2014 Yarenleri! :)

oyy demetim tabiki ya ..gokselimi gönderir gondermz buraya kosmustun..hicbirinizin hakkini odeyemem..hepimiz nasılda bekliyoduk erdinin seni aramasini..o gunler unutulur mu ya o zmndan bi biz kaldık..iyi varsin demetim

ayy yerim seni pırpır dimi yüreğinnn canım benimmmm gel memleketine seni bekliyoruzzzz
hemde nasil beyyybiiiiim ama buruk bi heycan var 2 hafta oldugunu dusundukce de daraliyorum ben belcikaya dondukten sonra yine safak sayicam sizi yanliz birakmicam yaza cok var daha

Ayyyyy ben de yarın Bursa'ya gidiyorummm Aşkitom yok diye buruk olsam da evimi çooooohhhh özledm

kuzumm sabir diyorum bnde..alisamadi bi türlü yeride kotu..çarşısı da yok bunaliyo sanirim..çektim balim kac gündür niye aramiyosun bile demedim...bugun cok özledim seni yazdi

Kaçan kovalanır diye boşa demiyorlar fıstığımmm aynen devam tabiki hiç kolay değil onun için ama birbirinizde teselli bulmanız sımsıkı sarılmanız gerek yakın zamanda farkına varacak bence bak şimdiden düzelme var

aynn canim biraz msjlastik,az bi duzelme var..gelicem diyede cok hevesli inşallah komutan sorun cikarmaz yoksa buyuk hayal kırıklığı olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…