- 25 Aralık 2013
- 5.592
- 4.756
- 448
bn dussem oturur gülerim bide![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn dussem oturur gülerim bide![]()
dimi kuzum insan huzurlu uyuyamiyoYolladım içliğini kazağını eldivenini ama yine de üşüyor kıyamam ya valla insanın o soğukta birlikte nöbet tutası geliyor, ben burda sıcacık evimde o dışarda nöbettecanım benim ya bak ne güzel kendi kendini motive et böyle tripte ama geçecek
![]()
Aynen başağım benimkide dağıtımdan dönerken izin kullanmıcam diye ağlıyodu şimdi bi an önce izin kullanmak için sabırsızlanıyokuzum bnmkide gitmeden öyle diyodu..simdide zor sabrediyo..oraya gidince isler degisiyo damlam,ozlem agir basiyo:)
Şubatta geliyo yavru kuş.. Uğrarlar bizim yavrucaklar buralara bizde onşara ablalıl ederiz moral veriri hihihihihiSus kiz icimizi karartmak yok yariladk.d ne zaman gelecek bu apt devrelr yaa aynen gelseler.rahatpcaz zeytn gözüm:)
yok yavrum ama kitabi vardi bende o geldi benimde aklima yazarken :) ama hatirlamiyorun yavrum cok olmus :)Sağol bebeğiiiiimmmmO senin güzelliğin.. İzledin mi kız karlar kraliçesini
Ben arkadaşımın ikizleriyle izledim onu illa izleyelim diye tuttrurdular bende kıyamadım
Güzeldi ama kız
![]()
Aynen aynen kız en güzelini ediyo ne takıcaz güzel kafalarımıza amaaaanBenim de öyle kuzucuuum kin tutma konuyu uzatma huyum yoktur hiç, en güzeli canımcım ya kendimize de dert etmiyoruz iştehele ki koca danama hemen eriyiveriyom
![]()
kuzu haftasonu sinav icin merkeze gitti ya geri buraya donmk tuhaf oldu 3 gündür zamn geçmiyor diyo. .ondan bi bunalimdakusum askerlige verrr sogukluk degildir o kafasina bisey takmistir erdi de oyleydi gelip gelip gidiyo bunlara :) skma canini kusuum gecer hemen insallahh
bizde de nolsun yavrukusum ayni iste gun sayiyoruuuz
wuuuuuhuuuuuuuuuuuu isliiiiiik isliiiiik kiz yerim seni denizimmmmm masalllah ne kadar guzelsin yaaaaa :) karlar kralicesiii![]()
Doğrudur demetimmmm.. Sende severmisin kitap okumayı bebeğimmmmmyok yavrum ama kitabi vardi bende o geldi benimde aklima yazarken :) ama hatirlamiyorun yavrum cok olmus :)
hep ayni bunlar yaa..burda bi artistlendi gelmicem etmicem simdi ağlıyorAynen başağım benimkide dağıtımdan dönerken izin kullanmıcam diye ağlıyodu şimdi bi an önce izin kullanmak için sabırsızlanıyo
Şubatta geliyo yavru kuş.. Uğrarlar bizim yavrucaklar buralara bizde onşara ablalıl ederiz moral veriri hihihihihiKız şaka maka geçiyo Zmn bee bak 2ay geçti bilenek ohhhh
![]()
Demek ki anne kısmısı hep yılanların öcünü izliyo kuzubenimde annem izliyo bende eslik ediyom kuzu
denk gelemiyom onu HIC izlemedim kuzumm
aferin caglar enisteyeeeİvit cınımcımlaaarr az evvel dırı dırıp etti tlfn.. aaaaay bide baktımki ne göreyiiiiim "sevgilim"den bebeğimmm msjı gelmişlşşşşşşSimi kurtarmış çok şükür aşkitooo tlf da arkadaşından bulmuş yedek tlfnu varmış çocuun.. Bi daha konuştum rahatladımm rahatladım ohhh bee
![]()
Aynen yavrumm aynenhep ayni bunlar yaa..burda bi aetistlendi gelmicem etmicem simdi ağlıyor![]()
kuşuuuummmm ikizleri boool bol öp bnm yerimeeee.. Biz iyiyiz allaha şükür.. Ben bi ara kötüydüm tlf yakalattık komutana fln ama neyseki hattı almayı başarmış başka bi tlf takmış aşkitoKızlar napısunuzzzz ablamla ikizler bizde kaldıgı için giremiyorummmm![]()
Sağol bitanemmmmmmaferin caglar enisteyeeegozunaydn balimmm
![]()
Aynen gelsinler icim ferahlicak .d aynen kuzum gecio oyle byle gecefek. Safak ne kadar zengin olursa olsun birgün fakirlesmeye mahkumdur:))Aynen başağım benimkide dağıtımdan dönerken izin kullanmıcam diye ağlıyodu şimdi bi an önce izin kullanmak için sabırsızlanıyo
Şubatta geliyo yavru kuş.. Uğrarlar bizim yavrucaklar buralara bizde onşara ablalıl ederiz moral veriri hihihihihiKız şaka maka geçiyo Zmn bee bak 2ay geçti bilenek ohhhh
![]()
soyleniyo anlaminda dedim kuzum..bnmki belli etmez pek hissettiklerini..genlde bn ağlarım hep,o teselli ederAynen yavrumm aynenAyy kıyamam yaa o ilk 1 hafta çok ağladık biz tlfda yaa
kuşuuuummmm ikizleri boool bol öp bnm yerimeeee.. Biz iyiyiz allaha şükür.. Ben bi ara kötüydüm tlf yakalattık komutana fln ama neyseki hattı almayı başarmış başka bi tlf takmış aşkito
Fıstığım sen ablanla ve yeğenlerinşe ilgilen biz hep burdayızSeni herzmn beklerizzz
![]()
Dimi vende diyorm dayanmazsn sen bakalm artk:) gelsn ya olmuo oyle vala dedm iki ye bil bi ay gelrsn 10gun kalrsn baska ay gelrsn 10gun dha kalrsnkuzum bnmkide gitmeden öyle diyodu..simdide zor sabrediyo..oraya gidince isler degisiyo damlam,ozlem agir basiyo:)
Ahahahahah o da iyiymiş kuzuAynen gelsinler icim ferahlicak .d aynen kuzum gecio oyle byle gecefek. Safak ne kadar zengin olursa olsun birgün fakirlesmeye mahkumdur:))
oyle iki seferde kullandiriyolarsa güzel olur valla :)Dimi vende diyorm dayanmazsn sen bakalm artk:) gelsn ya olmuo oyle vala dedm iki ye bil bi ay gelrsn 10gun kalrsn baska ay gelrsn 10gun dha kalrsn
Bak dedik sana dinlemedn bizi:) gozunaydn:)İvit cınımcımlaaarr az evvel dırı dırıp etti tlfn.. aaaaay bide baktımki ne göreyiiiiim "sevgilim"den bebeğimmm msjı gelmişlşşşşşşSimi kurtarmış çok şükür aşkitooo tlf da arkadaşından bulmuş yedek tlfnu varmış çocuun.. Bi daha konuştum rahatladımm rahatladım ohhh bee
![]()