- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Oyyy kuzum oyyy hasret yoğunlaştı,özlem arttıııKıyamaz tabiii.. Bana da tam tersi iç rahat ol sarhoş olursan da ben varım der![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy kuzum oyyy hasret yoğunlaştı,özlem arttıııKıyamaz tabiii.. Bana da tam tersi iç rahat ol sarhoş olursan da ben varım der![]()
Etrafımdaki hiçbir akrebe ilk başta kanım ısınmaz ve hep tartışırm yanii anne başta olmak üzere :) ama sn hiç akrebe benzemiyosun kuzmmNideeeeeennnkiii kuzuuu![]()
Aynen yeşimim yaaaBaktığın her yerde ooo.. Koltuğa bakıyosum şurda şöyle oturmuştuk aynaya bakıyosun burda saçlarımızı yapmıştık mutfağa bakıyosum burda beraber yemek yemiştik.. Her yerde her yerdeee ooo
Sende yaşadın mı bitanrm bu duyguyu
Haarika ötesi bi duygu bebeğim yaaaSevdiğinle aynı evi paylaşmak aynı bardaktan su içmek aynı tvdan sarılarak film izlemekkk aynı sofrada yemek yiyip gülüşmeekk.. Offf offf bambaşkaydııı
Özledim beeee
![]()
İviiiit o beniiimmmsen cok duygusal birisin gibi geliyo bna kuzumm. .her daim ilimli,anlayisli huzur veren hatunlardansin :)
Tamam len tamam kötü bişi dimidinya ni var kotu bisi mi didik![]()
sabir tasi olduk beaa off off...dayanicaz bkalim sari şekerimKafası birşeye atmıştır,, olur bebeğim günü gününe uymaz insanın.. Sabır bolca sabır geçecek bu günler kıyamam sana![]()
İviiiit o beniiimmmHer daim ılımlı, anlayışlı, huzur veren hatunum ben
Ayyy harbi çok duygusalımdır ama kuzu varyaaa bazen kendime kızıyorumm saçma sapan herşeye ağlıyooomm
Tamam len tamam kötü bişi dimidin![]()
Oyyy kuzum oyyy hasret yoğunlaştı,özlem arttııı![]()
İhihihi bu durumda tşk etmeliyimmmEtrafımdaki hiçbir akrebe ilk başta kanım ısınmaz ve hep tartışırm yanii anne başta olmak üzere :) ama sn hiç akrebe benzemiyosun kuzmm
Ozmn ben seni kocamann bi öpiyimmmm barışalım bebeğimmmhicte ılımlı anlayış li degilsin kustum bn sana
![]()
sabir tasi olduk beaa off off...dayanicaz bkalim sari şekerim
GEL TESKEREEE GELLLLLLL !Hemde nasılllll![]()
Amiiinnn YEŞOOOOOMMEvet bebeğimm yaşadım,, Evde yalnız değildik ama gün içinde yalnız kaldığımız zamanlar oluyordu,, evin içinde YEŞO YEŞO diye bağırıp beni aramaları, dibimden ayrılmamaları hepsiiiii aklımdaRabbim ömrümüz boyunca sevdiceklerimizle aynı evde olmayı nasip eder inşallah çok çok çok farklı bir duygu
Hahahaha resmen kahkaha attım kuzum ya :) :) Allah seni güldürsün inşallah hep :) benim burcumu da kimse sevmez ama beni severler hihihihi:)İhihihi bu durumda tşk etmeliyimmmSağol kuzuummmm.. Pek taşımıyorum akrebin özelliklerini fıstığım sanırım yükselenim farklı bişi ama çokta anlamıyorum
Amaaaan önemli olan anlaşmak diil miiii akrepte olsak boğada olsak danada olsakkk karşılıklı seviyoruz birbirimizi yaaa ohhh miss
![]()
Amiiinnn YEŞOOOOOMMRabbim askerlik dışında bi daha hiç ayırmasın bizi onlardaaan
AŞKKK onlar yaaa
![]()
Rabbim hepimizi güldürsün kuzucuuuumnmmHahahaha resmen kahkaha attım kuzum ya :) :) Allah seni güldürsün inşallah hep :) benim burcumu da kimse sevmez ama beni severler hihihihi:)
tmm barisiyim o zmnOzmn ben seni kocamann bi öpiyimmmm barışalım bebeğimmmOhhh miss gibiymişşş nanaklarını benim başağımıııınnn
![]()
aynn kuzum hem yariladik sayilir:)biz güçlü kızlarızzzz fıstığımmmm
Lennnnn nerelere kayboldun seeeennnn beybiiiiieheheheh len boyle dedgmızı duysalar yemınlen vururlar bızı :))))
İkizler bebeğimmmm :)Rabbim hepimizi güldürsün kuzucuuuumnmmSen hangi burçtansınnn bakiyiiim?
Ama böyle barışmak olmaaaazzz gelll sarılalım sımsıkı bebeğimmmmmtmm barisiyim o zmn![]()