Bende iyi ne olsun işte gecinip gidiyoruuzzzİyidir bebiiiiişşşşşş senden nabeeeeerrrr
iyiyim kuzum yaa çok şükür nasıl gidiyoor?Iyiyim efendim sizi sormaliiii :)
tabi sizin yarın son kuzum, izin kullanacak canım 5 gün falanhadı yaaaa evciyemi çıkıyor canm bende iyiyim tatlm yarın okullar tatil ekstra iyiyim :)))
Sıkıcı valla senin nasil gidiyor ne alemlrdesin canim :)iyiyim kuzum yaa çok şükür nasıl gidiyoor?
tabi sizin yarın son kuzum, izin kullanacak canım 5 gün falan
kuzucuum hoşgeldiin kesinlikle yüzyüze konuşursanız çok daha verimli bir konuşma olur ve çözüm yollarınızı daha kolay bulabilirsiniz diye düşünüyorummmmHoş bulduukk18 yaşındayım adım güneş 1,5 yıldır beraber olduğum martta Erzincan'a gidiyor askerlik için, kızdığı zaman hemen sorunları çıkarıyo ortaya, bende diyorumki sorunlarımızı yüzyüze konuşup halledebiliriz diyorum beni biraz rahat bırak dedi sabah düzeldi yine iyi konuşuyoruz bu seferde 30 yaşına kadar evlenmek yok dedi ,şaşırdım okulun biteer bitmez alıcam seni diyodu. hep ama düşüncesi değişmişş Aynen uzun dönem olucak bayada uzak bana gidip gelememde yarın görüşücez bu konuyu konuşmam lazım onunla bakalım güzel bir sonuca varırız
son 24 saat kuzum geçmek bilmiyor ya askerim izine geliyor da hihihiSıkıcı valla senin nasil gidiyor ne alemlrdesin canim :)
Geleyim mi yardıma fıstığımmmHıııı anladm kuzum o zaman sende idare edcen 1 günle mecburenbende esyalarımı fln toparlamam lazm ay su esya hazırlama işine usenyrm
Canim beniimmm zaman gecer mi hiç bu gece uyku yok sana cok sevindim darisi tüm sevenlereeeson 24 saat kuzum geçmek bilmiyor ya askerim izine geliyor da hihihi
Atlatırsınız bebeğim sen güzel gönlünü ferah tut.. 1sene dediğinde geçiyo bi şekilde yaaHoş bulduukk :) ben çok alttan alıyorum onu çokda sabırlıyımdır yaşıma göre olgun davranan biriyim, küçük birşeyden başka anlamlar çıkarıyor bunuda atlatacağımızı biliyorum inşallah 1 sene çabuk geçsin yaa...
İçlik, don ve çorap al bebeğimAskere gitmeden ne alabilirim kızlar sevdicege ne alinir ne gibi bi sursürpriz yapabilirimmmmm
Pofudikommmm gözünaydın bebeğimmmmmson 24 saat kuzum geçmek bilmiyor ya askerim izine geliyor da hihihi
Kiz cidden mi alinir mi oyleAtlatırsınız bebeğim sen güzel gönlünü ferah tut.. 1sene dediğinde geçiyo bi şekilde yaaİlk 1hafta zorluyo sadece.. Ben burdaki kızlar sayesinde çok rahat atlattım
İçlik, don ve çorap al bebeğimÇok lazım oluyo acemîlikte
Geleyim mi yardıma fıstığımmmBeraber toplarız eşyalarını sonrada sen bi sütlü tatlı yaparsın 2lafın belini kırıp yiriz tatlıları
iyiyim kuzum yaa çok şükür nasıl gidiyoor?
tabi sizin yarın son kuzum, izin kullanacak canım 5 gün falan
Biz almıştık tatlııııımmmKiz cidden mi alinir mi oyle
kuzucuum hoşgeldiin kesinlikle yüzyüze konuşursanız çok daha verimli bir konuşma olur ve çözüm yollarınızı daha kolay bulabilirsiniz diye düşünüyorummmm
Evet fıstığım yaaa sağlık olsun ama gönüllerimiz bir olsun napaakkkkayyy ne güzel olur keske yakın olsaydk yaaaa ne guzel olurdu((
Atlatırsınız bebeğim sen güzel gönlünü ferah tut.. 1sene dediğinde geçiyo bi şekilde yaaİlk 1hafta zorluyo sadece.. Ben burdaki kızlar sayesinde çok rahat atlattım
İçlik, don ve çorap al bebeğimÇok lazım oluyo acemîlikte
Ayyyyyy esofman aklima geldi aslinda ic çamaşırı geldi ama alir miyim bilmiyorum :) ilk teslim oldugu gün arayabilmis miydi seni? Off aklimda o kadar soru var kkiiiBiz almıştık tatlııııımmmAma çok fazla almayın çnkü askeriyeden veriyolar ihtiyacı olucak herşeyi.. Sadece banyo ve kirlilerini yıkama problem olabilceği için biraz daha fzla yanında olsun iç çamaşırı ve çorap..bide ilk gece hemen eşyaları vermedikşeri için eşofman olsun yanında gece uyurken kullanmak için kuzucum.. Biz koymamıştık kot pantolanla uyumuştu benim sevdiceğim ilk gece..
Kizzz bende de o vardi biliyo musun o kadar cirpindim ki sonra sonra baktim zaten seviyor korkuyor.. iliskinizi tam bilmiyorum ama oncelikle elinden geleni yap sonra da akışına birakHoşbulduukk, umarım benim değerimi bilirde bu düşüncelerden kurtulurr ... Beni kaybetmekten korksun hep istiyorum ne yapmalıyımm?
Evet fıstığım yaaa sağlık olsun ama gönüllerimiz bir olsun napaakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?