vapurla gecicen balim oraya cok yakin degil ama cok uzakta degil:)
umraniyede tatlim ikea:) kiz sen oraya gidersen bu ceyiz delisi halinle. .cikamazsin ordankzzzz ben bılmem vapur mapur kaybolurum :))) bıde ıkeaya gıdcem ora neresi :)
Biz acemilikte ankesörlüdn konuştuk ebeğim.. Riske atıp sokmadık cep tlf..inşallah canım sağı solu belli olmuyor gerçi huysuzlandığı oluyor arayıp sormazsa şaşırmam. Acemi birliğinde de kullanabiliyorlar mı peki
yakınmışız :)
umraniyede tatlim ikea:) kiz sen oraya gidersen bu ceyiz delisi halinle. .cikamazsin ordan
ya yakalanınca ne oluyor ceza falanBiz acemilikte ankesörlüdn konuştuk ebeğim.. Riske atıp sokmadık cep tlf..
orasıda yakın :) napıyosun çalışıyor musunivit benm arkadasmda vıransehırde oturuyor :)
gel bn seni gotururum cilginÇıkmak isteyen kım :)) ucagı ıkeayla doldurrm ben :)))
orasıda yakın :) napıyosun çalışıyor musun
gel bn seni gotururum cilgin
bnmki soktu acemide cnm telefonu sorun olmadi ama caldi ust devreler telefonumuzu,bnmkide gorunce kavga kıyamet kopardi ceza aldi 7 gun ..dikkatli olmk gerekiyo tatlımya yakalanınca ne oluyor ceza falansokmaya çalışcam diyo ama bakalım
lojistik mezunuyum işsizim canımevet canm ögretmenım sen ?
Heee att ozmn arkadaşşşşş..Vala kuzum bıraz karısık ya haftada 2 gun gıdıyor nobete kalıyor bu kadar 112 de telefona bakıyor :)
seni taniosa ikeaya cildirmasi normlTemaam :)) zaten ınstada da arkadaslar var saolsunlar :))) tabi benm erkek arkadasıma bu fkrımı soylesem cıldırır ne ıkeası ne emınonusu dıye :)
ayyyy valla benimkide susmaz öyle bişey olursa ama alışması daha kolay olur telefon olursa. Nerde ne yapıyoruz nasılız bi sorun var mı yok mu bilmedikçe daha kötü olurbnmki soktu acemide cnm telefonu sorun olmadi ama caldi ust devreler telefonumuzu,bnmkide gorunce kavga kıyamet kopardi ceza aldi 7 gun ..dikkatli olmk gerekiyo tatlım
Üst devreler rahat bırakmayabiliyomuş bebeğim ve allah korusun yakalanırsa uzuyomuş askerlik.. Bence sabredin usta birliğinde sokun bebeğim..ya yakalanınca ne oluyor ceza falansokmaya çalışcam diyo ama bakalım
acemide ankesörlüden konusursunuz tatlim en fazla 3 dakika ama o 3 dakika omre bedelayyyy valla benimkide susmaz öyle bişey olursa ama alışması daha kolay olur telefon olursa. Nerde ne yapıyoruz nasılız bi sorun var mı yok mu bilmedikçe daha kötü olur
3ay dayanabileceğini sanmıyorum canım ya telefonu alırlar en fazla dedi bana ama bilmiyorum..Üst devreler rahat bırakmayabiliyomuş bebeğim ve allah korusun yakalanırsa uzuyomuş askerlik.. Bence sabredin usta birliğinde sokun bebeğim..
her gün konusabilir miyiz bariacemide ankesörlüden konusursunuz tatlim en fazla 3 dakika ama o 3 dakika omre bedel
Heee att ozmn arkadaşşşşş..O da sağlıkçııı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?