umarim canimmikna edebilirsin umarım
inşallah herşey cok güzel olucak..simdiden moral bozmaya gerek yokHiç bi zaman umutsuz olma bebeğim.. Herşeyeee umutla bak.. Ve en önemlisi dualarını esirgeme kuşunmmm..
Fıstııııkkkk beeeeeeeedenizlililili altına yuksek bel sıyah etegım var altına opak çorap babetlerm ve ben hazırız .. az sora saclarımıda yapaym :) hergun esofmanla gdyrm azck bakaym kendme yaaa
Ayynen öyle bitanemmmminşallah herşey cok güzel olucak..simdiden moral bozmaya gerek yok
Fıstııııkkkk beeeeeeeesizin okul kızzz görsüüünnnnnn biiii.. 10 numero olucan bebğimmm sağlıklı günlerde kullan yeni ciciniiii
Haydi kankeytoo karnelerinin başınaaaaaaaa geç artıkkkk.. Öpüyorum seni kocaman kocamansaol kuzucumm :))))
Haydi kankeytoo karnelerinin başınaaaaaaaa geç artıkkkk.. Öpüyorum seni kocaman kocaman
demetimm uğramış öğlen. .damla yok balim whatsapp ta olmasin..gerci annesi ameliyat oldu , onunla ilgileniyo olabilirAyynen öyle bitanemmmmKız bizim demetimiz nerde yaaaw? Damlamızda yok kaç akşamdır
Eneeee doğruu kuşummm annesiyle ilgileniyodur heraldeeeedemetimm uğramış öğlen. .damla yok balim whatsapp ta olmasin..gerci annesi ameliyat oldu , onunla ilgileniyo olabilir
amin bebeğim. .bnde yatıyorum denizim..yrn görüşmek uzere. .optum kocaman seni:)Eneeee doğruu kuşummm annesiyle ilgileniyodur heraldeeeeRabbim şifasını versin inş.. Başağımmm ben yatıyom kuzucummm iyi gecelerrr yarın görüşürüz inşallah
aynn canim biraz msjlastik,az bi duzelme var..gelicem diyede cok hevesli inşallah komutan sorun cikarmazyoksa buyuk hayal kırıklığı olucak..
Geliyom geliyommmmm,aşkitomtoş da olaydı eydiii :)kızlarr yaa tam tek tek alıntılamıştım itinayla bilgisayar kaç oldu hata veriyor gitti bütün alıntılar.. uyuyan arkadaşlarıma öpücüklerimi gönderiyorum iyi uykular bebeğimlerrrzamansiz_ veee denizlililili
kuzucum hoşgeldiin topik sahibesi oluyorum benAllah kavuştursun şimdiden hayırlı teskerelerrr tekrardan hoşgeldin @Sevgi hatun
yesmceyhn kuzum şaşırdım vallahi ya geçmiş olsun Allah beterinden saklasınnn
mickey_mouse11 kuzumm gel ben varım ama yaaaa yaşasın memlekettt gel memleketin havasını bir all özlemişsindirr sevdiceksiz zor olacak ama olsun Bursa hep miss Bursaaaa
iyiydi ama hayırlısı be gülümm bu yaz sizin yazınız olacakGeliyom geliyommmmm,aşkitomtoş da olaydı eydiii :)
Hayırrr bu yaz aşkitsız napcam :) 2016 bizim hohohogo. Bu yaz siziniyiydi ama hayırlısı be gülümm bu yaz sizin yazınız olacak
oyle kuzuum insallah insallahhhZaman var bebeğimm ama bekleyecez sabredicez hayırlısıyla kavuşacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?