2014 Yarenleri! :)

HeRkese günaydıııııınnnn iyi haftasonlarııuııı Ben uyanalı çook oldu hatta nöbetimi bile tuttum işimi bitirdim şimdi kuafördeyim randevumu bekliyoken çay içiyorum Bi size bakiyim didim kızlar

Sevgi hatunummnnmn çok üzgünüm ama öyle bişey mümkün değil Sen dua et bitaem tamamen şans işi belki yakınına düşer.. Bak bizim öyle oldu çok şükür rabbime

heeeeyyyyytttt bee!! ilk defa böyle nedensiz efkarlandum yaa noliiii banaaa
Kuzummmmmmmm yak bî cigaraaaaa gel karşılıklı efkar dağıtalımmmmm
Benimde oyle Oluo kiiii hic hssetmem :) telden yazmaya calisiyrm deneme 1 2 deneme 1 2 ahahah :)[/QUOTE]
Çılgın kıııııızzz Denemen başarılıı.. Sess- sssssss sess-sssss

Sevgi hatunummnnmn çok üzgünüm ama öyle bişey mümkün değil Sen dua et bitaem tamamen şans işi belki yakınına düşer.. Bak bizim öyle oldu çok şükür rabbime
Adana filan olsa varya, ediyorum canim inşallah. Bizimki takmış konuscam diyo bakalim bend3 ihtimal vermiyorum da işte. .

Adana filan olsa varya, ediyorum canim inşallah. Bizimki takmış konuscam diyo bakalim bend3 ihtimal vermiyorum da işte. .
Ordaki adamlar belirlemiyoki yerleri bebeğim bilgisayar ortamından belli oluyo.. İstanbul ankara gibi yerlerden seçmelere geliyolarmış işte bahçıvan, aşçı vb.. Öyle bi işi varsa o seçmelere katılabilir belki.. Ama dediğim gibi tamamen şans ve nasip meselesi.. Nasibi neresiyse Orası olur kuzucuk Ben ilk burdur dediğinde inanamıştım havalara uçmuştum yaa.. İnşallah sizinde mersine yakın, rahat edebiliceği hayırlı bi yer olur fıstık.. Olmaz diye olumsuz düşünme sakın rabbimin takdiri çnkü

Sevgsevgilin: 39051968 .!.:

Canm bence sevgilin oyle bse demesin iyi bi dalga geçerler .. Allah askina orasi asker ocagi diye boşunami diyorlar daha farkinda değil sanrm :) gidince anlar :)

Sağol hatunummmmm Afiyet olduu işim hallolduu evime bile geldimmmmm Şimdi duşa giricem, evi topluycam ve son olarak yemek yapıcam fıstık Akşama uğrarım buralara

Bende alisveristen geldim ay bogazm agrio ya of gezmekten fildir fildir pert oldum ama geri cikacam smdi :)))))
Bende alsverisyen

Benmkini de yarbay cagirmis aradgmz adamsin demiş( daha önce makina müh ile toplabti yapmislardi) benmkide hemen kiynetim anlasildi sonunda diyor :) yarbayla proje üzerinde caliscaklarms :) yarin da carsiya cikacak :)

Bende öyle dedim de canım bilgisayar dan degisim yapar isterse dedi umutlu valla kirilacak gibi umutları ne mutlu size canım darısı bize

Benmkini de yarbay cagirmis aradgmz adamsin demiş( daha önce makina müh ile toplabti yapmislardi) benmkide hemen kiynetim anlasildi sonunda diyor :) yarbayla proje üzerinde caliscaklarms :) yarin da carsiya cikacak :)
Hadi yine iyisiniiiiizzzz :))

hayra ciksin canum
Amin kuzum inşallah :)

Yok kz anlamdn sen kavga etmemzn nedeni o hattni degis dedi diye:))

Heee ayyy kız 4 12iken kafa 4köşe ahahaha değiş bebeğim eşe karşı gelinmez

Bebemmm gel tokuşalım kadehleri hayt bee sanırım daa şimdiden şafak tepiyor beni

günaydın canlarımmm
bugün ve yarın sınav var sınava gircek herkese başarılar dilerimmm Allah yardımcımız olsun çalışmadık bakalım napacuuuukkkk

Yeşimim ne çabuk çıkmıssın anam Sınavdan :))) süper geçiyor demi Sınavlar

ben tanımıyorum da erkek arkadaşımın öyle bir tanıdığı var.. Hayırdır kuzum:)
kuzum o bnm kuzenim :) dun bi ara faceme baktim kuzenim sizin bi fotonuzu begenmis ramazan Füsun gorunce dikkatimi cekti baktim..el ele bi resim merdivenlerde...o siz mısınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…