Kiz ne bilim kendi umutlu resmen bende ihtimal vermiyorum pek ama ne bileyim istenerdeee o canım :) öyle olmuş olaydııı bizim garipler orda burda sürünmezdi :)
Sevgi hatunummnnmn çok üzgünüm ama öyle bişey mümkün değilKizlaaarrrr benimki gidip rutbelisine beni mersine verin orda askerlik yapayim sevdiğim orda diyecekmis Allah aşkına böyle bisey mümkün mü daha gitmeden bunu düşünüyormus vicdanliysa kabul eder diyor ve galiba umutlu. Ben pek ihtimal vermiyorum ama
Kuzummmmmmmm yak bî cigaraaaaa gel karşılıklı efkar dağıtalımmmmmheeeeyyyyytttt bee!! ilk defa böyle nedensiz efkarlandum yaa noliiii banaaa
Benimde oyle Oluo kiiii hic hssetmem :) telden yazmaya calisiyrm deneme 1 2 deneme 1 2 ahahah :)[/QUOTE]zlililili, post: 39044614, member: 632811"]Hangimizi öldürmüyo kiiiibnmde ağrıkesici almadan geçmez hiç bi periyodik dönemim..
Yaaa bi arkadaşımın hiç ağrısı olmuyomuş yaaa pıt diye geliveriyomuşNassı yaaani didim? Çok imredim ona fıstık
Adana filan olsa varya, ediyorum canim inşallah. Bizimki takmış konuscam diyo bakalim bend3 ihtimal vermiyorum da işte. .Sevgi hatunummnnmn çok üzgünüm ama öyle bişey mümkün değilSen dua et bitaem tamamen şans işi belki yakınına düşer.. Bak bizim öyle oldu çok şükür rabbime
Afiyet olsun canim :)HeRkese günaydıııııınnnn iyi haftasonlarııuıııBen uyanalı çook oldu hatta nöbetimi bile tuttum işimi bitirdim şimdi kuafördeyim randevumu bekliyoken çay içiyorum Bi size bakiyim didim kızlar
Ordaki adamlar belirlemiyoki yerleri bebeğim bilgisayar ortamından belli oluyo.. İstanbul ankara gibi yerlerden seçmelere geliyolarmış işte bahçıvan, aşçı vb.. Öyle bi işi varsa o seçmelere katılabilir belki.. Ama dediğim gibi tamamen şans ve nasip meselesi.. Nasibi neresiyse Orası olur kuzucukAdana filan olsa varya, ediyorum canim inşallah. Bizimki takmış konuscam diyo bakalim bend3 ihtimal vermiyorum da işte. .
Sağol hatunummmmmAfiyet olsun canim :)
Sevgsevgilin: 39051968 .!.:Adana filan olsa varya, ediyorum canim inşallah. Bizimki takmış konuscam diyo bakalim bend3 ihtimal vermiyorum da işte. .
Sağol hatunummmmmAfiyet olduu işim hallolduu evime bile geldimmmmm Şimdi duşa giricem, evi topluycam ve son olarak yemek yapıcam fıstık Akşama uğrarım buralara
Bende öyle dedim de canım bilgisayar dan degisim yapar isterse dedi umutlu valla kirilacak gibi umutlarıOrdaki adamlar belirlemiyoki yerleri bebeğim bilgisayar ortamından belli oluyo.. İstanbul ankara gibi yerlerden seçmelere geliyolarmış işte bahçıvan, aşçı vb.. Öyle bi işi varsa o seçmelere katılabilir belki.. Ama dediğim gibi tamamen şans ve nasip meselesi.. Nasibi neresiyse Orası olur kuzucukBen ilk burdur dediğinde inanamıştım havalara uçmuştum yaa.. İnşallah sizinde mersine yakın, rahat edebiliceği hayırlı bi yer olur fıstık.. Olmaz diye olumsuz düşünme sakın rabbimin takdiri çnkü
Miiissss :) bekliyoruz canim :)Bende alisveristen geldim ay bogazm agrio ya of gezmekten fildir fildir pert oldumama geri cikacam smdi :)))))
Bende alsverisyen
Hadi yine iyisiniiiiizzzz :))Benmkini de yarbay cagirmis aradgmz adamsin demiş( daha önce makina müh ile toplabti yapmislardi) benmkide hemen kiynetim anlasildi sonunda diyor :) yarbayla proje üzerinde caliscaklarms :) yarin da carsiya cikacak :)
Amin kuzum inşallah :)hayra ciksin canum
Yok kz anlamdn sen kavga etmemzn nedeni o hattni degis dedi diye:))
Kuzummmmmmmm yak bî cigaraaaaa gel karşılıklı efkar dağıtalımmmmm
Benimde oyle Oluo kiiii hic hssetmem :) telden yazmaya calisiyrm deneme 1 2 deneme 1 2 ahahah :)
Çılgın kıııııızzzDenemen başarılıı.. Sess- sssssss sess-sssss
günaydın canlarımmm
bugün ve yarın sınav varsınava gircek herkese başarılar dilerimmm Allah yardımcımız olsun çalışmadık bakalım napacuuuukkkk
Anlamıyor kiii :) gidince anlar artıkCanm bence sevgilin oyle bse demesin iyi bi dalga geçerler .. Allah askina orasi asker ocagi diye boşunami diyorlar daha farkinda değil sanrm :) gidince anlar :)
kuzum o bnm kuzenim :) dun bi ara faceme baktim kuzenim sizin bi fotonuzu begenmis ramazan Füsun gorunce dikkatimi cekti baktim..el ele bi resim merdivenlerde...o siz mısınız:)ben tanımıyorum da erkek arkadaşımın öyle bir tanıdığı var.. Hayırdır kuzum:)
Oooooo :))sevdicegim 2 subata biletini almis. .yihuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?