2014 Yarenleri! :)

hbuldum bal kaymaklar:) valla pek keyifli degilim aslinda..göksel bi garip..daha dogrusu bi soguk gibi,bilmeden bisey mi yaptım acaba diye düşünüyorum. ..msj atti biraz msjlastik uzatmadim muhabbeti fazla,ustune gitmemek adina..ee sizde ne var ne yok bakalim sekerler:KK19:
kusum askerlige verrr sogukluk degildir o kafasina bisey takmistir erdi de oyleydi gelip gelip gidiyo bunlara :) skma canini kusuum gecer hemen insallahh
bizde de nolsun yavrukusum ayni iste gun sayiyoruuuz :KK48::oops:

Yok kuşum vermezmiş öyle dimişler.. 1 bardak buuuzzz gibi suyu içtik tşfnun üstüne yapçek bişi yok gari napalım:KK53: Baari hatımızı vereydi pislik şeyyy:63: Neyse neyse bu karda bende çok görmediğimden attım kendimi dün bahçeye hastaları mastaları bıraktım ayol:KK53:Bak dünden hatıraaa
wuuuuuhuuuuuuuuuuuu isliiiiiik isliiiiik kiz yerim seni denizimmmmm masalllah ne kadar guzelsin yaaaaa :) karlar kralicesiii :KK51::KK36:

Amin yeşimiiimmm allah hepimizi güldürsün:KK71:

Valla kıııız sesini duydum direk değiştim dimi:-) Seviyommmm ama yaaa:KK36: Kızıyom ediyom ama kıyamıyom hihihihihi:KK48:

Kıyabilir misin kıyamazsın tabiii :oops: koca danalara kıyılır mı :oops: seni seviyorum diyorlar bizde yelkenlerrr foraaa :KK60:

kusum askerlige verrr sogukluk degildir o kafasina bisey takmistir erdi de oyleydi gelip gelip gidiyo bunlara :) skma canini kusuum gecer hemen insallahh
bizde de nolsun yavrukusum ayni iste gun sayiyoruuuz :KK48::oops:

wuuuuuhuuuuuuuuuuuu isliiiiiik isliiiiik kiz yerim seni denizimmmmm masalllah ne kadar guzelsin yaaaaa :) karlar kralicesiii :KK51::KK36:
Sağol bebeğiiiiimmmm:KK36:O senin güzelliğin.. İzledin mi kız karlar kraliçesini:KK39: Ben arkadaşımın ikizleriyle izledim onu illa izleyelim diye tuttrurdular bende kıyamadım:-) Güzeldi ama kız:KK8:

Nasipten çıkmış gari kuşum yaa sağlığımız yerinde olsun napalım:KK51:

Aynen kuzum vardir bunda da but hayir:)

Sagol balim dusunmen yeter:)

Canimsin cilgin Kiz :-)

Amin canım benim telefonda - 3 derece diyor :110:
uykuluyum uyucam birazdan, sen nasılsin napiyon bacumm :KK73:

Sevdicekte bugün hiç açmadı telefonu :KK43:

Bende oyle tv bakiyorum kuzum napiim :) firsat bulamadi demekki bu ara aramalar COK sk oluyormus benmki oyle dedi:(

Fıstığımmmm:KK60:
sağol kuşummmm.. Allah seni neetmesin kııız:KK53: Çam dalı kız burnu:KK53:

Maşallah maşallah tatlım :)

Kıyabilir misin kıyamazsın tabiii :oops: koca danalara kıyılır mı :oops: seni seviyorum diyorlar bizde yelkenlerrr foraaa :KK60:
Koca danalara kıyılmazki yaaa:KK48: Kız bazen sinir oluyorm kendime.. Bi sebepten diyelimki tartıştık fln bi özür diliyo bi aşkım diyo ama hemencik affediceriyom.. Azıcık uzatsana kızııımmm ama yok anacım:KK53: Sadece ona karşıda değil herkese karşı böyleyim.. Gelip birisi hatasını anlayıp özür diledi mi unutuveriyom yapılanları.. Geçen hastanede hemşirenin biriyle tartıştım.. Kadına bi sinir oldm bi sinir oldm:KK62: Bi kaç gün snra geldi özür dileditamam hemencik affettim gari..

Her neyse iste kz ne bozuyon .d.d bende yirim seni :kk77: kkuzum senin 300ler bitmstr bnm bugn 300ler bugun bitiyo cok sukur:):KK68:
Bitti kuzucum çok şükür yaa.. 297iz bugün yarın 296 olucak.. Ohhhhh beee damlammm şu 300ler bitti ya gerisi daha hızlı geçicek gibi hissediyorum:KK19:

Aynen balim gecicek bu gunlerde INSALLAH bak yariladk sayilr cok sukur:)
Allah seniiii ne yarılaması kız dur daha.. 100lere inince yarılamış olucaz:KK45:183 yarısı.. Şu alt devrelerimiz geleydi iyiydi:KK53: Dimi boncuk gözüm:KK48:
Yilanlarin ocu var showda Tatlim :) ayy icim sisti ama he :-) hep bi huzun:KK43:
Ayyy benim annemde ına bakıyomuş çarşambaları.. Ben kara para aşkı izliyom.. Çok entrikalı kız:KK53:

Allah seniiii ne yarılaması kız dur daha.. 100lere inince yarılamış olucaz:KK45:183 yarısı.. Şu alt devrelerimiz geleydi iyiydi:KK53: Dimi boncuk gözüm:KK48:

Ayyy benim annemde ına bakıyomuş çarşambaları.. Ben kara para aşkı izliyom.. Çok entrikalı kız:KK53:

:-) benimde annem izliyo bende eslik ediyom kuzu :P denk gelemiyom onu HIC izlemedim kuzumm

Sus kiz icimizi karartmak yok yariladk.d ne zaman gelecek bu apt devrelr yaa aynen gelseler.rahatpcaz zeytn gözüm:)

İnşallah kuşum yaa.. Valla kafamızı bozuyolar basalım mı kız askeriyeyi:KK62: Bnmki yattığı yerden kaptırmış tlf eşek kafam benim.. Gidelim sen gölselin ben çağların saçlarını yolalım:KK62:

Kız aradııım açsa diyecem sen kimsin lan tlfmuzu alıyosun getirtme beni orayaaa adam ollll aklını alırım seniiin:KK62: Ama açmıyo çekmeceye fıydırmış tlf sanırım armut herif:KK67:
yolalim valla:KK67: bni cildirtiyo valla ya burdan tunceliye ucucamm he:KK67:

Anam gecmis olsun Denizim :KK43: komutanin insafina gelirde verir Geri ballim:KK43: hem bu arada Tatlim aramalar cok sk oluyor :KK43:

Az onceki mesajimda demeyi unutmsuum Gecmis olsun kuzum :) amin amin inşallah tatlimmmm:)

Ayyy kuzu dikkat Et yollar baya kotu buz icinde Her yer:KK43:
bn dussem oturur gülerim bide:KK70:

Koca danalara kıyılmazki yaaa:KK48: Kız bazen sinir oluyorm kendime.. Bi sebepten diyelimki tartıştık fln bi özür diliyo bi aşkım diyo ama hemencik affediceriyom.. Azıcık uzatsana kızııımmm ama yok anacım:KK53: Sadece ona karşıda değil herkese karşı böyleyim.. Gelip birisi hatasını anlayıp özür diledi mi unutuveriyom yapılanları.. Geçen hastanede hemşirenin biriyle tartıştım.. Kadına bi sinir oldm bi sinir oldm:KK62: Bi kaç gün snra geldi özür dileditamam hemencik affettim gari..

Benim de öyle kuzucuuum kin tutma konuyu uzatma huyum yoktur hiç, en güzeli canımcım ya kendimize de dert etmiyoruz işte :KK53: hele ki koca danama hemen eriyiveriyom :KK15:

Back
X