2014 Yarenleri! :)

Canm normal basta oyle hıssetmen ben bu askerlık surecını cok rahat atlatıyorum anlamıyorum hıc. sabah calısıyrm ogleden sorada gezyrm aksamda sızıyorum :)
bende bi iş bulabilirsem rahat geçer. bide ona sormak lazım ona nasıl geçiyo acaba :)

kıyamam yaa brbeğim belki böylesi daa iyi olucaktır.. Bak bnmki kendi işini yapıo çok daha rahat.. Mesleğiyle ilgili bi işte olması daha güzel kuşum yaa..

:))) ben ceyız almayı daha cok sevıyoruuuuuuuum :))) oturdgm yerden sureklı sıparıs veryrm :)
Bende yaaaa.. Bugün çeyîzime çok güzel bi geniş kase aldım, kesme tahtası aldım bi kesme tahtası ve kase bi insanı böylesine mutlu edebiliyomuşş çeyiz alışverişinde anladım Hehehehehe

götürcem deniyecem diyo neyine takıyorlar ki anlamadım herkesin derdi kendine. canım inan bilmiyorum pek anlamamda uzun dönem olduğunu biliyorum bi tek ( o da bi zahmet yani dim :))
Herkesin dersi diye bir şey olmuyo maalesef tatlım,biz de askerde öğrendik allaha şükür bizim yerimiz iyi ve yardımcı olan arkadaşlarımız vardı şükürler olsun ama derler ya çay da dem askeriye de kıdem. Ama siz daha şimdiden düşünmeyin 2 haftanız dolu dolu geçirin

canım uzagız yaklasık bi 7 aydır falan zaman geciremiyoruz haftasonu beraberdik bide gitmeden görüşebilirsek şükredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…