sims 3Maşallah maşallah süper kuzum daha iyi ol emi :) ne oynuyorsun tatlm :)
amiiin insallah kuzuuuum :) ay kuzum benim napalim calismadan olmuyo malesefohh süper hayatım, napayım okullar tatil ama ben işe gideceğim o benim moralimi çökertti ya
hoşbulduk hayatııım, amann maşallah diyelim bitaneem hep iyi olalım :) napayım işe gideceğim yarın okullar tatil olmasına rağmen onun sendromunu yaşıyorum
yolluyoruuuum bebiiisiiim bak bakalim begencen miiiEllerine sağlıııkBanada yolla bi tepsi ordan bebiiiişşşş
Kaptım ben tüyoları eyvallah kuzucukkk
Sabret kuşuuuum 21 güne tüm vücudun alışmış olucaaaak
ben iyiyim allaha şükür bebeğiiiim dün akşamdan beri öyle güzel kar yağdıki sabah yollar kapandı işe 2saatte zor gidebildimHastanedede sabahtan ve öğle tatilinde kartopu oynadık arkadaşlarla çoooooook eğlendimmmm Kardan kadın yaptııık adınıda kardelen koyduk
kusuuum allah iyilik versin :) bende iyiyim cok sukur yavrukusuuum :)Anladım salvom :) bazen iyi oluyor kim nerede napmış falan :))
Huzurcukkk:) iyiyim kuzum sen nasılsın :)
Burasıda sosyal sayılır kuzum aaaabizi bırakıp gitmeeee sonra tatlım denizim
Oooo pfişş keyifler yerinde maşallah maşallah kuzumaaaaa:) tv izliyorum sen Napiyon :)
sevdicegin babaannesi vefat etmis kuzum,soyleyemedik onaNoldu kuzummm
kuzum sevdicegin babaannesi vefat etti..soyleyemedik ona..bugunde telde askim ayaklarim cok usuyo babaannemin yaptigi patikleri giydim dedi,daha da üzüldümKuşum beniiimmmm kıyamamki sanaHaklısın bebeğimmm
Yok bitanemmmm gitmemmm burdannnAskerim gelsin yaren topiğiden çeyiz ve evlilik topiklerine transver olur ordan devam ederiz biz.. Koparmayız iletişimi benim güzel ev makinemmm
Kuşum bn iyiyimde sana noooldu niden keyfin yoook
kusuuum allah iyilik versin :) bende iyiyim cok sukur yavrukusuuum :)
Başınız sağolsun tatlımsevdicegin babaannesi vefat etmis kuzum,soyleyemedik ona
İnşallah tatlı deniz seni :) Şekerci mi baban senin
İşte tanıştırayıııımmm.. Bu kardeleeen demet ablasıııamiiin insallah kuzuuuum :) ay kuzum benim napalim calismadan olmuyo malesef
yolluyoruuuum bebiiisiiim bak bakalim begencen miiibu vucut anca 2 ayda kendine gelir yavrum ayyy ne guzeeeel yaa kardeleni gostersene balim bende bakayim varsa resmi
Canım beniiiiimm çok çok zor bi durummm.. Başınız sağolsunn rabbim hepinize özelliklede askerinize sabır selamet versinkuzum sevdicegin babaannesi vefat etti..soyleyemedik ona..bugunde telde askim ayaklarim cok usuyo babaannemin yaptigi patikleri giydim dedi,daha da üzüldüm
Demetim poğaçaya benzemişler canım çekti vallahikizlar ekmegim firindan ciktiii tazeee :) nasil olmusss :)
basagimmm allah rahmet eylesin canim benimmmsevdicegin babaannesi vefat etmis kuzum,soyleyemedik ona
tatlimbasagimmm allah rahmet eylesin canim benimmmallah sabir versin ailesine insallah duymaz eniste
amiiin cunlemizi insallah canimmm :) enerjimiz askerlerimiz sayesinde allah onlari basimizdan eksik etmesinnnn aminnnnAllah daha da çok mutlu etsin kuzum ne güzel :) güzel enerjili yarenler siziii :)
Başınız sağolsun tatlımOyy ya Allah sabır versin askerine zor bir durum şuan
kardelen taylim memnun oldum cok guzelsin :):):) ikinizin resmini de gormek istiyoruuuuumYaaa utandııııııımmmm Ben küçükken bal kavanozunun içine düşmüşüüüümmm İhihihihihi
İşte tanıştırayıııımmm.. Bu kardeleeen demet ablasıııEki Görüntüle 1364483
Kardelenle ikimizin olduğu fotoda vaaaaarrr
kiiz tadi da fena olmamis hani :) tam olarak ekmek gibi olmasa da yulaf kepeginden anca bu kadar oldu afiyetle yedim bitanesini :) yarin da iki tane yicem :)Demetim poğaçaya benzemişler canım çekti vallahi
ayy nolur ogrenmesin allahimtatlimamin bebeğim saol...suphelenmis kuzum soylicez galiba..bakalım bi yrn olsunda
tatlimamin bebeğim saol...suphelenmis kuzum soylicez galiba..bakalım bi yrn olsunda
Gunaydın yarenler.. Ankara'da hava buz.. Allah'ım dışarda kalanlarında, tüm silah altındaki askerlerimizin de yardımcısı olsun ..
Anladım salvom :) bazen iyi oluyor kim nerede napmış falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?