- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Günaydın Yarenlerrrr
günaydın canlarımmmmm
sizlerede gunaydiiiiin bal kaymaklaaarGünaydınlarrrr musmutlu günlerrrrr :)
sizlerede gunaydiiiiin bal kaymaklaaarnasilsinizzz?
Ah ah arkadaşlar bende yaren olucam yakındaBu aralar kavga ediyoruz askere martta gidicek Erzincan'a, ne yapıcam bilmiyorum düzelip son zamanlarımızı güzel geçirmek istiyorum
Neden kavga edıyorsunuz kı son zamanlarınızı ıyı degerlendrn kısa donem mı uzun mu
İyidir tatlıııımmmm çalışıyorumm hastanedeyimmmm sen naposunnnn:)
Of ya uzakmış yine tatlım ah keşke yakında olsalarmışadana mersın canm :)
yok canim ben 31 ocak gidiyorum ama safagimiz 828 ocak dönüyo benim bitanemmmmmmm
kimse yokmuuu???
Kuzucum bende iyiyim çok şükür nasıl olayım çalışmaya devamm
Of ya uzakmış yine tatlım ah keşke yakında olsalarmış
EneeeeeSizin bitmiş ya tamam daha ne
Uzun dönem.. Dün akşama kadar aramız iyiydi ben şaka manasında serenat flan dedim ,nasıl düşünüyor diye merak etmiştim oda hanımefendinin isteklere bak bak sana yetemiyosam gidebilirsin yani dedi bende şoke oldum , saçmalama öyle birşey yok dedim onu bu haliyle sevdiğimi göstermeye çalışıyorum zaten sürekli yüzyüze görüşemiyoruz bi şekilde bu kavgaları bitirmem lazım
Hoşgeldin tatlım aramızaAh ah arkadaşlar bende yaren olucam yakındaBu aralar kavga ediyoruz askere martta gidicek Erzincan'a, ne yapıcam bilmiyorum düzelip son zamanlarımızı güzel geçirmek istiyorum
iyidir tatlımnmmmmm snden nabeeeeerselam kzlaarrrr :) nberrr
Yeşommmmmmmhoşgeldin şekerimm şimdiden hayırlı teskereler
aramıza geldinnn anlat bakalım kimsin ne iş yaparsınayrıca kavgayı bırakıp birbirinize bolca sarılmanız gerektiğini söyle sevdiceğine.. o günler çoook çookk aranıyor
Beybitoooooommmmm, süperrrrr staylammmmmmivit ama ucakla bi saat gidecem ıns :)
Yeşommmmmmm
Beybitoooooommmmm, süperrrrr staylammmmmm
İyiyim çok şükür rabbime bîbişkommmmmm:) eve geldim uzandım öyleeee.. Senden nabeeeerrr? Bi türlü rast gelmedik kuşum yaaa özledim seniiii..denizimmm şükür kavuşturananapıyosunnn beybiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?