2014 Yarenleri! :)

Askere gitmeden ne alabilirim kızlar sevdicege ne alinir ne gibi bi sursürpriz yapabilirimmmmm

kuzucuum hoşgeldiin kesinlikle yüzyüze konuşursanız çok daha verimli bir konuşma olur ve çözüm yollarınızı daha kolay bulabilirsiniz diye düşünüyorummmm

Hıııı anladm kuzum o zaman sende idare edcen 1 günle mecburen bende esyalarımı fln toparlamam lazm ay su esya hazırlama işine usenyrm
Geleyim mi yardıma fıstığımmm Beraber toplarız eşyalarını sonrada sen bi sütlü tatlı yaparsın 2lafın belini kırıp yiriz tatlıları

Son düzenleme:
Atlatırsınız bebeğim sen güzel gönlünü ferah tut.. 1sene dediğinde geçiyo bi şekilde yaa İlk 1hafta zorluyo sadece.. Ben burdaki kızlar sayesinde çok rahat atlattım
Askere gitmeden ne alabilirim kızlar sevdicege ne alinir ne gibi bi sursürpriz yapabilirimmmmm
İçlik, don ve çorap al bebeğim Çok lazım oluyo acemîlikte

Kiz cidden mi alinir mi oyle

Kiz cidden mi alinir mi oyle
Biz almıştık tatlııııımmm Ama çok fazla almayın çnkü askeriyeden veriyolar ihtiyacı olucak herşeyi.. Sadece banyo ve kirlilerini yıkama problem olabilceği için biraz daha fzla yanında olsun iç çamaşırı ve çorap..bide ilk gece hemen eşyaları vermedikşeri için eşofman olsun yanında gece uyurken kullanmak için kuzucum.. Biz koymamıştık kot pantolanla uyumuştu benim sevdiceğim ilk gece..

kuzucuum hoşgeldiin kesinlikle yüzyüze konuşursanız çok daha verimli bir konuşma olur ve çözüm yollarınızı daha kolay bulabilirsiniz diye düşünüyorummmm

Hoşbulduukk, umarım benim değerimi bilirde bu düşüncelerden kurtulurr ... Beni kaybetmekten korksun hep istiyorum ne yapmalıyımm?

Bende artık buradayım yüzyüze görüşemesekte burdan burdan destek olmak ne kadar güzel

Ayyyyyy esofman aklima geldi aslinda ic çamaşırı geldi ama alir miyim bilmiyorum :) ilk teslim oldugu gün arayabilmis miydi seni? Off aklimda o kadar soru var kkiii

Hoşbulduukk, umarım benim değerimi bilirde bu düşüncelerden kurtulurr ... Beni kaybetmekten korksun hep istiyorum ne yapmalıyımm?
Kizzz bende de o vardi biliyo musun o kadar cirpindim ki sonra sonra baktim zaten seviyor korkuyor.. iliskinizi tam bilmiyorum ama oncelikle elinden geleni yap sonra da akışına birak

Evet fıstığım yaaa sağlık olsun ama gönüllerimiz bir olsun napaakkkk

öyle bebegm .. askısı aradı smdı ay nasıl kanım kaynadı konsuurken ya kuzum benım ya bana dıokı ındırım varmıs halılarda :))) çocouguda kendıme benzettm ya minik kuşum benım :) bugun atıs yapmıslar zevklı gecmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…