- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Beatıful and sexyyyyyyyy girlHeeeeyyy girlsssss![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beatıful and sexyyyyyyyy girlHeeeeyyy girlsssss![]()
Beybimmmmmm hoşgeldinnnnnn.. Ne uyksu kız buuuuuuuSelam kzlaaar napıosunz ay saatlerdir uyuyodum yeni uyandım desemgeri nasıl uyucam acaba bugun e okulla fln ugrastm ..
Kuzim bunlr whatsp grubu kurdu bni bagladlar orya hahah iyiym bebegm sen naslsn ozledm valaBende yorulmuşum bugün uzanıyorum öyle tatlım..
Kııızzzz kaçakkkkMerak ettim seni iyi misin fıstığım?
Whatsappı buldun buraları ve beni unuttun demek... Eyvallah damla eyvallahKuzim bunlr whatsp grubu kurdu bni bagladlar orya hahah iyiym bebegm sen naslsn ozledm vala
Kuzum bnm untrmym hicWhatsappı buldun buraları ve beni unuttun demek... Eyvallah damla eyvallahBen hiç iyi değilim
![]()
Yaaa sormaaaa ne beatiful ne sexy dorma gitsin :SBeatıful and sexyyyyyyyy girl![]()
Bende yorulmuşum bugün uzanıyorum öyle tatlım..
Kııızzzz kaçakkkkMerak ettim seni iyi misin fıstığım?
Beybimmmmmm hoşgeldinnnnnn.. Ne uyksu kız buuuuuuuGece nasıl uyuyucaaaannn acebaaa
Nasılsın bakalımmm? Aşkitonla arayı ılıttınız mı?
![]()
Bilmiyorum artıkKuzum bnm untrmym hickz seni untmak mumkun mu :)
Müsait olamamıştır bebeğimmm anca arıycaktır merak etme senKızz ben okuldan gelınce uyuyrm genelde :))) Ana bu sefer gec uyudum 5 gibi gece nasıl uyuyacagm konusunda hiç fikrim yok( aramadı desem henüz
Kz bn kskancm haa o kadr bde cok samimi olmaynBilmiyorum artıkGidin gidin siz whatsapınıza damla hanım
![]()
Şubat 4te yeni yarenler gelir bende onlara ablalık yaparımmmm.. Ohhh
![]()
Müsait olamamıştır bebeğimmm anca arıycaktır merak etme sen
Alaam yareppim yaa kızdaki havaya bak ohhhhh okuldan gelince uyurmuşş geneldeeeBiz gariban hastane personelleride çalış babam çalış.. Ezikmiyiz neyiz allahııım
![]()
Bebiş bugün çağlartoyla konuştumda şafağı ne ettik biliyomusun? İzinleri düştükkkkÇok şükür bu haftayı da bitiriyoruz şekerimmmm![]()
Bilmiyorum artıkGidin gidin siz whatsapınıza damla hanım
![]()
Şubat 4te yeni yarenler gelir bende onlara ablalık yaparımmmm.. Ohhh
![]()
İyiyim allaha şükür bebeğim yaa uzandım öyle.. Pek keyfim yok gibi bugün sıkıldım.. Sen nasılsınn?Kz bn kskancm haa o kadr bde cok samimi olmaynkuzum untrmym kz seni hic deli n e yapyn naslsn
harbi dayaklıksın kız senNapim kankeytom 12 de işim bitiooo :))) Seneye öglencı olacam ama ıyyyy sevmıyrm oglencılıgı ama yarım gun calısma acısından iyi tabi :) Uykusuz yapamam kz ben alıskanlk oldu bıraz da :) vala canm bosum fln dıyodu ararsa sorarm artk :))
Bnmde pek keyfm yok annem yarn amlyt.olck.kuzum sende ne skyn canini bos yere ortada bse yokken. Kz bde yazmssn gordm 200ler.hemen gecio dion ne hemen gecio.be gecmio:)İyiyim allaha şükür bebeğim yaa uzandım öyle.. Pek keyfim yok gibi bugün sıkıldım.. Sen nasılsınn?
harbi dayaklıksın kız senYarım gün çalışıp öğlenci olcak bide ıyyy diyooo..
Biz napakkk amale amale haftaiçi her gün 8 - 4 hastanedeyizz
Kankeytommm ararsa sor artıkkkk ama uzatmayın gariiii.. Ne oldu bilmiyorum bebeğim ama senin ona, onunda sana ihtiyacınız varKüçük şeyler için trip atmayınnnn şu dönemde.. Alışsınn bi tribin alasını atarsın kız
Hele bide döndüğündere saç baş girişirsinnnn, bende gelirim yardımaaa
![]()
Basagimmmmmmmmmmcokk dertliyimmm cokkk![]()
Bebeğimmmm yenileri gelicek ki eskileri gitsin dimiiiiiAyyy yenileri mi geliooo yazzzzzkkkkk(
İyiyim allaha şükür bebeğim yaa uzandım öyle.. Pek keyfim yok gibi bugün sıkıldım.. Sen nasılsınn?
harbi dayaklıksın kız senYarım gün çalışıp öğlenci olcak bide ıyyy diyooo..
Biz napakkk amale amale haftaiçi her gün 8 - 4 hastanedeyizz
Kankeytommm ararsa sor artıkkkk ama uzatmayın gariiii.. Ne oldu bilmiyorum bebeğim ama senin ona, onunda sana ihtiyacınız varKüçük şeyler için trip atmayınnnn şu dönemde.. Alışsınn bi tribin alasını atarsın kız
Hele bide döndüğündere saç baş girişirsinnnn, bende gelirim yardımaaa
![]()