aynen valla canım ses seda yokBugünde burası pek ıssız dimi kuzu
Gece kuşları belki anca gelirler fıstık.. Bende erken yatiyim bari yarın sabah nöbetim var nöbet sonrasına kuaförden randevu aldım azcuk bakım ettiricem kendimeaynen valla canım ses seda yok
oooo :) miis ol gel yarın buralaraaaGece kuşları belki anca gelirler fıstık.. Bende erken yatiyim bari yarın sabah nöbetim var nöbet sonrasına kuaförden randevu aldım azcuk bakım ettiricem kendime
Pekiiiii bebeğimmmmmmoooo :) miis ol gel yarın buralaraaa
iyi uykular yavrum öpüyorumm. hadi inşallah :)Pekiiiii bebeğimmmmmmÖpüyorum seni koskocamaaaan Yarın görüşürüz inşallah iyi geceler fıstık.. Rüyamızda sevdiceklerimizi görelim inşallah
tatlım gencay diye birini taniyo musun
Benimde oyle Oluo kiiii hic hssetmem :) telden yazmaya calisiyrm deneme 1 2 deneme 1 2 ahahah :)[/QUOTE]zlililili, post: 39044614, member: 632811"]Hangimizi öldürmüyo kiiiibnmde ağrıkesici almadan geçmez hiç bi periyodik dönemim..
Yaaa bi arkadaşımın hiç ağrısı olmuyomuş yaaa pıt diye geliveriyomuşNassı yaaani didim? Çok imredim ona fıstık
hayirdir insallahheeeeyyyyytttt bee!! ilk defa böyle nedensiz efkarlandum yaa noliiii banaaa
hayirdir insallah
hayra ciksin canumHayır diyelim hayır olsun tatlımbilemedim noluuor
Yok kz anlamdn sen kavga etmemzn nedeni o hattni degis dedi diye:))Öylede kuzum Cumartesi günü sınava giricem Aboooben sınavdaykene sen yatarsın:))
Hmmm doğru aile Faktörü Var birdeÇalışıyor musun? Işe gidiyorum diye gidersin yada arkadaşla kalırım dersin:) daha gitmeden yanına gitme planları yapıyoruz ))
Sen sevdicekle kavga ettin diye mi hattını değştirtiyor kuzu anlamadım
Günaydııın :)Gubaydn kzlar
nerdeee o canım :) öyle olmuş olaydııı bizim garipler orda burda sürünmezdi :)Kizlaaarrrr benimki gidip rutbelisine beni mersine verin orda askerlik yapayim sevdiğim orda diyecekmis Allah aşkına böyle bisey mümkün mü daha gitmeden bunu düşünüyormus vicdanliysa kabul eder diyor ve galiba umutlu. Ben pek ihtimal vermiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?