oyy demetim tabiki ya ..gokselimi gönderir gondermz buraya kosmustun..hicbirinizin hakkini odeyemem..hepimiz nasılda bekliyoduk erdinin seni aramasini..o gunler unutulur mu ya o zmndan bi biz kaldık..iyi varsin demetimgeldim baliiiiim bankanin resepsiyonu vardiii ayy gec geldim balim
aynen kuzum whatsap cikti mertlik bozuldubende istemiyordum o grubu katilmadim
basagimm en eski asker yarenimm canimsin senin destegin sayesinde o zor gunlerim biraz daha cekilebilir olmustu.. burayi nasil unuturuz.. iyi ki varsin canimmm
harika bi habeerr buuuuuGunaydiiiiin damoşun canlarriiiiibiletimiziiiii aldikkkkkkk 31 ocak saat 19:30 da istanbul ataturk havaalanina ayak basmis olucam insalllahhhhhh
hemde nasil beyyybiiiiimayy yerim seni pırpır dimi yüreğinnncanım benimmmm gel memleketine seni bekliyoruzzzz
Huuuuu huuuuuu :)kızlar nasılsıınız bakalım? toplanma vaktii
Gözün aydın demettoşşşşş :))Gunaydiiiiin damoşun canlarriiiiibiletimiziiiii aldikkkkkkk 31 ocak saat 19:30 da istanbul ataturk havaalanina ayak basmis olucam insalllahhhhhh
Hayyyy görllllll,hav ar yuBeybitolaaaaaar
Fayn tenks end yuuuuuuuHayyyy görllllll,hav ar yu
naber kuzuumm?Huuuuu huuuuuu :)
Beybitolaaaaaar
kuzumm sabir diyorum bnde..alisamadi bi türlü yeride kotu..çarşısı da yok bunaliyo sanirim..çektim balim kac gündür niye aramiyosun bile demedim...bugun cok özledim seni yazdi
hemde nasil beyyybiiiiimama buruk bi heycan var 2 hafta oldugunu dusundukce de daraliyorum ben belcikaya dondukten sonra yine safak sayicam sizi yanliz birakmicam yaza cok var daha
aynn canim biraz msjlastik,az bi duzelme var..gelicem diyede cok hevesli inşallah komutan sorun cikarmazKaçan kovalanır diye boşa demiyorlar fıstığımmm aynen devamtabiki hiç kolay değil onun için ama birbirinizde teselli bulmanız sımsıkı sarılmanız gerek yakın zamanda farkına varacak bence bak şimdiden düzelme var
İyim len napiim keçeden minik kalpler yapmakla meşgulümNapıon leyn
İyim len napiim keçeden minik kalpler yapmakla meşgulümSen naposuuuun?
Bu akşam bizim el işi akşamımız mıdır nedir kızKarne suslıcem :))
Hoşgeldin sefalar getirdin tatlımmmmSelam kızlar bnde geldiiimmm 2015 yareniyim :) iki hafta sonra gidiyor sevgilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?