hosgeldin tatlım :)Selam kızlar bnde geldiiimmm 2015 yareniyim :) iki hafta sonra gidiyor sevgilim..
gizzzz denizz nabiyon bakim :)Hoşgeldin sefalar getirdin tatlımmmmRabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah Nereye gidicek askerin? Uzun dönem mi kısa dönem mi?
Acemi birlik istanbul canim. Uzun dönemHoşgeldin sefalar getirdin tatlımmmmRabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah Nereye gidicek askerin? Uzun dönem mi kısa dönem mi?
Canimsin hosbuldum :)hosgeldin tatlım :)
Bu akşam bizim el işi akşamımız mıdır nedir kızKolay gelsin bebeğimmmm.. O yavrukuşlar büyümüşte karne mi alıcaklar yaaaa
Çok mıtluyum başağımmmgizzzz denizz nabiyon bakim :)
Acemi birlik istanbul canim. Uzun dönemhosbuldum bu arada
bebekimm arkadasi bn kaptim getirdim topiktenÇok mıtluyum başağımmmYeni bi arkadaşımız gelmişşşş hemencik arkadaşa yardımcı oluyoruuuuuuzuzz sen naposun fıstığım?
Hoşgeldim canım,hayırlı teskereler olsun inşallahSelam kızlar bnde geldiiimmm 2015 yareniyim :) iki hafta sonra gidiyor sevgilim..
Maltepe canim sizin?Benmkıde ıstanbulda canm kısa donem ama usta bırlıgınde su an :) ıstanbulda nerdeyms ?
Kuzucuuuuuukkk hiç canını sıkmaaaa bak koskoca 2haftanız var booool bol sarıl aşkına, öp, koklaAcemi birlik istanbul canim. Uzun dönemhosbuldum bu arada
Yarın gosterrm suslu hallerını heye sorma bebegm sorada ben 15 gün yataaaaar :)))
Hosbuldum canim amin insallah 365 ggün. .Hoşgeldim canım,hayırlı teskereler olsun inşallah
Maltepe canim sizin?
Canim ben mersindeyim o iskenderunda okul bitince ayri kaldik haftasonu yanimdaydi ama gitti zaman geciremiyoruz maalesefKuzucuuuuuukkk hiç canını sıkmaaaa bak koskoca 2haftanız var booool bol sarıl aşkına, öp, koklaİlk 1hafta zorlu geçiyo.. Endişeli, mutsuz, karamsar hissediyosun ama snra hepsi geçiyo ve alışıyosun Ben burdaki kızlar sayesinde çok rahat atlatmıştım
Çok çalışıyodunnn hiç yatmıyodun bebeğimmmmm hakettin bunu 15gün yat bakalım Bizde amale amale çalışalım
Hiç te bilmem istanbul da rahat olur diyolar ama bakalımkartal canm
İyyim bnde minikkuşummmmEveeeeeetttr memlekete gidiyorummmm diyıı fiyııuu huyuuuu valizim hazır ve nazır bekliyorum artıkdenizlililili
İyiyim bebeğim heyecanlıyım aynı zaman a buruğum sen nasılsın :) P pofuduk16
Çok iyi yaptın başakımmmmmbebekimm arkadasi bn kaptim getirdim topiktenyardimci olmk gorevimiz bnde cok mutluyum,bugun askerimde ask dolu cok sukur bugunlerimize Oooooh beee rabbim hiç bozmasın hep aşk dolu kalın e mi
Kuzucuuuuuukkk hiç canını sıkmaaaa bak koskoca 2haftanız var booool bol sarıl aşkına, öp, koklaİlk 1hafta zorlu geçiyo.. Endişeli, mutsuz, karamsar hissediyosun ama snra hepsi geçiyo ve alışıyosun Ben burdaki kızlar sayesinde çok rahat atlatmıştım
Çok çalışıyodunnn hiç yatmıyodun bebeğimmmmm hakettin bunu 15gün yat bakalım Bizde amale amale çalışalım
Hiç te bilmem istanbul da rahat olur diyolar ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?