2014 Yarenleri! :)

Hemencecik nereye geçiyor yaa ekimden bu yana bana göre 6 ay olmuş gibi

Ama erken gelme ihtimali vardı işte olmadı maalesef ya dünde nisan diyince ne saçmalıyon dedim

Ağlayalım dünden razıyım

:kuzuuu senin asker nerdeydi?

oyy oyyy aile faktörüde var hele ben sana yandım kuzu babalar hep öyle uzatmak istemiyorlar.. :) zaten birbirinizi uzun süredir tanıyorsunuz onu da bildiğinden babacığın hemen mürvetini görmek kızçesinin :) haksızda değiller hanii.. 10 ay neden beklemek istiyor ki sevdiceğin yavrucağın? iş güç yüzünden mi

Kuzu netten baktım yabancı sitelerde satışı var amazon.com da gördüm İyimişşş yaa kış ayı için ideal soğuk havada sıkıntı 2günde bir saç yıkamakkk

evet bebisimm kacaydi o sitede balim merak ettim

Heee sorma az kaldı hıhhhhh Kar yağmaya başladı eldiven şapka falanda almadım doncam

ya niye çıkarıyorsun çantandan eldivenini şapkanı, kış günündeyiz yavrumm ne olcağı belli mi kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer,, ben de süet ayakkabı giydim

ya niye çıkarıyorsun çantandan eldivenini şapkanı, kış günündeyiz yavrumm ne olcağı belli mi kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer,, ben de süet ayakkabı giydim
Cumartesi günü tek başıma gezmeye gittim eldiven düştü ıslandı bende makinaya attım Şapkayıda unuttum hıhh Ohhh akıllım bu havada süet ayakkabı Botlarım var Allah'tan
3 gün sonra yıldönümümüz Aklımda kazak falan almak vardı sonra bilmiyorum içimden almak gelmiyor nedense, ama sevdiceğe kargo falan sormuştum yakınlarda var mı diyee şimdi ne olacak yaa

hihihi zaten askere de babam yolladı askere git gel de oğlum önün açılsın dedi,, ertesi gün sevdicek tecil mecil ne varsa bozdurdu maddi durumlardan şekerimm, işimiz hazır Allah nasip ederse babamla çalışacak, bekleyelim de para biriktirelim üstüne de kredi çeker uzatmayız diyor bizimkiler de 2 ay sonra nişan istiyor ayyyy dellendim mi kudurdum mu keçileri kaçırdım mııı

tek başına gezmelerrrr botlarım pazardan Allah korusun nazardan
içinden gelmiyorsa zorlama kendini bebişşşş,, yıldönümünüzü unutmaman yeterli olabilir bencee

Alemsn kz dikkat et :) sn nasl oldn en son usutmustn kuzum

para koyun kenara kzuzum kredi çekiceksiniz herşeyi toptan laın sonra düğün takılarıyla kapatacaksınız ev kira olacak bir süre sonra canınza tak edecek 500 600 vermek tekarra kredi çekip eve gireceksinzi bence ..bak öyle olacak ..ne gzüel günşer sizi bekliyor olacak canım tırnağın varsa kafanı kaşı kimseden kimseye fayda yok artık ailler dahil herkesin durumu belli canım herkes ister 4 dörtlük olsun ama az olsaun temiz olsun canım..
neee demek için rahatladıysa biraz ferah olduysa canım benim ..ahh ahh bilirim o süreçleri ben ....bzi krediyel yaptık çopk şükür alnımızın akıyla çıktık o sıkıntılı yoldana ama sabır canım sakın pes etme hiçbirşeyden olumsuz olsa bile gzüel yanını düşün ve şükret bebeğim ...heheee ne ii demiş bak bencede nikah en gzüeli bilyormun bir salon 4-5 lira ona vereceğin parayı borcunu kapatuırsın milleti eğlendiriyorsun zaten valla nikahtan sonra yakın arkadaş dostlarınızı yemeğe çıkın canlı falan bunuda düşün derim ..onun parası diğer ihtiyaçlarıını alırsın..Ayy ne konuştum ben ya başını ağrıttm yeşimim kusura bakma :) :) napayım böyle durumlarda dayanamıyorum ..

Borç yiğidin kamçısıdır ballım ya hem ohh mis işte hazır pederin yanında sırtı yere gelmez inşallah:) Şunu diyim kuzu sana inanki para biriktiren bile borçla evleniyor yine de .. Senin fikrinde anladığım kadarıyla uzatmamak yönünde :) Hem bak baban önün açılsın oğlım dedğinde akan sular durmuş tecil ertesi güne bozulmuş.. Aileler zaten karar verdi mi uymak düşecek sevdiceğine de :) Hem ailesi ne diyor peki bu duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…