2014 Yarenleri! :)

denizlililili altına yuksek bel sıyah etegım var altına opak çorap babetlerm ve ben hazırız .. az sora saclarımıda yapaym :) hergun esofmanla gdyrm azck bakaym kendme yaaa
Fıstııııkkkk beeeeeeee sizin okul kızzz görsüüünnnnnn biiii.. 10 numero olucan bebğimmm sağlıklı günlerde kullan yeni ciciniiii

Güzellikler ben yavaştan yatıyorum artk.. Hepinizi öpüyorummmm.. İyi geceleeer, rüyalarımızda aşklarımızı görelim inşallah:)

bebeklerim ..ben yatıyorum ufaktan..askimlada konustum sen uyu daha arayamam,yrn konusuruz didi..malum gundeyim ağrım da var erkndden uyuyayim..hepinize iyi geceler, sevdicekli rüyalar:)

demetimm uğramış öğlen. .damla yok balim whatsapp ta olmasin..gerci annesi ameliyat oldu , onunla ilgileniyo olabilir
Eneeee doğruu kuşummm annesiyle ilgileniyodur heraldeeee Rabbim şifasını versin inş.. Başağımmm ben yatıyom kuzucummm iyi gecelerrr yarın görüşürüz inşallah

Eneeee doğruu kuşummm annesiyle ilgileniyodur heraldeeee Rabbim şifasını versin inş.. Başağımmm ben yatıyom kuzucummm iyi gecelerrr yarın görüşürüz inşallah
amin bebeğim. .bnde yatıyorum denizim..yrn görüşmek uzere. .optum kocaman seni:)

Bebişlerimmm şimdi eve geldim.. Kuzenimin evine hırsız girmiş,, Rabbim sakınsın korkusu bile yetiyor

kızlarr yaa tam tek tek alıntılamıştım itinayla bilgisayar kaç oldu hata veriyor gitti bütün alıntılar.. uyuyan arkadaşlarıma öpücüklerimi gönderiyorum iyi uykular bebeğimlerrr zamansiz_ veee denizlililili
kuzucum hoşgeldiin topik sahibesi oluyorum ben Allah kavuştursun şimdiden hayırlı teskerelerrr tekrardan hoşgeldin @Sevgi hatun

yesmceyhn kuzum şaşırdım vallahi ya geçmiş olsun Allah beterinden saklasınnn

mickey_mouse11 kuzumm gel ben varım ama yaaaa yaşasın memlekettt gel memleketin havasını bir all özlemişsindirr sevdiceksiz zor olacak ama olsun Bursa hep miss Bursaaaa

Geliyom geliyommmmm,aşkitomtoş da olaydı eydiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…