Karı istiyom karı yollaaa diye etrafta dolanan sensin
Üffffff çok zaman oldu yaa
Haha ama oyle yavrum adana da hic yagmaz ama ins dedgn gbi yagrda cok surmez gene 5,10 dkka bunada sukur.d.d
Yeşiiiiim kuzucumm napiyon cok efkarli gordum seni
çoğu gitti azı kaldı
Aynen kuzun ya cok sogk massallah havalarhiç görmemekten iyidir be tatlım :) dedğin gibi 5 10 dkka yağsın yeter :)
Hemencecik nereye geçiyor yaa ekimden bu yana bana göre 6 ay olmuş gibi
Ama erken gelme ihtimali vardı işte olmadı maalesef ya dünde nisan diyince ne saçmalıyon dedim
Ağlayalım dünden razıyım
gell yavruuummmhem de ne stresli ne stresli bebeğim ya, valla zaten siz olmasanız çat diye çatlıcam herhalde genelde böyle konuları yüzyüze konuşma taraftarıdır ama demekki uzun süredir düşünüyor ve taktığı bi konu haliyle tüm sorumluluk onda..
süre bakımından sıkıntı var bebeğimm,, aileler tanışmış tüm akrabalar öğrenmiş falan babam geldikten 2 ay sonra nişan istiyorsevdicek bekleyelim 10 ay kadar sonra hemen evlenelim diyor huhuhuhuu benim beyin yandı yineee bi el at da bana kuzucuummm
kız mı yollıyım karı mı ahahahahahhah
valla ilaclardan dolayi leylayim kuzumm mudure mal mal bakiyorumm :) guluyo :)
kiz valla okadar memnunum ki saclarim yaglanmiyo yaaa nasil duygu anlatamamm :) annem kiz salak diyo saclarini zor tariyon niye kullaniyon onu haha ama olsunnnn vazgecmemmmmsaclarin yaglanana kadar yikamaman gerekiyo kuzum
arastir banada yaz kiz
evet bebisimm kacaydi o sitede balim merak ettim:kuzuuu senin asker nerdeydi?
oyy oyyy aile faktörüde var hele ben sana yandım kuzubabalar hep öyle uzatmak istemiyorlar.. :) zaten birbirinizi uzun süredir tanıyorsunuz onu da bildiğinden babacığın hemen mürvetini görmek kızçesinin :) haksızda değiller hanii.. 10 ay neden beklemek istiyor ki sevdiceğin yavrucağın? iş güç yüzünden mi
Kuzu netten baktım yabancı sitelerde satışı varamazon.com da gördüm İyimişşş yaa kış ayı için ideal soğuk havada sıkıntı 2günde bir saç yıkamakkk
Heee sorma az kaldı hıhhhhhKar yağmaya başladı eldiven şapka falanda almadım doncam
Cumartesi günü tek başıma gezmeye gittim eldiven düştü ıslandı bende makinaya attımya niye çıkarıyorsun çantandan eldivenini şapkanı, kış günündeyiz yavrumm ne olcağı belli mikelin ilacı olsa kendi kafasına sürer,, ben de süet ayakkabı giydim
:kuzuuu senin asker nerdeydi?
oyy oyyy aile faktörüde var hele ben sana yandım kuzubabalar hep öyle uzatmak istemiyorlar.. :) zaten birbirinizi uzun süredir tanıyorsunuz onu da bildiğinden babacığın hemen mürvetini görmek kızçesinin :) haksızda değiller hanii.. 10 ay neden beklemek istiyor ki sevdiceğin yavrucağın? iş güç yüzünden mi
Kuzu netten baktım yabancı sitelerde satışı varamazon.com da gördüm İyimişşş yaa kış ayı için ideal soğuk havada sıkıntı 2günde bir saç yıkamakkk
Allah derim:) kebaba ne dersn adananin kebabi meshur:))iskendere ne dersinnnn
Icin fesat kizim ben erkekmym napim kariyiKarı istiyom karı yollaaa diye etrafta dolanan sensin
Üffffff çok zaman oldu yaa
Cumartesi günü tek başıma gezmeye gittim eldiven düştü ıslandı bende makinaya attımŞapkayıda unuttum hıhh Ohhh akıllım bu havada süet ayakkabı Botlarım var Allah'tan
3 gün sonra yıldönümümüzAklımda kazak falan almak vardı sonra bilmiyorum içimden almak gelmiyor nedense, ama sevdiceğe kargo falan sormuştum yakınlarda var mı diyee şimdi ne olacak yaa
Alemsn kz dikkat et :) sn nasl oldn en son usutmustn kuzumvalla ilaclardan dolayi leylayim kuzumm mudure mal mal bakiyorumm :) guluyo :)
kiz valla okadar memnunum ki saclarim yaglanmiyo yaaa nasil duygu anlatamamm :) annem kiz salak diyo saclarini zor tariyon niye kullaniyon onu haha ama olsunnnn vazgecmemmmmsaclarin yaglanana kadar yikamaman gerekiyo kuzum
arastir banada yaz kiz
Allah derim:) kebaba ne dersn adananin kebabi meshur:))
Aynen kuzun ya cok sogk massallah havalar
İzmir'de
evet bebisimm kacaydi o sitede balim merak ettim
Sus kz iskender demeyi biliyon.dkızzz sussssadanaymış kebabmışşşş ne diyon sennn
çok teşekkür ederim prensesimmm ne iyi geldi sözlerinnasıl yaptınız canım krediyle dimi ? ben çeyize birşeyler alayım diye bakıyordum ama sevdicek bana dediki birşey alma kenara para koy, kredi için naktimiz olsun dedi bana da mantıklı geldi o takılar bozdurulacak zaten kesinnn, valla gözümde değil takı falan borç içinde yaşayıp kollarım dolu olsa noluuur çok saçma..
bir de dedikiiii anımız olsun istemesem geldiğim gibi kıyarım nikahı sokarız başımızı evimize dedi.. ama bir kere oluyor içimizde kalsın istemiyorum dediparasall durumlar zor geliyor olabilir mi nerden çıktı ki bu laf şimdiii
hihihi zaten askere de babam yolladıaskere git gel de oğlum önün açılsın dedi,, ertesi gün sevdicek tecil mecil ne varsa bozdurdu maddi durumlardan şekerimm, işimiz hazır Allah nasip ederse babamla çalışacak, bekleyelim de para biriktirelim üstüne de kredi çeker uzatmayız diyor bizimkiler de 2 ay sonra nişan istiyor ayyyy dellendim mi kudurdum mu keçileri kaçırdım mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?