Ay allahm deli.d hee beyaz kari yolla burnu havuclu olsun.d.d. haha
Sen gozlerndeki zeytnide yemissndrhavucunu yedimmm
Sen gozlerndeki zeytnide yemissndr
Hadi ordan kz sensn abaza
Kendi safagmi demeym sana kal krizi gecirirsn.d.d
dediğim gibi sen hepp uzak bi tarihe odaklan
Saglk olsun kz ay delirttn ha beni .d bubarada sensn abaza conoSensin sensin
Ya çocuk erken gelecekti gelemiyor
Yakina ayarladim ben kendimi yaaaÇok özledim yaa
Hahaha ay kiyamam kz gel sna yemek ismarlyym yeme byle kardan adamn burnunu gozunu.d.dyeşildi dayanamadım yidim yidimmm
Burasida cok sogk yaa naslsn balimSeelamm kizçelerrburada g9k gürültülu kar yagiyorrr
Hahaha ay kiyamam kz gel sna yemek ismarlyym yeme byle kardan adamn burnunu gozunu.d.d
aminn prensesimmm amin inşallah bu zorlu süreci kolayca atlatabilirizzaten o da hep söyler en büyük destekçi biziz birbirimize diye, yanımda olsa herşey daha kolay olacak inşallah..
annesi babası ayrı, annesinden birşey bekleyemeyiz kadın kendi kendine ayakları üstünde durmaya çalışıyor, babasıyla da yeni yeni görüşmeye başladı yani araları hala baba oğul ilişkisine dönmüş değil, sevdicek babam yardımcı olur diyor ama hiç yardımcı olmazmış gibi düşünelim diyoruz..
e hal böyleyken yani onun ailesinden destek yokken benimkilerden de destek almak istemiyor, zoruma gider yeşim, az olsun eksik olsun ama biz yapalım diyorhaklııı haklıı birşey diyemiyorumkiii
sözden düğüne kadar olan evrelerde salon parasından tut iğnemize kadar kendimiz yapalım diyor
Burasida cok sogk yaa naslsn balim
canım benim bzide aynısı yaşadık inna bana zor bir süreç sabır sabır en büyük şey sabır ama çok gzüel kendi tırnaklarınla birşeylar yapmak çok gzüel azar azar alırsınız ihtiyacın olanlar en başta alırsın zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir .düğünde taklılar olur bozdurur borcunuzu kapatırsınız canım hiçç der etme emi gülüm aklın atakılan olursa yaz içine atma güzel günler olacak olacak içini ferah tut :)
Yakn olsaydk ismarlardm kuzum ay hastne yemegde yenmio ki anamvalla çoook acıktım ben yaaa
Aynen kuzum ya klask gecio is guc:)İyiyim kuzucumm klasik bir pazartesi gunusen nasillsinn gorusmeyelii
Yakn olsaydk ismarlardm kuzum ay hastne yemegde yenmio ki anamburger olsaydi smdi off patatzne baylyrm .d.d
valla ilaclardan dolayi leylayim kuzumm mudure mal mal bakiyorumm :) guluyo :)Naslsn balim:) is durgunlassa gidecm o gonderdgnden alacm turuncusunumu alim balim aynsni alm sendekyle:)
kiz valla okadar memnunum ki saclarim yaglanmiyo yaaa nasil duygu anlatamamm :) annem kiz salak diyo saclarini zor tariyon niye kullaniyon onu haha ama olsunnnn vazgecmemmmmİş yerindeyim bende sıkıldım hemde öğle arasına girdik soluğu burda aldım balım : burada lapa lapa kar yağıyor yaa anlamadım gitti
hmmm anladım cancağızım :) ne sevaba girersin biliyon mu dur adını bnde yazayımda nette bakarım :)
Saglk olsun kz ay delirttn ha beni .d bubarada sensn abaza cono
ben de çok özledimm 100 gün olacak görmeyeliiii
iskendere ne dersinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?