2014 Yarenleri! :)

Selam kzlaaar napıosunz ay saatlerdir uyuyodum yeni uyandım desem :KK43: geri nasıl uyucam acaba bugun e okulla fln ugrastm ..
Beybimmmmmm hoşgeldinnnnnn.. Ne uyksu kız buuuuuuu:KK51: Gece nasıl uyuyucaaaannn acebaaao_O Nasılsın bakalımmm? Aşkitonla arayı ılıttınız mı?:KK45:

Kızz ben okuldan gelınce uyuyrm genelde :))) Ana bu sefer gec uyudum 5 gibi gece nasıl uyuyacagm konusunda hiç fikrim yok :KK43:( aramadı desem henüz
Müsait olamamıştır bebeğimmm anca arıycaktır merak etme sen:KK51:

Alaam yareppim yaa kızdaki havaya bak ohhhhh okuldan gelince uyurmuşş geneldeee:KK53: Biz gariban hastane personelleride çalış babam çalış.. Ezikmiyiz neyiz allahııım:KK53::KK53:

Müsait olamamıştır bebeğimmm anca arıycaktır merak etme sen:KK51:

Alaam yareppim yaa kızdaki havaya bak ohhhhh okuldan gelince uyurmuşş geneldeee:KK53: Biz gariban hastane personelleride çalış babam çalış.. Ezikmiyiz neyiz allahııım:KK53::KK53:

Napim kankeytom 12 de işim bitiooo :))) Seneye öglencı olacam ama ıyyyy sevmıyrm oglencılıgı ama yarım gun calısma acısından iyi tabi :) Uykusuz yapamam kz ben alıskanlk oldu bıraz da :) vala canm bosum fln dıyodu ararsa sorarm artk :))

Çok şükür bu haftayı da bitiriyoruz şekerimmmm :KK36:
Bebiş bugün çağlartoyla konuştumda şafağı ne ettik biliyomusun? İzinleri düştükkkk:KK48: İzne geldiğinde saymıycam hiç askerdeyken sayıcam.. Dolayısıyla şafak bi anda hoooop 275 oluverdi:KK45: Accayip iyi hissettirdiii bana:KK14: Bu 200ler harbi çok hızlı geçiyomuş:KK53:

Kz bn kskancm haa o kadr bde cok samimi olmayn :D kuzum untrmym kz seni hic deli n e yapyn naslsn
İyiyim allaha şükür bebeğim yaa uzandım öyle.. Pek keyfim yok gibi bugün sıkıldım.. Sen nasılsınn?
Napim kankeytom 12 de işim bitiooo :))) Seneye öglencı olacam ama ıyyyy sevmıyrm oglencılıgı ama yarım gun calısma acısından iyi tabi :) Uykusuz yapamam kz ben alıskanlk oldu bıraz da :) vala canm bosum fln dıyodu ararsa sorarm artk :))
harbi dayaklıksın kız sen:KK67: Yarım gün çalışıp öğlenci olcak bide ıyyy diyooo.. :KK53: Biz napakkk amale amale haftaiçi her gün 8 - 4 hastanedeyizz:KK53:

Kankeytommm ararsa sor artıkkkk ama uzatmayın gariiii.. Ne oldu bilmiyorum bebeğim ama senin ona, onunda sana ihtiyacınız var:KK51: Küçük şeyler için trip atmayınnnn şu dönemde.. Alışsınn bi tribin alasını atarsın kız:KK53: Hele bide döndüğündere saç baş girişirsinnnn, bende gelirim yardımaaaEn Büyük KK:KK53:

İyiyim allaha şükür bebeğim yaa uzandım öyle.. Pek keyfim yok gibi bugün sıkıldım.. Sen nasılsınn?

harbi dayaklıksın kız sen:KK67: Yarım gün çalışıp öğlenci olcak bide ıyyy diyooo.. :KK53: Biz napakkk amale amale haftaiçi her gün 8 - 4 hastanedeyizz:KK53:

Kankeytommm ararsa sor artıkkkk ama uzatmayın gariiii.. Ne oldu bilmiyorum bebeğim ama senin ona, onunda sana ihtiyacınız var:KK51: Küçük şeyler için trip atmayınnnn şu dönemde.. Alışsınn bi tribin alasını atarsın kız:KK53: Hele bide döndüğündere saç baş girişirsinnnn, bende gelirim yardımaaaEn Büyük KK:KK53:
Bnmde pek keyfm yok annem yarn amlyt.olck.kuzum sende ne skyn canini bos yere ortada bse yokken. Kz bde yazmssn gordm 200ler.hemen gecio dion ne hemen gecio.be gecmio:)

Bişe olmadı bebegm zaten alısamadı sanrm ondan neyse arasn bakaceyzzzz,:)) ben pek trıp atmyrm kız arada dyrm senın olmayan saclarını yolacam dıye :) senden naber bakalmm

Back
X