öldürür beni valla :))insan cok kotu oluyo ya öyle olunca :) olmaz ins tatlım. .simdi bu zmnin tadini çıkart,kiymetini bil..
bende bi iş bulabilirsem rahat geçer. bide ona sormak lazım ona nasıl geçiyo acaba :)Canm normal basta oyle hıssetmen ben bu askerlık surecını cok rahat atlatıyorum anlamıyorum hıc. sabah calısıyrm ogleden sorada gezyrm aksamda sızıyorum :)
:) siz nisanli fln misiniz cnm?öldürür beni valla :))
bnde cok seviyorum kıyafet almayi:) henüz ceyize baslamadimda :)
kıyamam yaa brbeğim belki böylesi daa iyi olucaktır.. Bak bnmki kendi işini yapıo çok daha rahat.. Mesleğiyle ilgili bi işte olması daha güzel kuşum yaa..Kzz benımkı aradı tam sana yazarken minik kuşum üzgün ya bu aralaryerini degstrceklermıs makina muhensıdısne ıhtıyac varmıs ne bılım .. bir de benımkı herkese çat çat cevap verir burda içimde kalıyor daha beter sınırlenuyrm dıyo . Bugun astsubayın bırıne snrlenms gozumu ayırmadm baktm dıo astsubayda kısa donemlerede bse denmıo ha demıs :)) Kin dolu resmen Burdan cıkayım 3 4 sene gecmez benm ustumden bu dıo.
2 sene 4 aydır beraberiz canım nişan olacaktı gitmeden babam onay vermedi aileler tanıştı ama askere gidip gelsin işe girsin öyle gelsin dedi babam:) siz nisanli fln misiniz cnm?
aileler tanismis daha ne olsun canim:) darisi basima:)2 sene 4 aydır beraberiz canım nişan olacaktı gitmeden babam onay vermedi aileler tanıştı ama askere gidip gelsin işe girsin öyle gelsin dedi babam
Bende yaaaa.. Bugün çeyîzime çok güzel bi geniş kase aldım, kesme tahtası aldım:))) ben ceyız almayı daha cok sevıyoruuuuuuuum :))) oturdgm yerden sureklı sıparıs veryrm :)
Herkesin dersi diye bir şey olmuyo maalesef tatlım,biz de askerde öğrendik allaha şükür bizim yerimiz iyi ve yardımcı olan arkadaşlarımız vardı şükürler olsun ama derler ya çay da dem askeriye de kıdem. Ama siz daha şimdiden düşünmeyin 2 haftanız dolu dolu geçiringötürcem deniyecem diyo neyine takıyorlar ki anlamadım herkesin derdi kendine. canım inan bilmiyorum pek anlamamda uzun dönem olduğunu biliyorum bi tek ( o da bi zahmet yani dim :))
bn boyle olcm galiba:):))) ben ceyız almayı daha cok sevıyoruuuuuuuum :))) oturdgm yerden sureklı sıparıs veryrm :)
sizde durumlar nasıl :)aileler tanismis daha ne olsun canim:) darisi basima:)
Kısa dönem olanlarda var uzun dönem olanlarda bebeğim.. Bizim mesela uzun dönemkızlar hepinizin ki kısa dönem mi?
canım uzagız yaklasık bi 7 aydır falan zaman geciremiyoruz haftasonu beraberdik bide gitmeden görüşebilirsek şükredicemHerkesin dersi diye bir şey olmuyo maalesef tatlım,biz de askerde öğrendik allaha şükür bizim yerimiz iyi ve yardımcı olan arkadaşlarımız vardı şükürler olsun ama derler ya çay da dem askeriye de kıdem. Ama siz daha şimdiden düşünmeyin 2 haftanız dolu dolu geçirin
bizimki yilan hikayesi ya bosver tatlım. .bi donsunde bakicaz duruma:)sizde durumlar nasıl :)
bizimde öyle. Allah kavuştursun canımKısa dönem olanlarda var uzun dönem olanlarda bebeğim.. Bizim mesela uzun dönem
niye kız ters bişeey yoktur inşallahbizimki yilan hikayesi ya bosver tatlım. .bi donsunde bakicaz duruma:)
Ben uzun dönemimmmkızlar hepinizin ki kısa dönem mi?
kıyamam yaa brbeğim belki böylesi daa iyi olucaktır.. Bak bnmki kendi işini yapıo çok daha rahat.. Mesleğiyle ilgili bi işte olması daha güzel kuşum yaa..
bizimki yilan hikayesi ya bosver tatlım. .bi donsunde bakicaz duruma:)
Kötü düşünme lütfen başağım yaaabizimki yilan hikayesi ya bosver tatlım. .bi donsunde bakicaz duruma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?