, boş iş gibi gelmeye başladı bi kapattım.. Bi daha da açmadım
kızlar hayırlı akşamlar napıyosunuz bakiyim fıstıklar
Noldu kuzummmmrb kizlar nasilsiniz bnm pek keyfim yok
sağol bebeğim Allah razı olsun iyiyim çok şükür yaaaaAnladım salvom :) bazen iyi oluyor kim nerede napmış falan :))
Huzurcukkk:) iyiyim kuzum sen nasılsın :)
Burasıda sosyal sayılır kuzum aaaabizi bırakıp gitmeeee sonra tatlım denizim
Oooo pfişş keyifler yerinde maşallah maşallah kuzumaaaaa:) tv izliyorum sen Napiyon :)
Kuşum beniiimmmm kıyamamki sanaya evet ama bu soğuk havada işe mesafem çok uzun kuzum o yüzden gözümde büyüyor
Yok bitanemmmm gitmemmm burdannnAnladım salvom :) bazen iyi oluyor kim nerede napmış falan :))
Huzurcukkk:) iyiyim kuzum sen nasılsın :)
Burasıda sosyal sayılır kuzum aaaabizi bırakıp gitmeeee sonra tatlım denizim
Oooo pfişş keyifler yerinde maşallah maşallah kuzumaaaaa:) tv izliyorum sen Napiyon :)
Kuşum bn iyiyimde sana noooldu niden keyfin yoookmrb kizlar nasilsiniz bnm pek keyfim yok
yani soğuk olmasa katlanırım da bebeğim o işi biraz bozuyorKuşum beniiimmmm kıyamamki sanaHaklısın bebeğimmm
Yok bitanemmmm gitmemmm burdannnAskerim gelsin yaren topiğiden çeyiz ve evlilik topiklerine transver olur ordan devam ederiz biz.. Koparmayız iletişimi benim güzel ev makinemmm
Kuşum bn iyiyimde sana noooldu niden keyfin yoook
sağol bebeğim Allah razı olsun iyiyim çok şükür yaaaanapıyım oyun oynuyorum
Kuşum beniiimmmm kıyamamki sanaHaklısın bebeğimmm
Yok bitanemmmm gitmemmm burdannnAskerim gelsin yaren topiğiden çeyiz ve evlilik topiklerine transver olur ordan devam ederiz biz.. Koparmayız iletişimi benim güzel ev makinemmm
Kuşum bn iyiyimde sana noooldu niden keyfin yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?