2014 Yarenleri! :)

Aynen yeşimim yaaa:KK43: Baktığın her yerde ooo.. Koltuğa bakıyosum şurda şöyle oturmuştuk aynaya bakıyosun burda saçlarımızı yapmıştık mutfağa bakıyosum burda beraber yemek yemiştik.. Her yerde her yerdeee ooo:KK43: Sende yaşadın mı bitanrm bu duyguyu:KK43:

Haarika ötesi bi duygu bebeğim yaaa:KK51: Sevdiğinle aynı evi paylaşmak aynı bardaktan su içmek aynı tvdan sarılarak film izlemekkk aynı sofrada yemek yiyip gülüşmeekk.. Offf offf bambaşkaydııı:KK51: Özledim beeee:KK43:

Evet bebeğimm yaşadım,, Evde yalnız değildik ama gün içinde yalnız kaldığımız zamanlar oluyordu,, evin içinde YEŞO YEŞO diye bağırıp beni aramaları, dibimden ayrılmamaları hepsiiiii aklımda :KK60: Rabbim ömrümüz boyunca sevdiceklerimizle aynı evde olmayı nasip eder inşallah çok çok çok farklı bir duygu

sen cok duygusal birisin gibi geliyo bna kuzumm. .her daim ilimli,anlayisli huzur veren hatunlardansin :)
İviiiit o beniiimmm:KK45: Her daim ılımlı, anlayışlı, huzur veren hatunum ben:KK45: Ayyy harbi çok duygusalımdır ama kuzu varyaaa bazen kendime kızıyorumm saçma sapan herşeye ağlıyooomm:mad:
ya ni var kotu bisi mi didik:63:
Tamam len tamam kötü bişi dimidin:KK53:

İviiiit o beniiimmm:KK45: Her daim ılımlı, anlayışlı, huzur veren hatunum ben:KK45: Ayyy harbi çok duygusalımdır ama kuzu varyaaa bazen kendime kızıyorumm saçma sapan herşeye ağlıyooomm:mad:

Tamam len tamam kötü bişi dimidin:KK53:
:KK12: hicte ılımlı anlayış li degilsin kustum bn sana:KK61::63:

Etrafımdaki hiçbir akrebe ilk başta kanım ısınmaz ve hep tartışırm yanii anne başta olmak üzere :) ama sn hiç akrebe benzemiyosun kuzmm
İhihihi bu durumda tşk etmeliyimmm:KK22: Sağol kuzuummmm.. Pek taşımıyorum akrebin özelliklerini fıstığım sanırım yükselenim farklı bişi ama çokta anlamıyorum:KK51: Amaaaan önemli olan anlaşmak diil miiii akrepte olsak boğada olsak danada olsakkk karşılıklı seviyoruz birbirimizi yaaa ohhh miss:KK53:

Evet bebeğimm yaşadım,, Evde yalnız değildik ama gün içinde yalnız kaldığımız zamanlar oluyordu,, evin içinde YEŞO YEŞO diye bağırıp beni aramaları, dibimden ayrılmamaları hepsiiiii aklımda :KK60: Rabbim ömrümüz boyunca sevdiceklerimizle aynı evde olmayı nasip eder inşallah çok çok çok farklı bir duygu
Amiiinnn YEŞOOOOOMM:KK19: Rabbim askerlik dışında bi daha hiç ayırmasın bizi onlardaaan:KK22: AŞKKK onlar yaaa:KK36:

İhihihi bu durumda tşk etmeliyimmm:KK22: Sağol kuzuummmm.. Pek taşımıyorum akrebin özelliklerini fıstığım sanırım yükselenim farklı bişi ama çokta anlamıyorum:KK51: Amaaaan önemli olan anlaşmak diil miiii akrepte olsak boğada olsak danada olsakkk karşılıklı seviyoruz birbirimizi yaaa ohhh miss:KK53:
Hahahaha resmen kahkaha attım kuzum ya :) :) Allah seni güldürsün inşallah hep :) benim burcumu da kimse sevmez ama beni severler hihihihi:)

Back
X