Çok sık mesajlaşmıyoruz ama akşam açtığında bazen çok mesajlaşıyoruz ya da peş peşe atıyor bazen. Şu da var sadece ben yokum ki abileri kardeşi var sonuçta arkadaşları var ama ben çok sinirlendim kiminle konuşuyorsun dedim o da sinirlendi kendi kendine tribe girdi. Bilmiyorum belki de bir kızla mesajlaşıyor olabilir.
Şakaa gibi kızlar ya şaşkınım tam 300 gün olmuş ya meğersem aşkımı göndereliiii
valla uzun dönem ama ksıa geçti cok sukur :) her türlü geçiyorr uzun olsaydı da beklerdin :)Benımkı allahtan kısa donem ya uzunu dusunemyrm vala :)))
yani olabilir hemen aklına kız gelmesin ben gökhan kadar kız arkdslarımla mesajalsırım.. o da belki ima olarak algılayıp sinirlenmiş olabilir.Çok sık mesajlaşmıyoruz ama akşam açtığında bazen çok mesajlaşıyoruz ya da peş peşe atıyor bazen. Şu da var sadece ben yokum ki abileri kardeşi var sonuçta arkadaşları var ama ben çok sinirlendim kiminle konuşuyorsun dedim o da sinirlendi kendi kendine tribe girdi. Bilmiyorum belki de bir kızla mesajlaşıyor olabilir.
Sus leeeennnnn uzun dönemiz biiizzz.. Yaramıza tuz basma, kafamızı bozmaaa.. Vurucam kellene kelleneBenımkı allahtan kısa donem ya uzunu dusunemyrm vala :)))
Nidakuşuuuuuuuummmmmmmvalla uzun dönem ama ksıa geçti cok sukur :) her türlü geçiyorr uzun olsaydı da beklerdin :)
CoK değil bin sms zaten ama ben sinir oldum iki hafta mesajlasamicaz. Bir de kalmış saçma sapan trip atıyor yok sinirlendiriyormusumCanm ben 5000 sms bıtırdıgımı bılırım 2 3 haftada cok degıl yanıııama tabı mesela sınırlenmesı :))
yani olabilir hemen aklına kız gelmesin ben gökhan kadar kız arkdslarımla mesajalsırım.. o da belki ima olarak algılayıp sinirlenmiş olabilir.
Pofuduğummm hayırlı akşamlar sanada.. Ben iyiyim hamdolsun rabbiimmeeekızçelerim ben geldiim, hayırlı akşamlarr.. nasılsınızzz iyi misiniz? neler yapıyorsunuz?
napayım canım işten geldim yemek yedim size geldim çayın demlenmesini bekliyorum bir yandan daPofuduğummm hayırlı akşamlar sanada.. Ben iyiyim hamdolsun rabbiimmeeeHaberleri izliyorummm.. Sen nasılsın fıstığım? Napıosun?
napayım canım işten geldim yemek yedim size geldim çayın demlenmesini bekliyorum bir yandan dasevdicek nasıl kuzumm aranız nasıll?
sağol bebeğiim gel beraber olsunn, biz de iyiyiz hamdolsunnn yaa izin patlatsın gelsin diyorum çok özlüyorum vallahiÇok şüküüür bitanemmm sevdiceğim iyi, aramızda iyi.. Çok özlüyoruz birbirimizi sadece Bu da sevgimizi perçinliyo
Ohhh afiyet olsun fıstığımmmm.. Senin sevdicek nasıl? Aranız nasııııl? Herşey yolundadır inşallah..
Kaç gün izni var bebeğim?sağol bebeğiim gel beraber olsunn, biz de iyiyiz hamdolsunnn yaa izin patlatsın gelsin diyorum çok özlüyorum vallahi
tatlım dün kızlar whatsapp grubu kuralım fln diyolardı.. Mickey'e numaralarını gönderiyolardı.. Ben sadece burdan konuşuyorumkızlar yaa birbirleriyle araşan mesajlaşan var mı sadece burdan mı konuşuyorsunuz yoksa merak ettimbirbirinde cep numarası olanlar var mı
hahaha bebegiiiim.. bıktım yahu kısa uzun diye konusmaktan bitse artık su askerlik büütün terimleri unutmak istiyorumNidakuşuuuuuuuummmmmmm
iyiyim çok şükür balımkızçelerim ben geldiim, hayırlı akşamlarr.. nasılsınızzz iyi misiniz? neler yapıyorsunuz?
1 hafta kuşum, aa süper çok mantıklı ben de katılırım vallahi, mickeyle konuşuyoruz var onun numarası bende, gelsene kız cebe sendeKaç gün izni var bebeğim?
tatlım dün kızlar whatsapp grubu kuralım fln diyolardı.. Mickey'e numaralarını gönderiyolardı.. Ben sadece burdan konuşuyorum
çok şükür bebeğimmiyiyim çok şükür balımşafak azalıyor varmıdır biz asker yarenlerden iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?