2014 Yarenleri! :)

Selam kızlaaar napıosunz bakalımmm ben yarından sonra 15 gunluk bi molaya çıkıyorum cok gıremem buraya telefondan yazılmıyor cunku yorum beni özleyin olaar mı :)
Tlfdan neden yorum yazılmıyoki brbeğîm yaaaTlfndan mı kaynaklanıyo acep Buarada özliycem seni yaaaavvvrııııım

anlasam bebegm bı ahh cevapla dıyorum yazamyrm sora yıne denerm ama yazmayı .. erken donerm belkı bellı olmaz benım işim :) bende seni özlicem baby
Gel beybimmm gellll.. Bende haftaya cumaya 1 gün yıllık izin alıyim baride 3günlüğüne memlekete gidiyim yaa ankaradan teyzemler geliceklermiş çok özledim onları.. Hemşire hanımların çoluğu çocuğu oldğu için onlar 5er gün alıcak izin.. Bende 1günle idare ediyim napiyim Öğretmen değilimki senin gibi ablaaa

Öğretmenlıgın sevdgm tek tarafı su tatılı ya ınan cok ıyı oluyor . 1 gunden fazla alamıomsn yanı

Hoş bulduukk 18 yaşındayım adım güneş 1,5 yıldır beraber olduğum martta Erzincan'a gidiyor askerlik için, kızdığı zaman hemen sorunları çıkarıyo ortaya, bende diyorumki sorunlarımızı yüzyüze konuşup halledebiliriz diyorum beni biraz rahat bırak dedi sabah düzeldi yine iyi konuşuyoruz bu seferde 30 yaşına kadar evlenmek yok dedi ,şaşırdım okulun biteer bitmez alıcam seni diyodu. hep ama düşüncesi değişmişş Aynen uzun dönem olucak bayada uzak bana gidip gelememde yarın görüşücez bu konuyu konuşmam lazım onunla bakalım güzel bir sonuca varırız

Öğretmenlıgın sevdgm tek tarafı su tatılı ya ınan cok ıyı oluyor . 1 gunden fazla alamıomsn yanı
Normal zamanda alırım bebeğim kasımdada aralıktada 5er gün izne çıktım.. Şimdi 15tatil oldğu için çocuğu olan herkes izin kullanmak istiyo.. Hem çocuklarıyla vakit geçirmek için hemde çocuğu küçük olanların bırakıcak yerleri olmadiği için.. Bizde önceliği onlara veriyoruz sonuçta çoluğumuz çocuğumuz yok.. Oyüzdn öyle 1gün bebeğim.. Diğer zamanlarda alıyoruz sıkıntı olmuyo..

Hıııı anladm kuzum o zaman sende idare edcen 1 günle mecburen bende esyalarımı fln toparlamam lazm ay su esya hazırlama işine usenyrm

Hoş bulduukk :) ben çok alttan alıyorum onu çokda sabırlıyımdır yaşıma göre olgun davranan biriyim, küçük birşeyden başka anlamlar çıkarıyor bunuda atlatacağımızı biliyorum inşallah 1 sene çabuk geçsin yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…