2014 Yarenleri! :)

Ayyyyy benmkı askm hayatım demıodu onu demeye basladı :)) ama hssedyrm kıymetmn arttgnı :) acaba neden hain len bunlar askere mı gondermek lazm yanı illa :))
Burunlarının sürtülmesi lazımmış askerde demekki bibiğimmmm:KK53: ohhh canıma değsiiin iyiki gîtmişlereerr:KK48:

kim nereyee kaldiriyo bardagiiii :KK50: bende icmem amaaa fisneeee icerim bende senle deniziiim :KK50: yarasiiiiiinnn :KK50:
yesimim sen iciyormusun?
Ohhh kuralım masayı kızlar içen içsin içmeyen fişnee suyu içsin misler gibiii yakalım sigaramızı da GEL TESKERE GEL TESKERE dinleyelimmm

valla titiz kuzu yaa ..bu karakoluna gitmeden once ktm de kaldi 20 gun.
ay yedi bni ya burasi cok piste uyuyamiyorumda,dus alamıyorum da aman aman:KK53:
Ahahahaha kıyamamki yaa:KK48: benimkide tuvalet kapılarına falan peçetesiz dokunmaz.. Bankamatik tuşlarına eliyle dokunmaz.. Bazen opsesif boyutlara ulaşıyo kıııız.. Karşı komşunun verdiği yemeği bile yemiyo deli.. Kadıncağız güzel güzel yapıyo düşünüo getiriyo ben tek başıma yiyorum, uyuz azıcık:KK53:

Ahahahaha kıyamamki yaa:KK48: benimkide tuvalet kapılarına falan peçetesiz dokunmaz.. Bankamatik tuşlarına eliyle dokunmaz.. Bazen opsesif boyutlara ulaşıyo kıııız.. Karşı komşunun verdiği yemeği bile yemiyo deli.. Kadıncağız güzel güzel yapıyo düşünüo getiriyo ben tek başıma yiyorum, uyuz azıcık:KK53:
baliim siz askere gitmeden ayni evde mi kaliyodunuzzzz:KK51:

kim nereyee kaldiriyo bardagiiii :KK50: bende icmem amaaa fisneeee icerim bende senle deniziiim :KK50: yarasiiiiiinnn :KK50:
yesimim sen iciyormusun?
hoppp efkarliyim ztn..bnde iccem:KK53:
Ohhh kuralım masayı kızlar içen içsin içmeyen fişnee suyu içsin misler gibiii yakalım sigaramızı da GEL TESKERE GEL TESKERE dinleyelimmm
eheheheh len boyle dedgmızı duysalar yemınlen vururlar bızı :))))
Olsunnn bebeğimmm eşlik et de vişne suyuyla olsun napalımmm :KK50: yirimmm seniiiii
Aşklarımızaaa içelim kızlaaaar:KK50: Hasretliğe içelimmmm:KK50:

ayy o da bnm gibi kuzu bnde oyleyim..disarida lavaboya gitmiom bzn zor yetisiyorum valla ewe:KK53: yuruyen merdivenlerin kenarlarini tutmam mikrop kaparim diye,gokselin bardagi haric kimsenin bardagini kullanmam..gokselede kullandirtmam :KK53:

baliim siz askere gitmeden ayni evde mi kaliyodunuzzzz:KK51:
Askere gitmeden önce kısa bi süre kalmıştık bebeğim:KK51: Oyüzden bana çooooook daha zor gelmiştiiii ilk başlardaaa.. Evde baktığım her yerde onu görüyodummm:KK51: çooook güzel günlerdi beee.. Neyse neyse artık alıştııımm çok şükür yaa:KK48::KK48:

Askere gitmeden önce kısa bi süre kalmıştık bebeğim:KK51: Oyüzden bana çooooook daha zor gelmiştiiii ilk başlardaaa.. Evde baktığım her yerde onu görüyodummm:KK51: çooook güzel günlerdi beee.. Neyse neyse artık alıştııımm çok şükür yaa:KK48::KK48:

Aynı evin içinde yaşamaya alıştıktan sonra ev çok boş geliyor bilirimmm.. Ahh ahh

Back
X