2014 Yarenleri! :)

ohh iyi iyi maşallah kuzum :nazar: ya ben çok yorgun hissediyorum yarın mesai istemiyorum pek vallahi :D

aman bir yandan da köpürdüm durdum benim ortada daha bir şey yok diyee..

aa geçmiş olsun kuzum şuan nasıl babanızz?

alışırsın bebeğim kafanda soru işareti olursa danış bak bizlere :)
daha baslamadim kuzum..bi askerden gelsinde:)

ohh iyi iyi maşallah kuzum :nazar: ya ben çok yorgun hissediyorum yarın mesai istemiyorum pek vallahi :D

Iyi cok sukur suan babamiz :D sn naslsn seker

Ayyy o anı gözümün önüne getrdm de vala bende guluyorum bak su an ayyyy ben karlı memlekette yasamıyrm bende kesın pat duserımmm :))))) Vala ben gulerım hıc tutamam patlatrdm kahkahayııı :) Neyse önemli bişe olmams allahtan bı tarafı kıraydı gorurdun o zaman :))
Kıııız bende dayanamadım kafamı çevirdim başka yerlereee güldüüüüm:KK70: Şimdi size anlatırken bi daha yaşadım o anı gözlerimden yaş geldi vallaaa:KK70:Tövbe yarepppiiim allah korudu yine kıııızzx ya bi yerlerini kıraydııı eyvah eyvah.. Bnm kayınvalide kiloludur bebeğim tipik bir türk kadınıdır o kalçalar varya hava yastığı görevi gördü bence:KK70:Yumuşacık dötünün üstüne düştüğünden bişi olmadıı:KK70:

Allah sağlık sıhhat versin iyi olsun bebeğim aman. iyiyiz işte bildiğin gibi kuzum ya hep aynı takılmaca:KK48:
AMIN kuzum cumlemize saglk versn ay kaynanayi aradm bana hayrsz diyp.duruyo kz ne gelyn ne bse dedi :( kadn haklda aslnda mortizmort.oldum.d.d

Damlaaam :KK15::KK3::KK3::KK3:

hallederiz kusum yaa genelde tanidigim herkes aynisini dedi 1 aya bile tamamlaniyo ceyiz hatta daha iyi oluyo ne aldigini yakin tarih oldugu icin biliyosun falan :) ama biz bos duramayizzz guzel seyler gordukmu alasimiz geliyo demi hayatimmm :KK36:

Ee kadini kaldrmamissn zahir dustm demiste kaldirsin die.d.d
Kaldırmaz mıyız kııııız.. İlk görmedikkii o arkadan geliyoduu yavaş yavaş yürüyoduu eneee aslında yürümüyomuşş kaldırıma yatmış bizi bekliyomuş:KK70:Kaldırmakta zor oldu vallaaa:KK48: Ayy yeter gülmücem arttıııkk valla gülme komşuna gelir başına demişler yaa:KK48: Yarın bi düşersem görücem günümüüü. Gerçi ondada oturur kendime gülerimki beeen:KK48:

Damlaaam :KK15::KK3::KK3::KK3:

hallederiz kusum yaa genelde tanidigim herkes aynisini dedi 1 aya bile tamamlaniyo ceyiz hatta daha iyi oluyo ne aldigini yakin tarih oldugu icin biliyosun falan :) ama biz bos duramayizzz guzel seyler gordukmu alasimiz geliyo demi hayatimmm :KK36:
Napiyorsn bebegim ay can msj atti uyuurdum uyandgmda yazdm teli kaptms herlde iletlmedi :(

Kıııız bende dayanamadım kafamı çevirdim başka yerlereee güldüüüüm:KK70: Şimdi size anlatırken bi daha yaşadım o anı gözlerimden yaş geldi vallaaa:KK70:Tövbe yarepppiiim allah korudu yine kıııızzx ya bi yerlerini kıraydııı eyvah eyvah.. Bnm kayınvalide kiloludur bebeğim tipik bir türk kadınıdır o kalçalar varya hava yastığı görevi gördü bence:KK70:Yumuşacık dötünün üstüne düştüğünden bişi olmadıı:KK70:[/QUOTE

hahahahhaa :)))) bencede öyledir canm yoksa gazi olurdu vala allah korumus :)

Back
X