ailesiyle tanistim o taraftan sıkıntı yokta bnm taraf sıkıntılı. .mezhep ayriligimiz var cnm malesefniye kız ters bişeey yoktur inşallah
Amin fıstığımbizimde öyle. Allah kavuştursun canım
ahh ahhh bizdeBen uzun dönemimmm
2 sene 4 aydır beraberiz canım nişan olacaktı gitmeden babam onay vermedi aileler tanıştı ama askere gidip gelsin işe girsin öyle gelsin dedi babam
sizin taraf mı istemiyor? ay canım çözülür inşallah sizi yıpratmadanailesiyle tanistim o taraftan sıkıntı yokta bnm taraf sıkıntılı. .mezhep ayriligimiz var cnm malesef
bebeğim kndimi askerlige verdim,bi donsunde hersey belli olacak o zmn,hayırlisi olsun ya ne diyim..pek umutlu degilimKötü düşünme lütfen başağım yaaaallahın izniyle herşey yolunda gidiceklkkk..
ahh ahhh bizde
ewet balim bizimkiler de biliyo sayilir. .henuz babamin haberi yok..annmde pek gönüllü degil ama bakalim hayirlisi..sizin taraf mı istemiyor? ay canım çözülür inşallah sizi yıpratmadan
evet doğru da babam sogukkanlı biraz tanımayı zor kabul etti bizi davet ediyolar gitmiyo babam gelin tanıyın diyo ailesi. naz mı yaoıyo ne herkesin önünde ben kızımı seviyorum falan dedi ki bana bi kez bile söylemiş değil :) arada nişan söz olmayınca ugurlamaya da gidemiyecmBaban dogru olanı soylemıs canm mantklı yanı
ikna edebilirsin umarımewet balim bizimkiler de biliyo sayilir. .henuz babamin haberi yok..annmde pek gönüllü degil ama bakalim hayirlisi..
ohh ne güzel 1 sene deyince korkuyo insan :)ben kısayım :)
Bnmkide diyo bazen laf arasında yaa ben seni üzmemel için anlatmıyorum herşeyi diyeİnş kuzucum sana ben herseyı anlatmyrm dıo ayyy bıtırsın gelsın kendıne gelsın ya tatile çıkarız kuşumla :)
Hiç bi zaman umutsuz olma bebeğim.. Herşeyeee umutla bak.. Ve en önemlisi dualarını esirgeme kuşunmmm..bebeğim kndimi askerlige verdim,bi donsunde hersey belli olacak o zmn,hayırlisi olsun ya ne diyim..pek umutlu degilim
Bnmkide diyo bazen laf arasında yaa ben seni üzmemel için anlatmıyorum herşeyi diyeRabbim sabır versin aşklaraaa..
Çıkın bebeğim çıkın bizde tatil planımızı yaptıkkkkk yazın izne geldiğinde bi marmaris yapıcaz.. Çok sevdik marmarisi yaageçen yazda marmaristeydik biz..
ohh ne güzel 1 sene deyince korkuyo insan :)
Paylaşta görelim bebeğimmmm:)))) benimde minik kalplerime dönmem lazım ama muhabete daldım kaldı gitti yaa.. Neyse acele bişi diil yarın devam ederim ben :)Ayyy askım bana tatıl konusunda cok kızgın ayarlayamadm hıc ıste mersınde takıldk fln. artk bu tatılde yapacaz ıns ayyyy benm karnelere donmem lazm ofbıde bugun cicişler aldm ha yarınkı kombınım super stayla ahahaha :))))
Paylaşta görelim bebeğimmmm:)))) benimde minik kalplerime dönmem lazım ama muhabete daldım kaldı gitti yaa.. Neyse acele bişi diil yarın devam ederim ben :)
Bekliyom bebişşşdur paylasm bekle :) vala benm yapmam lazm sabah okulda ogretmenlerle kahvaltı yapıcızzz de soylemesı ayıp bugun btrmem lazm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?