- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ahh canım hiç üzme kendinii denizimîn de dediği gibi zor olucak ama alışıcaksın biz burayla alıştık bak şimdi 288 şafağımız. Kimisine göre çok hatta bana bile çok ama günden güne bitiricez inşallah :)Hosbuldum canim amin insallah 365 ggün. .
inşallah ama sever gibi hep bi istanbul merakı vardı paşamızınbenm erkek arkadasm pek sevmedı canm bılemıyrm ıns ıyı olur sızınkı
Kuşum beniiiiimCanim ben mersindeyim o iskenderunda okul bitince ayri kaldik haftasonu yanimdaydi ama gitti zaman geciremiyoruz maalesef
kizz kartal bna cok yakin..keske bnmkide burda olsaydibenm erkek arkadasm pek sevmedı canm bılemıyrm ıns ıyı olur sızınkı
zaman bi yandan çabuk bi yandan hızlı geçiyor Allah kavuştursun hepimiziAhh canım hiç üzme kendinii denizimîn de dediği gibi zor olucak ama alışıcaksın biz burayla alıştık bak şimdi 288 şafağımız. Kimisine göre çok hatta bana bile çok ama günden güne bitiricez inşallah :)
o benden haber alamazsa çatlar :) aslen urfalıyım. Mersin merkezdeyimKuşum beniiiiimOzmn bol bol msjlaşın tlfda konuşunnnn acemilikte tlf günde 1kere bi kaç dakikayla sınırlı kalabiliyo çnkü Bizim duyguda mersinde çalışıyo kız.. Nerelisin pekiiii?
Bende sağlık bakanlığına tabiyim bende bakanlığın çalışanıyım ben neden 8/4üm hıııTabisiii çok çalısıodum hıh ev arkadasm saglık bakanlıgında calısıo yan gel osman yat vala hıh .. Devlet babamız boyle uygun gormus kuzum ılle de tatıl yapın dıo yapmazsak olmaaaaaaaz :)))
bîzim şafak atarsa 268bibiğimAhh canım hiç üzme kendinii denizimîn de dediği gibi zor olucak ama alışıcaksın biz burayla alıştık bak şimdi 288 şafağımız. Kimisine göre çok hatta bana bile çok ama günden güne bitiricez inşallah :)
Amiiin amişin cümlemizi canım :)zaman bi yandan çabuk bi yandan hızlı geçiyor Allah kavuştursun hepimizi
Anaaaaaaaaa neden öyleee kızzzzBende sağlık bakanlığına tabiyim bende bakanlığın çalışanıyım ben neden 8/4üm hıııMeslek grubu ne kız ev arkadaşının?
bîzim şafak atarsa 268bibiğim
amin canımAmiiin amişin cümlemizi canım :)
o benden haber alamazsa çatlar :) aslen urfalıyım. Mersin merkezdeyim
inşallah ama sever gibi hep bi istanbul merakı vardı paşamızın
evet mersin mezitlideyim :) sen?Sen mersındemsn bende mersındeym :))
kizz kartal bna cok yakin..keske bnmkide burda olsaydi
inşallah canım sağı solu belli olmuyor gerçi huysuzlandığı oluyor arayıp sormazsa şaşırmam. Acemi birliğinde de kullanabiliyorlar mı pekiBulduğu herrrr fırsatta arıycaktır ozaman beeğimmm.. Bizim allaha çok şükür îletişim konusunda bi sıkıntımız olmamıştı en fzla 1 gün haber alamadığım oldu ama bazı kızlar 1hafta konuşamamışlardı İnşallah sizde sıkıntı yaşamazsınız..
evet mersin mezitlideyim :) sen?
yakınmışız :)Pozcu :)
vapurla gecicen balim oraya cok yakin degil ama cok uzakta degil:)Hadı yaaa sans ıste baby gelecem ıns bı ara :)) kız emınonune nasıl gıdılır ordan yakın mı :)
Bende sağlık bakanlığına tabiyim bende bakanlığın çalışanıyım ben neden 8/4üm hıııMeslek grubu ne kız ev arkadaşının?
bîzim şafak atarsa 268bibiğim
Ebet kuzucum izne geldiğinde saymıcam şafak.. Böylesi çok daha iyi hissettiriyo yaa.. Zaten yanımda olduğu günü saymaya gerek yokkiİiAnaaaaaaaaa neden öyleee kızzzzaaa ama siz izinleri düşmüştünüz dmiii ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?