2014 Yarenleri! :)

iyi geceler canlarim bugunde cok yogundu yazamadim az once ders verdim mahalleden bi kiza yarin sinavi varmis anca gelebildim

uyumayan var mi :)

Ah ah arkadaşlar bende yaren olucam yakında Bu aralar kavga ediyoruz askere martta gidicek Erzincan'a, ne yapıcam bilmiyorum düzelip son zamanlarımızı güzel geçirmek istiyorum

Neden kavga edıyorsunuz kı son zamanlarınızı ıyı degerlendrn kısa donem mı uzun mu

Uzun dönem.. Dün akşama kadar aramız iyiydi ben şaka manasında serenat flan dedim ,nasıl düşünüyor diye merak etmiştim oda hanımefendinin isteklere bak bak sana yetemiyosam gidebilirsin yani dedi bende şoke oldum , saçmalama öyle birşey yok dedim onu bu haliyle sevdiğimi göstermeye çalışıyorum zaten sürekli yüzyüze görüşemiyoruz bi şekilde bu kavgaları bitirmem lazım

Olur canm boyle laf atısmaları ya konusup halledın :)

Ah ah arkadaşlar bende yaren olucam yakında Bu aralar kavga ediyoruz askere martta gidicek Erzincan'a, ne yapıcam bilmiyorum düzelip son zamanlarımızı güzel geçirmek istiyorum
Hoşgeldin tatlım aramıza Son zamanlarınızın kıymetini bilin lütfen.. Çooook sabırlı olmalısınnn, alttan almaya çalışmalısın.. Gidince bu kavgalı günleri bile özlüyosun çnkü Zaman su gibi akıp geçsin inş hepimiz için..
selam kzlaarrrr :) nberrr
iyidir tatlımnmmmmm snden nabeeeeer

Yeşommmmmmm
ivit ama ucakla bi saat gidecem ıns :)
Beybitoooooommmmm, süperrrrr staylammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…