Yardm ederm tabi kuzum bnde dusnyrdm byle bsey hem denerm ebe gdcnde olrsa bnde yaparm ona hehehehonu çok yaptılar bebeğimmm hatta Kadıköy'de birine yakalanmıştım ben de söylemiştim ihihihfotolarla slayt yapmak istiyorum, bir de telefonun not bölümüne güzel sözler yazarım onları da eklerim diye düşündüm.. kuzucumm benim yardımcı olursan sevinirim acelesi yok şubat a kadar yapmamız lazım
aaa bak arkadaşlara söyletmek güzel fikir bebeğimm ama arkadaşlarımızın kimisi üni de kimisi de istanbulda.. ulaşamam ama sizden yardım isteyebilirmiyimmmmmayyy çok cicisiniz ya yerimmm
Yardm ederm tabi kuzum bnde dusnyrdm byle bsey hem denerm ebe gdcnde olrsa bnde yaparm ona heheheh
Kz bz video hazrlayp gnderrz syleyp birlestrrsn bunu mantkli bence.d.donu çok yaptılar bebeğimmm hatta Kadıköy'de birine yakalanmıştım ben de söylemiştim ihihihfotolarla slayt yapmak istiyorum, bir de telefonun not bölümüne güzel sözler yazarım onları da eklerim diye düşündüm.. kuzucumm benim yardımcı olursan sevinirim acelesi yok şubat a kadar yapmamız lazım
aaa bak arkadaşlara söyletmek güzel fikir bebeğimm ama arkadaşlarımızın kimisi üni de kimisi de istanbulda.. ulaşamam ama sizden yardım isteyebilirmiyimmmmmayyy çok cicisiniz ya yerimmm
Olur bebegm ya nolcak senimi kiracaz.kz:) guzel olr bnde bunla ilgili yazmstm sana smdi:) yaparz yani tatlmdiyorum ki bebeğimmm kızlardan da istesem telefonunuzun not bölümünden benim sevdiceğimi çok sevdiğimi yazsanız ben de o fotoları videoya eklesemmsadece istek bebeğimm yapmazsanız kırılmam ortak arkadaşlarımıza da 14 şubatı 15 şubata bağlayan gece aynı anda mesaj attırayım nasıl fikirr
Tamam yavrucım mikiye derim ben gurubu o Kurduğu için başkan oBende yazim ozelden sana noyu kuzu.d
onu çok yaptılar bebeğimmm hatta Kadıköy'de birine yakalanmıştım ben de söylemiştim ihihihfotolarla slayt yapmak istiyorum, bir de telefonun not bölümüne güzel sözler yazarım onları da eklerim diye düşündüm.. kuzucumm benim yardımcı olursan sevinirim acelesi yok şubat a kadar yapmamız lazım
Kz bz video hazrlayp gnderrz syleyp birlestrrsn bunu mantkli bence.d.d
Tamam.kuzum :)Tamam yavrucım mikiye derim ben gurubu o Kurduğu için başkan o
Olsun kuzu bende gidip çekmedim kiiiiteknolojinin Gözünü seveyim çekip whatsapp bana yolladılar bebem :) tabikisi yardımcı olurum seve seve :))
Farketmz kuzum nasl istersen oyle yaparz :)bebeğimm hani yüzünüzü göstermek istemezsiniz diye düşündüm tabiki o şekil daha iyi olur
Olur bebegm ya nolcak senimi kiracaz.kz:) guzel olr bnde bunla ilgili yazmstm sana smdi:) yaparz yani tatlm
Tamam yavrucım mikiye derim ben gurubu o Kurduğu için başkan o
Olsun kuzu bende gidip çekmedim kiiiiteknolojinin Gözünü seveyim çekip whatsapp bana yolladılar bebem :) tabikisi yardımcı olurum seve seve :))
Tamam tatlm buda mantklinhem o kadr sehre ulastn bnm icn byle seyler yaptn kymetni dha cok anlar :))oyy teşekkür ederim kuzucummmbir de hangi şehirde olduğunuzu yazalım ki enişte bey anlasın değerini benim kızlarımm bizim için uğraşıyor
Tamam tatlm buda mantklinhem o kadr sehre ulastn bnm icn byle seyler yaptn kymetni dha cok anlar :))
çok teşekkür ederim bebeğimmm yirim sizivalla şu whatsapp olmasa naparmışıkk
Cikolata katlm kutunun icine ay bde kutuyu atrsa komutan oyle vermezse kz.d bnce eldvnleri vardr ztn tsort iyi fikr ama.dha gzl bseyde bulablrdn .d dusunelm bacim:)
Aynn kuzu denetlemeninde denetlemesiymiş bu
Rica ederim bebeşim:) valla yaa şekerimmhe bu arada 1dkkayı geçmesin videolar zaten uzun olacak baya :)
Vay romantik şekerrfacede paylaşıcam bebeğimmm o zaman geçebilir dimi 1 dk yıayy bir de o fotoları birleştirip video yapmayı öğretin banaaa şu beceriksize
Vay romantik şekerrbende yaparim kuzucum hattaaa bu kizin kiymetini bil agzini burnunu kirariz yazarm
En iyisini duşunmuşsun canim cok mutlu olcaktir eminimhuhuhuhu yaz kuzucumm yaz bilsin değerimi ahh ahh KK kızlarım var arkamdaçokkk teşekkür ederim bebeğimmm azcık romantik olayım dedim
facede paylaşıcam bebeğimmm o zaman geçebilir dimi 1 dk yıayy bir de o fotoları birleştirip video yapmayı öğretin banaaa şu beceriksize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?