2014 Yarenleri! :)

İyi olmaya çalışıyoz ülennnnn Ufff çağları merak ediyorum bebeğim kaç saattir ulaşamıyorum Sen nasılsııııın?
kuzumm sakin ol olumsuz dusunmemeye calıs gokhanada bi gun boyunca ulasamadıgım olmustu mutlaka bi sebebi vardır.. napıyım canışkom izinlydm bugun bende kaynanamlardaydım arayı duzelttik

Yirim ben sizi yaaa aşk böcükleriiii

Arkadaşla nöbeti değiştik fıstığım bu hftasonu çalışıcam Haftaya ctesi pazar sende bende uyuruz allah nasip ederse fıstığım

bebüşüm haftaya 8 17.30um uyucaz yuppppii inşallah taibikiiii

kuzum merak etme sarji bitmistur yazamamistir skma canini
İnşallah bebeğimmmm..
Hastayim sancidan ayakta duramiyom yatiyom sicak su torbamla hallerimde geliyor
geçmiş olsn kuzucuk kıyamam sana yaa regl sancısı sanırım çok pis oluyo ooooooo
kuzumm sakin ol olumsuz dusunmemeye calıs gokhanada bi gun boyunca ulasamadıgım olmustu mutlaka bi sebebi vardır.. napıyım canışkom izinlydm bugun bende kaynanamlardaydım arayı duzelttik
ohhh maşallah fıstığımmmm.. Rabbim bi daha hiç bozmasın aranızı.:) sağol bebeğim inş bi an evvel tlf açarda rahatlarım bende.. Daha evvel tlf yakalattık ya biz oyüzden endişeliyim bukdr
bebüşüm haftaya 8 17.30um uyucaz yuppppii inşallah taibikiiii
inşallah bebeğimmmmmm:) sıccacıcık yatağımızda totomuzda pireler uçuşucak haftaya :)

hahahahaha inşallahhhh balımmm.:)

aynen bebeğim ya öldürüyor benii

bende öyleydim ilk bi kaç sene ama şimdi mahvediyor kıvranıyorum resmen bazen nefesimi tutunca geçiyormuş gibi oluyor öylecee kalıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…