2014 Yarenleri! :)

Yardm ederm tabi kuzum bnde dusnyrdm byle bsey hem denerm ebe gdcnde olrsa bnde yaparm ona heheheh

Yardm ederm tabi kuzum bnde dusnyrdm byle bsey hem denerm ebe gdcnde olrsa bnde yaparm ona heheheh

diyorum ki bebeğimmm kızlardan da istesem telefonunuzun not bölümünden benim sevdiceğimi çok sevdiğimi yazsanız ben de o fotoları videoya eklesemm sadece istek bebeğimm yapmazsanız kırılmam ortak arkadaşlarımıza da 14 şubatı 15 şubata bağlayan gece aynı anda mesaj attırayım nasıl fikirr

Kz bz video hazrlayp gnderrz syleyp birlestrrsn bunu mantkli bence.d.d

Olur bebegm ya nolcak senimi kiracaz.kz:) guzel olr bnde bunla ilgili yazmstm sana smdi:) yaparz yani tatlm

Bende yazim ozelden sana noyu kuzu.d
Tamam yavrucım mikiye derim ben gurubu o Kurduğu için başkan o

Olsun kuzu bende gidip çekmedim kiiii teknolojinin Gözünü seveyim çekip whatsapp bana yolladılar bebem :) tabikisi yardımcı olurum seve seve :))

Olur bebegm ya nolcak senimi kiracaz.kz:) guzel olr bnde bunla ilgili yazmstm sana smdi:) yaparz yani tatlm

oyy teşekkür ederim kuzucummm bir de hangi şehirde olduğunuzu yazalım ki enişte bey anlasın değerini benim kızlarımm bizim için uğraşıyor

Tamam yavrucım mikiye derim ben gurubu o Kurduğu için başkan o

Olsun kuzu bende gidip çekmedim kiiii teknolojinin Gözünü seveyim çekip whatsapp bana yolladılar bebem :) tabikisi yardımcı olurum seve seve :))

çok teşekkür ederim bebeğimmm yirim sizi valla şu whatsapp olmasa naparmışıkk

oyy teşekkür ederim kuzucummm bir de hangi şehirde olduğunuzu yazalım ki enişte bey anlasın değerini benim kızlarımm bizim için uğraşıyor
Tamam tatlm buda mantklinhem o kadr sehre ulastn bnm icn byle seyler yaptn kymetni dha cok anlar :))

Tamam tatlm buda mantklinhem o kadr sehre ulastn bnm icn byle seyler yaptn kymetni dha cok anlar :))

video isteyemem sizden kuzucumm bunu bile yapsanız ben çok mutlu olurumm ahh ahh bilsin değerimiii kıyamam kız Allah razı olsun bilir kıymetimi

Cikolata katlm kutunun icine ay bde kutuyu atrsa komutan oyle vermezse kz.d bnce eldvnleri vardr ztn tsort iyi fikr ama.dha gzl bseyde bulablrdn .d dusunelm bacim:)

Eldivenleri var ama askeriyenin verdiği yeşiller varya onlardan acaba onun haricinde takabiliyorlar mı?
Ben dün sana dedim ya işte açıp bakıyorlarsa kutudan eser kalmaz. Benim sevdicek pttden gidip kendi almıştı mektubunu acaba kargoyu da verirler mi sormam gerek
Kek yapayım diyorum yaa evden bir şekilde çıkartırım napim ahaha
Başka başka bul bir şeyler :)
Aynn kuzu denetlemeninde denetlemesiymiş bu

Üffff sorma bacım yaaa sırf bu denetlemeler yüzünden gelemiyor martta izne

facede paylaşıcam bebeğimmm o zaman geçebilir dimi 1 dk yı ayy bir de o fotoları birleştirip video yapmayı öğretin banaaa şu beceriksize
Vay romantik şekerr bende yaparim kuzucum hattaaa bu kizin kiymetini bil agzini burnunu kirariz yazarm

huhuhuhu yaz kuzucumm yaz bilsin değerimi ahh ahh KK kızlarım var arkamda çokkk teşekkür ederim bebeğimmm azcık romantik olayım dedim
En iyisini duşunmuşsun canim cok mutlu olcaktir eminim sen ne zaman gondercegimizi soyle biz yazar gondeririz hemencecik :)

facede paylaşıcam bebeğimmm o zaman geçebilir dimi 1 dk yı ayy bir de o fotoları birleştirip video yapmayı öğretin banaaa şu beceriksize

anladım kuzu benim video 1saati geçmişti face yüklenmedi ondan dedim canım face varsa ekleşelim yardımcı olrumm ben sen topla hele resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…