- 7 Ekim 2014
- 110
- 44
- 303
- 36
Canım benimmm rabbim ne sıkıntın varsa ne derdin varsa hepsini gidersin inşallah.. Allahın izniyle herşey yoluna girsin.. Güzel düşün güzel olsun tamam mı?iyiyim demek isterdm.. bugune skur ama braz sornlar war huzursuzm,bana bı dua okur msunuz be kızlar
İyiyim çok şükür rabbime bîbişkommmmmm:) eve geldim uzandım öyleeee.. Senden nabeeeerrr? Bi türlü rast gelmedik kuşum yaaa özledim seniiii..
Merhaba tatlımmmmmm, nabeeeeeer nasılsıııııınselam babyler
Kuşummmmmm inşallah gelebilirrrr koca danannnnnben de uzansaaaammçook yorgun hissediyorum kendimi bugün izin konusunda tekrar denicezz şansımızı, haber gelmesini bekliyorum bi hoşum bende senii çok özledimm bi arkadaşımla dertleşmeye hatta ağlamaya ihtiyacım vaaarrr
Çok özel değilse anlatıp hafifleyebilirsin bebeğim, dinleriz biz seniİNSALLAH KUZUMMMMMMMMM
oy canımmmcımmm :) iyiyim çok şükür sen nasılsınnnMerhaba tatlımmmmmm, nabeeeeeer nasılsıııııın
Bende iyiyim hamdolsun bitanemmmm.. Yemeğimi yidim karnımı doyurdum ohhhh benden iyisi yokoy canımmmcımmm :) iyiyim çok şükür sen nasılsınnn
:) keyifler yerindeyse no problem :)Bende iyiyim hamdolsun bitanemmmm.. Yemeğimi yidim karnımı doyurdum ohhhh benden iyisi yok
evettt ya şu çömezler gelsin artık bizlerde plakalara yaklaşalımm :)Merhaba hanımlarrrr :)
Şubat askerleri gelse de artık bizde gitsek demiiii :)
evettt ya şu çömezler gelsin artık bizlerde plakalara yaklaşalımm :)
aynen tanışamadık bi türlü :)hehehe aynen tatlım :) sanırım biz hiç tanışmadık :) bu arada şafak kaç:)
Yeşommmmmmm
Beybitoooooommmmm, süperrrrr staylammmmmm
Amiiiiiinnn hosbuldumm :)kızlarr yaa tam tek tek alıntılamıştım itinayla bilgisayar kaç oldu hata veriyor gitti bütün alıntılar.. uyuyan arkadaşlarıma öpücüklerimi gönderiyorum iyi uykular bebeğimlerrr@zamansiz93 veee denizlililili
kuzucum hoşgeldiin topik sahibesi oluyorum benAllah kavuştursun şimdiden hayırlı teskerelerrr tekrardan hoşgeldin @Sevgi hatun
yesmceyhn kuzum şaşırdım vallahi ya geçmiş olsun Allah beterinden saklasınnn
@mickey_mouse11 kuzumm gel ben varım ama yaaaayaşasın memlekettt gel memleketin havasını bir all özlemişsindirr sevdiceksiz zor olacak ama olsun Bursa hep miss Bursaaaa
İyim bebeğimmmmm napiyim keçeden küçük kırmızı kalplerimi ypmaya devam ediyorumKuzummmmm napıonnnn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?