2014 Yarenleri! :)

saol canım benimm.. senin neyin var?

canım kendimi berbat hissediyorum tarifi yok bunun yaa vallahi sanki dünyada yanlız kalmışım gibi içimde bi sıkıntıı var anlatamıyorum çok kötüyüm sevgilim ailesine tşk için ziyarete gidicem hemde annesi ile ablasını görmek için dün annesi ile konuştuk seni arıcam evde akrabalar filan var evlerine dönsünler dedi tamm dedim arkadaşlarla sabah kahvaltıya gidecektik ablası aramış yarın gelir misin bize dio tmm dedim saatt 10 da filan gel öğlen annem hastaneye gidicek seni bırakır dedi ok dedim saat 10 da ne için gidiyorum anlamadım kahvaltı mı bu elime pasta alıp gidicektik kadına dedim dün birşey yapma sakın dedim şimdi pasta alıp mı gidicem bilemedim filan offf

Biz uc dort kere konuşuyoruz canim bugun bulasik yikatmislar banyo falan derken iki kere konuştuk belki bi daha arar diye bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya heryere Göre degisiyormu? Biz niye sadece bi Kere konusabiliyoruz ya 😞

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ya heryere Göre degisiyormu? Biz niye sadece bi Kere konusabiliyoruz ya 😞

Canım kimisi rahat oluyor arayabiliyor kimisi arayamıyor, benimkisi de ilk gittiğinde arayamıyordu aradığında ise rekorumuz 15 dakikaydı sıkma canını düzelir

Ben bugün hiç konuşmadım saat 10 da da ışıklar kapatılıyormuş yani bugün hiç konuşmadım napayım alıştım sanırım..

Canım kimisi rahat oluyor arayabiliyor kimisi arayamıyor, benimkisi de ilk gittiğinde arayamıyordu aradığında ise rekorumuz 15 dakikaydı sıkma canını düzelir

Hmm anladm canim insallah illerde Daha cok konusabilirm zaten ustalikta Telefon sokabiliylarmis :/

bebeğim hadi hayırlısı olsun çok sevindim sizin adınıza

canım bende gitmeden 5 ay önce baslamıstımm zırlamaya ama gittiğinde cabuk alıstım nasıl oldu bende anlamadım, alışıyosun yaani dert etme hiç..

canım normalde de mesafe olduğu için çok görüşemiyoruz yüz yüze ama telefonla görüşüyoruz tabiki o da olmayacak şimdi :26: bide herkes olumsuz konuşuyordu ilk defa sen alışırsın ben çabuk alıştım dedin bu bile moral oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…