- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
canım sevindim senin adına :)
saol canım benimm.. senin neyin var?
Biz uc dort kere konuşuyoruz canim bugun bulasik yikatmislar banyo falan derken iki kere konuştuk belki bi daha arar diye bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya heryere Göre degisiyormu? Biz niye sadece bi Kere konusabiliyoruz ya 😞
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ben bugün hiç konuşmadım saat 10 da da ışıklar kapatılıyormuş yani bugün hiç konuşmadım napayım alıştım sanırım..
ben yine bu topiğe gelince bi garip oldum :26: inşallah sağ salim kavuşur herkes zaman akıp gider hemen daha gitmeden içime dert oldu valla
Seninkisi ne zaman gidecek :26:
ağustosta gidecek ama konusu geçince bile gözlerim doluyor şimdiden :26:
Hiç gözün dolmasın canım mutlu son için gitmeleri gerekiyor :)
Canım kimisi rahat oluyor arayabiliyor kimisi arayamıyor, benimkisi de ilk gittiğinde arayamıyordu aradığında ise rekorumuz 15 dakikaydı sıkma canını düzelir
Ben bugün hiç konuşmadım saat 10 da da ışıklar kapatılıyormuş yani bugün hiç konuşmadım napayım alıştım sanırım..
bugün yaarim usta birliği Edirneye teslim olduuMutluyum ama binbaşı tanıdık çıkmış askeriyenin içinde pstationdan tut int cafesi bile varmış.. belli saatlerde girebiliyorlarmış nete. Bide üstüne telefonda sokmuuş iki hafta birde çarşı izni varmış, bunada şükürr gidip gezebilicez orda inşş
canım bende gitmeden 5 ay önce baslamıstımm zırlamaya ama gittiğinde cabuk alıstım nasıl oldu bende anlamadım, alışıyosun yaani dert etme hiç..ağustosta gidecek ama konusu geçince bile gözlerim doluyor şimdiden :26:
canım bende gitmeden 5 ay önce baslamıstımm zırlamaya ama gittiğinde cabuk alıstım nasıl oldu bende anlamadım, alışıyosun yaani dert etme hiç..
sagol hayatımm da sürgün yeriymiş ya bildiğin keşler falan varmış ona canım skkın benimde.. şu binbaşını yarın arayacakmş inş bişeyler yapar yabebeğim hadi hayırlısı olsun çok sevindim sizin adınıza
sagol hayatımm da sürgün yeriymiş ya bildiğin keşler falan varmış ona canım skkın benimde.. şu binbaşını yarın arayacakmş inş bişeyler yapar ya
Bende bugun hiç konuşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?