- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ozaman denizliden de selamlarrrrrrrrMersinden selamlar sevgiler efendiiiiiiimmmmm
Ozaman denizliden de selamlarrrrrrrrMersinden selamlar sevgiler efendiiiiiiimmmmm
İyim bebeğimmmmm napiyim keçeden küçük kırmızı kalplerimi ypmaya devam ediyorumSen naposıuuuun? Karnelerini süsledin mi fıstık?
Tlfdan neden yorum yazılmıyoki brbeğîm yaaaSelam kızlaaar napıosunz bakalımmm ben yarından sonra 15 gunluk bi molaya çıkıyorum cok gıremem buraya telefondan yazılmıyor cunku yorumbeni özleyin olaar mı :)
Tlfdan neden yorum yazılmıyoki brbeğîm yaaaTlfndan mı kaynaklanıyo acep Buarada özliycem seni yaaaavvvrııııım
Eeeeeee kimin arkadaşııııı tabisi 10 numero 5 yıldız olucaksııııııın şekerimmmsusledım tabisiiii ama ınan foto cekmeye halım kalmadı :S Bugunki kombınımle okulu yıktım gectım kzzz 10 numara 5 yıldız olmusum oyle didiler :)))
Eeeeeee kimin arkadaşııııı tabisi 10 numero 5 yıldız olucaksııııııın şekerimmm
Amiiiiiinnn hosbuldumm :)
selamlarrr nasılsınız efendimm?Mersinden selamlar sevgiler efendiiiiiiimmmmm
oo dinlen kuzum güzelceeeeSelam kızlaaar napıosunz bakalımmm ben yarından sonra 15 gunluk bi molaya çıkıyorum cok gıremem buraya telefondan yazılmıyor cunku yorumbeni özleyin olaar mı :)
selamlarrr nasılsınız efendimm?
oo dinlen kuzum güzelceeee
iyiyim canımın içi yarın akşam sevdiceğim yanımda olacak Allahın izniyleeeeee uçuyorum sevinçten, sen nasılsın?saol kuzum naber nasılsın nasıl gıdıoooo:)
Gel beybimmm gellll.. Bende haftaya cumaya 1 gün yıllık izin alıyim baride 3günlüğüne memlekete gidiyim yaa ankaradan teyzemler geliceklermiş çok özledim onları.. Hemşire hanımların çoluğu çocuğu oldğu için onlar 5er gün alıcak izin.. Bende 1günle idare ediyim napiyimanlasam bebegm bı ahh cevapla dıyorum yazamyrm sora yıne denerm ama yazmayı .. erken donerm belkı bellı olmaz benım işim :) bende seni özlicem baby
Gel beybimmm gellll.. Bende haftaya cumaya 1 gün yıllık izin alıyim baride 3günlüğüne memlekete gidiyim yaa ankaradan teyzemler geliceklermiş çok özledim onları.. Hemşire hanımların çoluğu çocuğu oldğu için onlar 5er gün alıcak izin.. Bende 1günle idare ediyim napiyimÖğretmen değilimki senin gibi ablaaa
Hehhee nabersiniz :)Ozaman denizliden de selamlarrrrrrrr
Iyiyim efendim sizi sormaliiii :)selamlarrr nasılsınız efendimm?
oo dinlen kuzum güzelceeee
iyiyim canımın içi yarın akşam sevdiceğim yanımda olacak Allahın izniyleeeeee uçuyorum sevinçten, sen nasılsın?
hoşgeldin şekerimm şimdiden hayırlı teskereler
aramıza geldinnn anlat bakalım kimsin ne iş yaparsınayrıca kavgayı bırakıp birbirinize bolca sarılmanız gerektiğini söyle sevdiceğine.. o günler çoook çookk aranıyor
hoşgeldin şekerimm şimdiden hayırlı teskereler
aramıza geldinnn anlat bakalım kimsin ne iş yaparsınayrıca kavgayı bırakıp birbirinize bolca sarılmanız gerektiğini söyle sevdiceğine.. o günler çoook çookk aranıyor
Normal zamanda alırım bebeğim kasımdada aralıktada 5er gün izne çıktım.. Şimdi 15tatil oldğu için çocuğu olan herkes izin kullanmak istiyo.. Hem çocuklarıyla vakit geçirmek için hemde çocuğu küçük olanların bırakıcak yerleri olmadiği için.. Bizde önceliği onlara veriyoruz sonuçta çoluğumuz çocuğumuz yok.. Oyüzdn öyle 1gün bebeğim.. Diğer zamanlarda alıyoruz sıkıntı olmuyo..Öğretmenlıgın sevdgm tek tarafı su tatılı ya ınan cok ıyı oluyor . 1 gunden fazla alamıomsn yanı
İyidir bebiiiiişşşşşş senden nabeeeeerrrrHehhee nabersiniz :)
Normal zamanda alırım bebeğim kasımdada aralıktada 5er gün izne çıktım.. Şimdi 15tatil oldğu için çocuğu olan herkes izin kullanmak istiyo.. Hem çocuklarıyla vakit geçirmek için hemde çocuğu küçük olanların bırakıcak yerleri olmadiği için.. Bizde önceliği onlara veriyoruz sonuçta çoluğumuz çocuğumuz yok.. Oyüzdn öyle 1gün bebeğim.. Diğer zamanlarda alıyoruz sıkıntı olmuyo..
Hoşgeldin tatlım aramızaSon zamanlarınızın kıymetini bilin lütfen.. Çooook sabırlı olmalısınnn, alttan almaya çalışmalısın.. Gidince bu kavgalı günleri bile özlüyosun çnkü Zaman su gibi akıp geçsin inş hepimiz için..
iyidir tatlımnmmmmm snden nabeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?