2014 Yarenleri! :)

amiiin insallah kuzuuuum :) ay kuzum benim napalim calismadan olmuyo malesef
yolluyoruuuum bebiiisiiim bak bakalim begencen miii bu vucut anca 2 ayda kendine gelir yavrum ayyy ne guzeeeel yaa kardeleni gostersene balim bende bakayim varsa resmi

kusuuum allah iyilik versin :) bende iyiyim cok sukur yavrukusuuum :)

kuzum sevdicegin babaannesi vefat etti..soyleyemedik ona..bugunde telde askim ayaklarim cok usuyo babaannemin yaptigi patikleri giydim dedi,daha da üzüldüm

İnşallah tatlı deniz seni :) Şekerci mi baban senin
Yaaa utandııııııımmmmBen küçükken bal kavanozunun içine düşmüşüüüümmm İhihihihihi
amiiin insallah kuzuuuum :) ay kuzum benim napalim calismadan olmuyo malesef
yolluyoruuuum bebiiisiiim bak bakalim begencen miii bu vucut anca 2 ayda kendine gelir yavrum ayyy ne guzeeeel yaa kardeleni gostersene balim bende bakayim varsa resmi
İşte tanıştırayıııımmm.. Bu kardeleeen demet ablasııı

Kardelenle ikimizin olduğu fotoda vaaaaarrr

Allah daha da çok mutlu etsin kuzum ne güzel :) güzel enerjili yarenler siziii :)

Başınız sağolsun tatlım Oyy ya Allah sabır versin askerine zor bir durum şuan
amiiin cunlemizi insallah canimmm :) enerjimiz askerlerimiz sayesinde allah onlari basimizdan eksik etmesinnnn aminnnn
kardelen taylim memnun oldum cok guzelsin :):):) ikinizin resmini de gormek istiyoruuuuum
Demetim poğaçaya benzemişler canım çekti vallahi
kiiz tadi da fena olmamis hani :) tam olarak ekmek gibi olmasa da yulaf kepeginden anca bu kadar oldu afiyetle yedim bitanesini :) yarin da iki tane yicem :)

tatlim amin bebeğim saol...suphelenmis kuzum soylicez galiba..bakalım bi yrn olsunda
ayy nolur ogrenmesin allahim uzulme sende kusum napalim yaslilik boyle bisey iste bazen sonunumuzu dusunmeden yasiyoruz bi gun olucez keske bunun bilincinde olup ona gore davransak

Gunaydın yarenler.. Ankara'da hava buz.. Allah'ım dışarda kalanlarında, tüm silah altındaki askerlerimizin de yardımcısı olsun ..

Gunaydın yarenler.. Ankara'da hava buz.. Allah'ım dışarda kalanlarında, tüm silah altındaki askerlerimizin de yardımcısı olsun ..

günaydın canım heryerde hava buzz donduruyor canım, amin dediğin gibi Rabbim dışarda kalanlara askerlerimize yardım etsin güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…