- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
İnşallah bitanem yaaaCanimsin aklina bisey getirme büyük ihtimalle şarja takmistir senin merak ettigini biliyodur mesaj atar 1 2 satte korkma kiz
Hastayim sancidan ayakta duramiyom yatiyom sicak su torbamlaİnşallah bitanem yaaaSen nasılsın buarada fıstık? İyi misin?
kuzumm sakin ol olumsuz dusunmemeye calıs gokhanada bi gun boyunca ulasamadıgım olmustu mutlaka bi sebebi vardır.. napıyım canışkom izinlydm bugun bende kaynanamlardaydım arayı duzelttikİyi olmaya çalışıyoz ülennnnnUfff çağları merak ediyorum bebeğim kaç saattir ulaşamıyorum Sen nasılsııııın?
Yirim ben sizi yaaa aşk böcükleriiii
Arkadaşla nöbeti değiştik fıstığım bu hftasonu çalışıcamHaftaya ctesi pazar sende bende uyuruz allah nasip ederse fıstığım
İnşallah bebeğimmmm..kuzum merak etme sarji bitmistur yazamamistir skma canini
geçmiş olsn kuzucuk kıyamam sana yaa regl sancısı sanırımHastayim sancidan ayakta duramiyom yatiyom sicak su torbamlahallerimde geliyor
ohhh maşallah fıstığımmmm.. Rabbim bi daha hiç bozmasın aranızı.:) sağol bebeğim inş bi an evvel tlf açarda rahatlarım bende.. Daha evvel tlf yakalattık ya biz oyüzden endişeliyim bukdrkuzumm sakin ol olumsuz dusunmemeye calıs gokhanada bi gun boyunca ulasamadıgım olmustu mutlaka bi sebebi vardır.. napıyım canışkom izinlydm bugun bende kaynanamlardaydım arayı duzelttik
inşallah bebeğimmmmmm:) sıccacıcık yatağımızda totomuzda pireler uçuşucak haftaya :)bebüşüm haftaya 8 17.30umuyucaz yuppppii inşallah taibikiiii
FusRam tatlim?
Kızlar yaaa kaç saattir aşkıma ulaşamıyorum, tlf kapalıÇok merak ediyorum kafayı yicem ufff
napıyosunuz ulen
İnşallah bebeğimmmm..
geçmiş olsn kuzucuk kıyamam sana yaa regl sancısı sanırımçok pis oluyo ooooooo
ohhh maşallah fıstığımmmm.. Rabbim bi daha hiç bozmasın aranızı.:) sağol bebeğim inş bi an evvel tlf açarda rahatlarım bende.. Daha evvel tlf yakalattık ya biz oyüzden endişeliyim bukdr
inşallah bebeğimmmmmm:) sıccacıcık yatağımızda totomuzda pireler uçuşucak haftaya :)
aynen bebeğim ya öldürüyor beniiİnşallah bebeğimmmm..
geçmiş olsn kuzucuk kıyamam sana yaa regl sancısı sanırımçok pis oluyo ooooooo
ohhh maşallah fıstığımmmm.. Rabbim bi daha hiç bozmasın aranızı.:) sağol bebeğim inş bi an evvel tlf açarda rahatlarım bende.. Daha evvel tlf yakalattık ya biz oyüzden endişeliyim bukdr
inşallah bebeğimmmmmm:) sıccacıcık yatağımızda totomuzda pireler uçuşucak haftaya :)
Hangimizi öldürmüyo kiiiiaynen bebeğim ya öldürüyor benii
bende öyleydim ilk bi kaç sene ama şimdi mahvediyor kıvranıyorum resmenHangimizi öldürmüyo kiiiibnmde ağrıkesici almadan geçmez hiç bi periyodik dönemim..
Yaaa bi arkadaşımın hiç ağrısı olmuyomuş yaaa pıt diye geliveriyomuşNassı yaaani didim? Çok imredim ona fıstık
Hihihihihii kuşumm beniiiimbende öyleydim ilk bi kaç sene ama şimdi mahvediyor kıvranıyorum resmenbazen nefesimi tutunca geçiyormuş gibi oluyor öylecee kalıyom
geçseydi biHihihihihii kuşumm beniiiimBende yapıyom öyle hııııpppp diyom nefesi tutuyom öylece kalıyom Geçiyo amaaaa
Yok kuşum hala kapalıgeçseydi biulaştın mı canım bu arada?
seni aramadıysa onları da aramamıştır canım biraz daha bekle bakalım gönlünü ferah tutYok kuşum hala kapalı4saattir haber alamıyorum uffff kafayı yicem kayınvalideyi fln arasam onlarda telaş olucak allahım sen yardım et
tatlım gencay diye birini taniyo musunbebişimm :)
sıkma canını kuzuu şarjı bitmiştir
bebeekk :)
Ohhhh beee aşkımın sesini duydum hayat buldum bebeğimseni aramadıysa onları da aramamıştır canım biraz daha bekle bakalım gönlünü ferah tut
oyyy lıyamam şu sevince bakOhhhh beee aşkımın sesini duydum hayat buldum bebeğimnihayet ulaşabildimmmm Saftirikin sarjı bitmiş Sarja koyduğu yerdede çekmiyomuş oyüzden haber verememiş..
Sağol bebeğimmmmmmmnnmnnmnoyyy lıyamam şu sevince bakhadi gözün aydın canım
Bugünde burası pek ıssız dimi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?