tatlım ben pek yanaşamıyorum şimdiden yelkenleri suya indirmeyeyim diye düşünüyorum o da öyle düşünüyor birşey olmadan gerek yok diyeutangaç kız yerim seniyolcu etmeye gitmeyenleri çok çok tebrik ediyorum bende hiç laf dinleme huyu yoktur zaten geleyim de onu yolcu edeyim diye çırpınıyor gelme demedi ama dese de durmam giderim herhalde izin konusunda da ben takla atıyorum gelsin diye 3 ay beklemişim 6 ay daha beklersem çatlarım herhalde bekleyebilirsen ne güzel tatlım dediğin gibi 1 ay kısa bir zaman değil
Fıstığıııım inşallahh hiç bi sorun çıkmadan tlf sokar içeriHaklısın izin kullanmazsa 1ay erken gelicek ama orda çok bunalabilir.. 9ayda az bi süre diil çnkü.. Hayırlısı olsn be kuşum..
Soğuk ki ne soğuk kıııızz.. Bugün öğlen arkadaşlarla kartopu oynadık hastane bahçesindeAccayiiiip eğlendiiiiiikkk.. Aradan vatandaşlar geçiyo onlara geliyo kartopu fln Mont flnda giymedik önlüklerle çıktık.. O eğlenceye değdii ama kıçımm dondu ayollll Hasta olmazsam iyi
Günaydın kızlarrBugün gitti askerim Ağrı dağın eteğine Telefon götürdü inşallah içeriye sokabilir..
tatlım ben pek yanaşamıyorum şimdiden yelkenleri suya indirmeyeyim diye düşünüyorum o da öyle düşünüyor birşey olmadan gerek yok diyeKullanıcak mı peki kuzum izin? Öyle tabi 1 ay sonuçta o dayanmasa ben derim artık gelme diye
Evet kuzucum inşallah sokar sorun olmaz telefonAğrı da bunalmadan durabilirse iyidir cidden
Yeni tecrübelerrr bakalım nasıl olucak
Kızlar günaydııııınSabah sabah yanlış otobüse binmişim amanıııın o da çok dolaşıyomuuuuşşş, denizli turu yaptım vallahi hehehehe 2gündür sabah hastaneye gelişlerim çok maceralı oluyooo
günaydın bebeğimmm hadi bakalım Allah kavuştursun inşallah sağ salimhiç korkma Ağrı ' dan hayırlısıyla rahat edecek, telefonu da sokamazsa üzülme kuzucuum kaçak tel çok
Nisan sonunda kısmetse izin kullanmak istiyoruz tatlımm daha vaaarrrrbekleee bekleeee
günaydınnn ..heryer bembeyaz ankara felakat soğuk ve her yer don ..işe gelmek zulüm valla sizler nasılısınzı halinizi durumunuz biraz giremedim buralar yoğunluk işte ..:)frances canım azıcık kalmış birtanem gözün aydın çok sevindim evet urfa çok soğukmuş canım atış yapmışlar fakat nöbet yokmuş canım çok şükür ii canım o ii olunca bende ii oluyorum akşamları msjlaşıyoruz bizde 103 deyiz kuzm 2 rakamlara düşmemeize az kaldı:) seni çok öpüyorum ...
Amin tatlım inşallah çok sağol cümlemiziAy sokabilir inşallah kuzu kaçak var ama ne bileyim onu da çok pahalıya satıyorlarmış sanırım asker adam bide parasını sömürmesinler Ahh ahh nisan da bizim yıldönümümüz olucekk Şimdiden keyifli geçer insallah tatiliniz kuzumm
Tatlımmmmm nasılsın napıyosunnnn görüşemiyoruzzzAnkara ile işim bitti benim artık
yoğundum kuzum giremiyordum aklım burdaydı valla ...kızlar nasıl ne yaptı diye :) nereye geçti askerin ..benim askerim iim diyorum canım rahattım diyor ..o rahat olsunda canım hiç aramasın zaten hiç tel görüşemiyoruz ki ...akşamları 1 msj onada şükür ....sen ansılsın canım...
Amin tatlım inşallah çok sağol cümlemiziAy sokabilir inşallah kuzu kaçak var ama ne bileyim onu da çok pahalıya satıyorlarmış sanırım asker adam bide parasını sömürmesinler Ahh ahh nisan da bizim yıldönümümüz olucekk Şimdiden keyifli geçer insallah tatiliniz kuzumm
Tatlımmmmm nasılsın napıyosunnnn görüşemiyoruzzzAnkara ile işim bitti benim artık
İyiyim sağ ol canım sen nasılsın
Kuzucuukkk bak geçti mi nasıl geçiyor 100e geldi mi zırt diye geçer ama dikkat bu dediğimi unutma 40tan 30 olmuyo bi türlüüüügünaydınnn ..heryer bembeyaz ankara felakat soğuk ve her yer don ..işe gelmek zulüm valla sizler nasılısınzı halinizi durumunuz biraz giremedim buralar yoğunluk işte ..:)frances canım azıcık kalmış birtanem gözün aydın çok sevindim evet urfa çok soğukmuş canım atış yapmışlar fakat nöbet yokmuş canım çok şükür ii canım o ii olunca bende ii oluyorum akşamları msjlaşıyoruz bizde 103 deyiz kuzm 2 rakamlara düşmemeize az kaldı:) seni çok öpüyorum ...
Yeşiiim s4 diyince aklıma geldi urfada samsung hariç hiçbişi kullanmıyolar demişti askerciğim, felaket ucuzmuş çok kıskandım gelirken Note 4 mü istesem napsam -_-kaçak s4 300 lira falandı bacımrahata erince bak gör takoz telefon yetmicek internete de gireyim diyecek inşallah bebeğiiim çok teşekkür ederim kaçıncı yılınız şimdiden nice nice mutlu huzurlu aşk doluuu yıllara diyelimmm
çok şükür canım ben de iyiyim
kaçak s4 300 lira falandı bacımrahata erince bak gör takoz telefon yetmicek internete de gireyim diyecek inşallah bebeğiiim çok teşekkür ederim kaçıncı yılınız şimdiden nice nice mutlu huzurlu aşk doluuu yıllara diyelimmm
çok şükür canım ben de iyiyim
Yeşiiim s4 diyince aklıma geldi urfada samsung hariç hiçbişi kullanmıyolar demişti askerciğim, felaket ucuzmuş çok kıskandım gelirken Note 4 mü istesem napsam -_-
Benimki herkeste güzel telefon var diye gitti interete girebileceği bir telefon aldı, sanki ne var internette
Kar yağmıyo kuşum ama dünkü karlar donmuşşş her yer buz pistine dönüşmüşkızzzz ne güldüm yerim seni yaaasabah sabah turist ömer oldun he kar var mı kar
bizimki daha gittiği gün başladı takozu kullanmaya, takozdan facebook a girmeye calısıyor falan bu böyle olmayacak dedidünyadan haberim yok dedi ( gazete falan da okur ), bir süre kaçak telefon arayışına girdik bulduk da ama sosyete ya bizimkii beğenmedi haspam internettee neler yokkiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?