2014 Yarenleri! :)

Hosbuldum canim amin insallah 365 ggün. .
Ahh canım hiç üzme kendinii denizimîn de dediği gibi zor olucak ama alışıcaksın biz burayla alıştık bak şimdi 288 şafağımız. Kimisine göre çok hatta bana bile çok ama günden güne bitiricez inşallah :)

Canim ben mersindeyim o iskenderunda okul bitince ayri kaldik haftasonu yanimdaydi ama gitti zaman geciremiyoruz maalesef
Kuşum beniiiiim Ozmn bol bol msjlaşın tlfda konuşunnnn acemilikte tlf günde 1kere bi kaç dakikayla sınırlı kalabiliyo çnkü Bizim duyguda mersinde çalışıyo kız.. Nerelisin pekiiii?

zaman bi yandan çabuk bi yandan hızlı geçiyor Allah kavuştursun hepimizi

Kuşum beniiiiim Ozmn bol bol msjlaşın tlfda konuşunnnn acemilikte tlf günde 1kere bi kaç dakikayla sınırlı kalabiliyo çnkü Bizim duyguda mersinde çalışıyo kız.. Nerelisin pekiiii?
o benden haber alamazsa çatlar :) aslen urfalıyım. Mersin merkezdeyim

Tabisiii çok çalısıodum hıh ev arkadasm saglık bakanlıgında calısıo yan gel osman yat vala hıh .. Devlet babamız boyle uygun gormus kuzum ılle de tatıl yapın dıo yapmazsak olmaaaaaaaz :)))
Bende sağlık bakanlığına tabiyim bende bakanlığın çalışanıyım ben neden 8/4üm hııı Meslek grubu ne kız ev arkadaşının?
bîzim şafak atarsa 268bibiğim

o benden haber alamazsa çatlar :) aslen urfalıyım. Mersin merkezdeyim
Bulduğu herrrr fırsatta arıycaktır ozaman beeğimmm.. Bizim allaha çok şükür îletişim konusunda bi sıkıntımız olmamıştı en fzla 1 gün haber alamadığım oldu ama bazı kızlar 1hafta konuşamamışlardı İnşallah sizde sıkıntı yaşamazsınız..

inşallah canım sağı solu belli olmuyor gerçi huysuzlandığı oluyor arayıp sormazsa şaşırmam. Acemi birliğinde de kullanabiliyorlar mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…