2014 Yarenleri! :)

arkadaşın çeyizini serdikte kuzu ordaydım bugün

iyiyim hayatım hamdolsun, nasıl gidiyor bebeğim?

hoşbuldukk, muazzammmm.. çok zahmetli tabi ama muazzam bir duyguydu ya kendi işimmiş gibi sevinçliyim şuan inanır mısın? bir o kadar da kuzum eksiklerim olduğunu farkettim hahaha o da işin kötü yanı.. ama çok güzel duygular yaa kim bilir kendi evim olsa ne halde olurum kesin uçarım:KK71:
ceyiz islerinden hic anlamıyorum yao_O

ayy kuzuu sesli güldüm sen anlatincca yaaa:KK70::KK70: bisi olmamistr ins
Yok kııııız bişi olmadı allahtaaaannnn.. Bende sesli güldüm valla kuzu:KK70: Hatta orda bile dayanamadım kafamı başka yerlere çevirip güldüm:KK70: Ben 2adım önde gidiyodum ondan.. allahıııım bi döndümmm yerde yatıyo 2.80:KK70: Gözlerimfen yaş geldi ayol gülmekten:KK70:

İyiyim allaha şükür kuzucummm.. sen nasılsıııın görüşmeyeliii? İkizler iyileşti miii:KK51:
Ablam rahatsızdı kuzum ikizler iyiydi. Oda iyileşti çok şükür ama bu seferde bençok kötü hasta oldum dün bütün gün uyudum bugün gözümü açabildim daha yeni. Boğazım çok şiş çok acıyo:mad:

hoşbuldukk, muazzammmm.. çok zahmetli tabi ama muazzam bir duyguydu ya kendi işimmiş gibi sevinçliyim şuan inanır mısın? bir o kadar da kuzum eksiklerim olduğunu farkettim hahaha o da işin kötü yanı.. ama çok güzel duygular yaa kim bilir kendi evim olsa ne halde olurum kesin uçarım:KK71:
İyi gidiyo bebeğiiiimmm haftasonu kayınvalidem ve abimiz vardı yanımdaaa:KK71: Güzel bi haftasonu geçirdimmmm.. Yarında mesai vaaaarrr oooohhhhh:KK71:

kuzu bn tutamiom kendimi..kendimde dussem gülerim :KK70:
haha deli :) valla ben korkumdan gulemiyorum bende duserim diye ama zor tutuyorum kendimi haha :KK48:

ayy en guzeli de o aklina birsuru sey gelmistir not al balim unutma :KK51:
Kol bacak kırılmadıktan snra çok komiğime gidiyoooo yaaa demetimmm bende çok gülüyormmm.. Kendim düşsem bile oturduğum yerde katıla katıla gülüyoruuuumm:KK70:
haha denizim cok fenasinizzz :KK48:

Yok kııııız bişi olmadı allahtaaaannnn.. Bende sesli güldüm valla kuzu:KK70: Hatta orda bile dayanamadım kafamı başka yerlere çevirip güldüm:KK70: Ben 2adım önde gidiyodum ondan.. allahıııım bi döndümmm yerde yatıyo 2.80:KK70: Gözlerimfen yaş geldi ayol gülmekten:KK70:
hahaha:KK70::KK70::KK70: Allah seni yaa:KK70::KK70::KK70:

Kuşum beniiiiimmm :KK15: Benim sevdicekte acemilikten snra hasta olmuştu sürekli öksürüyoduuuu.. Bi kaç hafta geçmedi bebeğim öksürüğü:KK43: İnş iileşir sevdiceğin hemencik.. Allah kavuştursun diyim ozmnEn Büyük TÜRKİYE

Benim güzel geçti bebeğimmm.. Cuma günü akşamüzeri geldiler işte ben karşıladım onları.. Eve gelip hoş beşten snra yemekleri koydum.. Hihihihihih bayıldılar yemeklerime:KK48: Ctesi full evdeydik hava buzz gibiydi zaten yerler buzlu düşeriz şaşarız diye çıkmadık.. Bugün allahtan bahar gibiydi çarşıya gezmeye çıkarttım onları.. Gezdik tozduk tam gara gidiceğimiz zmn kayınvalide bi kaydı düştüüüü:KK48: Ayyy tövbelerim olsn gülüceğim geldiiii bi yandan kadıncağıza üzüldümmm:KK48: 2.80 yattı yere valla:KK70:Düşenede çok gülerim ben allahııııım içimde patladı kahkahalar ayol:KK70:Tövbe estağfîrullah yareppim şimdi kendi kendime gülüyommm o anı hatırladımmm:KK70:

Ayyy o anı gözümün önüne getrdm de vala bende guluyorum bak su an ayyyy ben karlı memlekette yasamıyrm bende kesın pat duserımmm :))))) Vala ben gulerım hıc tutamam patlatrdm kahkahayııı :) Neyse önemli bişe olmams allahtan bı tarafı kıraydı gorurdun o zaman :))

aa süperrr hayatım gitti mi şimdi?? gittiyse Allah kavuştursun eminim harika zamanlar geçirmişsinizdiiir:KK68:

amiiinn inşallah teşekkür ederiz kuzumm, öyle mi dersin ya ayrı ayrı mı göndersem ben de 3ünü 1 arada mı çıkarsam hiç bilemiyorum yahu 3ünü 1 arada gönderirsem eğer zaten dolu dolu bir koli olur her telden şeyler çıkar içinden :KK48::KK48:

aynen öyle hayatıımm:KK48:
Yes gitti pek harika zaman gecirmemskte coi sukr gordm ya o yetr kuzm kaynbaba rahatszdi onla ugrastk geldgi zamanlrda

Ablam rahatsızdı kuzum ikizler iyiydi. Oda iyileşti çok şükür ama bu seferde bençok kötü hasta oldum dün bütün gün uyudum bugün gözümü açabildim daha yeni. Boğazım çok şiş çok acıyo:mad:
Ayy bnm aklımda ikizler gibi kalmış bbeğimmm.. Çok geçmiş olsuuuunnn ablandan sana mı geçti:KK43: Bol bol sıcak şeyler iç kuzuu doktora gitmediysen mutlaka dr'a git çnkü o boğaz şişti mi ilaç kullanmadan iyileşemiyo insan:KK43:

bugun açıköğretim sınavım vardi..ya resmn kaloriferler yanmiyodu,sinav boyunca dondum..hala üşüyorum..

Ayy bnm aklımda ikizler gibi kalmış bbeğimmm.. Çok geçmiş olsuuuunnn ablandan sana mı geçti:KK43: Bol bol sıcak şeyler iç kuzuu doktora gitmediysen mutlaka dr'a git çnkü o boğaz şişti mi ilaç kullanmadan iyileşemiyo insan:KK43:
Sorma kuzum ya valla :KK61::KK61: İçiyorum canımm yutkunmaya korkuyom ama:KK17: İlaçlarım var kuzum içiyorum inşşallah geçer en kısa zamandaa:KK54:

İyi gidiyo bebeğiiiimmm haftasonu kayınvalidem ve abimiz vardı yanımdaaa:KK71: Güzel bi haftasonu geçirdimmmm.. Yarında mesai vaaaarrr oooohhhhh:KK71:
ohh iyi iyi maşallah kuzum :nazar: ya ben çok yorgun hissediyorum yarın mesai istemiyorum pek vallahi :D
haha deli :) valla ben korkumdan gulemiyorum bende duserim diye ama zor tutuyorum kendimi haha :KK48:

ayy en guzeli de o aklina birsuru sey gelmistir not al balim unutma :KK51:

haha denizim cok fenasinizzz :KK48:
aman bir yandan da köpürdüm durdum benim ortada daha bir şey yok diyee..

Yes gitti pek harika zaman gecirmemskte coi sukr gordm ya o yetr kuzm kaynbaba rahatszdi onla ugrastk geldgi zamanlrda
aa geçmiş olsun kuzum şuan nasıl babanızz?

inşallah bnde alisirim zamnla :)
alışırsın bebeğim kafanda soru işareti olursa danış bak bizlere :)

Back
X