Ya heryere Göre degisiyormu? Biz niye sadece bi Kere konusabiliyoruz ya 😞
Bizde bugun iki kere konustuk sıkma canını ustalikta düzelir
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ben yine bu topiğe gelince bi garip oldum :26: inşallah sağ salim kavuşur herkes zaman akıp gider hemen daha gitmeden içime dert oldu valla
hadi yaa, hadi inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır kuzum ya :26:
Aminn sende uzulme simfiden tatlım ya var olan zamaninizin tadini cikarmaya bak gidince üzülceksin zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle yapmaya çalışıyorum canım ama içten geldiği için insan üzülüyor da :26: ona belli etmemeye çalışıyorum tabi elimden geldiğinceher zaman değil de işte konu açılınca kötü oluyorum :26:
Sen de haklisin rabbim sabir versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin inşallah bekleyen herkese sabır versin rabbim
Amiiiin :)
:)) senin ne kadar kaldı şafak kaç
358 canim Daha ya
Bende hiç konuşmadımm bugün yaa denetm varmış
daha yeniymiş canım :26: çabuk geçer inşallah bi an önce kavuşursunuz
o da öyle söylüyor canım askerlikten sonra herşey daha da düzene girecek inşallahsenin şafak kaç bu arada bide nerede askerlik yapıyor uzak mı senin olduğun yere :26:
Insallah canim ya seninki Daha gitmedi sanirim degil mi ?
Tatlım bizim ilişkimiz normalde de uzaktan yürüyordu hemde bir uçtan bir uca bayağı uzaktık yani bu yüzden telefona yapışıktık biz hep :) Askere gitti tlefon olayımızda bitti, Kocaeli Gölcükte gemi de yapıyor Gemisi de ordan oraya geziyor bana her türlü uzak artı gemi 30 mayısta Somali'ye gidecek eylülün sonuna kadar Türkiye'ye hiç gelmeyecek çok sıkıntı çekiyoruz ama inan ki alıştım bu duruma sıkma canını bu yüzden, ilişkiler daha da kuvvetleniyor :) şafaağımız 156 bu arada canım
yok canım daha gitmedi ağustosta gidecekbi taraftan üzülüyorum bi taraftan da gitsin gelsin bi an önce hayallerimiz gerçekleşsin diyorum
sizin durumunuz daha zormuş canım yaa bide Somali çıkmış şimdi Allah kavuştursun bakalım bizimki nereye gidecek :26: bizde çok görüşemiyoruz bütün gün çalışıyor zaten akşamları ne kadar konuşabilirsekaslında avantaj olarak görüyorum böyle durumlarda hergün görüşen çiftlere göre daha idmanlıyız :) çoğu gitmiş sizin şafağın canım dönünce hayallerinize biraz daha yaklaşmış olacaksınız :)
Aynen canim yapsin gelsinde kalksin su askerlik yükkü.. Ama zamaninizi iyi degerindirin vallaha gidene kadar :)
mesafe olduğu için telefondan anca canımson günlerde daha çok aramaya başladım ama gitmeden bol bol konuşayım
mesafe olduğu için telefondan anca canımson günlerde daha çok aramaya başladım ama gitmeden bol bol konuşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?