2014 Yarenleri! :)

canım benim bzide aynısı yaşadık inna bana zor bir süreç sabır sabır en büyük şey sabır ama çok gzüel kendi tırnaklarınla birşeylar yapmak çok gzüel azar azar alırsınız ihtiyacın olanlar en başta alırsın zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir .düğünde taklılar olur bozdurur borcunuzu kapatırsınız canım hiçç der etme emi gülüm aklın atakılan olursa yaz içine atma güzel günler olacak olacak içini ferah tut :)

çok teşekkür ederim prensesimmm ne iyi geldi sözlerin nasıl yaptınız canım krediyle dimi ? ben çeyize birşeyler alayım diye bakıyordum ama sevdicek bana dediki birşey alma kenara para koy, kredi için naktimiz olsun dedi bana da mantıklı geldi o takılar bozdurulacak zaten kesinnn, valla gözümde değil takı falan borç içinde yaşayıp kollarım dolu olsa noluuur çok saçma..
bir de dedikiiii anımız olsun istemesem geldiğim gibi kıyarım nikahı sokarız başımızı evimize dedi.. ama bir kere oluyor içimizde kalsın istemiyorum dedi parasall durumlar zor geliyor olabilir mi nerden çıktı ki bu laf şimdiii

Naslsn balim:) is durgunlassa gidecm o gonderdgnden alacm turuncusunumu alim balim aynsni alm sendekyle:)
valla ilaclardan dolayi leylayim kuzumm mudure mal mal bakiyorumm :) guluyo :)
kiz valla okadar memnunum ki saclarim yaglanmiyo yaaa nasil duygu anlatamamm :) annem kiz salak diyo saclarini zor tariyon niye kullaniyon onu haha ama olsunnnn vazgecmemmmm saclarin yaglanana kadar yikamaman gerekiyo kuzum
arastir banada yaz kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…