bnmki hergün ariyodu cok sukur ama burda bi iki gun konusamayanlar oldu tatlım. .özellikle yemin torenine yakin yogun oluyolar..her gün konusabilir miyiz bari
her gün konusabilir miyiz bari
elim kulağım gözüm telefonda olur artıkbnmki hergün ariyodu cok sukur ama burda bi iki gun konusamayanlar oldu tatlım. .özellikle yemin torenine yakin yogun oluyolar..
takoz bşey götürür bizimki sarja nerde takıyolar telefonları ? iyi bi batarya lazım desene :)Canm bosluk olursa arar :) acemıde bıraz daha yogun oluyorlar duruma göre yanı ama arar cok konusamazsnz ama sıra olur :) telefon işine gelınce gırdıreblr ama sarz edemez sureklı benmkı ıphone goturdu sarz basa bela:)
seni taniosa ikeaya cildirmasi norml
takoz bşey götürür bizimki sarja nerde takıyolar telefonları ? iyi bi batarya lazım desene :)
3ay dayanabileceğini sanmıyorum canım ya telefonu alırlar en fazla dedi bana ama bilmiyorum..
normaldir ben fazla ayrıntıcıyım :)hıc sormadm desem :)
bn bikere aramisti duymamistim..kndimi yerlere atmistimelim kulağım gözüm telefonda olur artık
Canım bizim Ankaradaydı acemi birliğimiz Ankara,İstanbul vb yerlerde daha disiplin oluyo. Benden size tabsiye giderken götürmesin telefon çnkü İstanbulda alt üst devre olayı var üst devreler görürse takabilirler canım bn erkek arkdşmn arkdşı orda yaptı ondan blyrz. Kendini her gün knşçaz diye şartlama sakın sakın ben şartlamıştım 4 gn haber alamayınca afedersin salağa döndüm emin ol ilk müsait anında seni arıycaktıe zaten orda dertleşmek için sesini duymak için 3 dk knşuyosun ama 3 yıl gibi geliyo o. Bahriyeli olarak mı gidiyo canım yoksa normal er mi ?her gün konusabilir miyiz bari
içim gidiyor ya çok garip hissediyorum şimdidenCanm oyle bır dayanır kıııı neyse smdı susuyorum :))))
özellikle ceyiz manyagi :)))Hepsını kıracam onların yeter dıyo :))) ama napım ben bır alısverıs manyagıyım :)
aboooo öyle bi ihtimal olmamalı :)bn bikere aramisti duymamistim..kndimi yerlere atmistim
özellikle ceyiz manyagi :)))
götürcem deniyecem diyo neyine takıyorlar ki anlamadım herkesin derdi kendine. canım inan bilmiyorum pek anlamamda uzun dönem olduğunu biliyorum bi tek ( o da bi zahmet yani dim :))Canım bizim Ankaradaydı acemi birliğimiz Ankara,İstanbul vb yerlerde daha disiplin oluyo. Benden size tabsiye giderken götürmesin telefon çnkü İstanbulda alt üst devre olayı var üst devreler görürse takabilirler canım bn erkek arkdşmn arkdşı orda yaptı ondan blyrz. Kendini her gün knşçaz diye şartlama sakın sakın ben şartlamıştım 4 gn haber alamayınca afedersin salağa döndüm emin ol ilk müsait anında seni arıycaktıe zaten orda dertleşmek için sesini duymak için 3 dk knşuyosun ama 3 yıl gibi geliyo o. Bahriyeli olarak mı gidiyo canım yoksa normal er mi ?
İnan çok gurur verici. Bana soruyolae bazen sevgilin nerde napıyo askerde demek o kdr gurur vericikiiçim gidiyor ya çok garip hissediyorum şimdiden
insan cok kotu oluyo ya öyle olunca :) olmaz ins tatlım. .simdi bu zmnin tadini çıkart,kiymetini bil..aboooo öyle bi ihtimal olmamalı :)
içim gidiyor ya çok garip hissediyorum şimdiden
onu bekleyecek olmak güzel.onların açısından da güzel bekleyenlerinin olmasıİnan çok gurur verici. Bana soruyolae bazen sevgilin nerde napıyo askerde demek o kdr gurur vericiki
bnde cok seviyorum kıyafet almayi:) henüz ceyize baslamadimda :)su an ceyız manyagı onceden kıyafet manyagıydım :) dolabımı acıp su an bıle etıketlı kıyafetler gostereblrm sana :) Bugunde aldm 2 tanecık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?