- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Selammm tatlımmmmm iyiyim çok şükür görüşemiyoruz bayadır sen nasılsınnnselam bebeğimmmnasılsınnnn
amin kuzum amiinn, ay sorma bugün zor geçti hele şu son saatler hiçç mi hiçç geçmiyorrrCanim beniimmm zaman gecer mi hiç bu gece uyku yok sana cok sevindim darisi tüm sevenlereee
canımın içisiii tamaaam çoook sağolllPofudikommmm gözünaydın bebeğimmmmmSınsıkııııı sarıl aşkınaaaaa bol bol öpppp koklaaa taammıııııııııı
öyle olucak kuzum benim çok sağolayy ne guzel bol bol hasret gideirn :)
inşallah canım.. üzgünüm ki hiçbir şey.. şuan senin yapabileceğin tek şey ilgini sevgini bir an üzerinden eksiltme ona bunu hissettir gerisini ona bırak kuzum.Hoşbulduukk, umarım benim değerimi bilirde bu düşüncelerden kurtulurr ... Beni kaybetmekten korksun hep istiyorum ne yapmalıyımm?
merhaba canımmmSelammm yarenlerrr
Selammm tatlımmmmm iyiyim çok şükür görüşemiyoruz bayadır sen nasılsınnn
kızlar şuan son 4-5 saatimiz maksimumm beni merak etmeyiinnn tamam mı? sevdicekle beraber olacağız bir kaç gün fırsat buldukça girmeye çalışırım sizleri çok seviyorum bu akşam sevdicek gelene kadar buralardayım ama
insalllahhh gorceksiniz canimmmminşallahhhh bizde o günleri görürüzzz
Yolculuk var diyosun canım olsun en azından senin askerin gidilebiilicek yerde doğu daha fena
hazırlandım kuzum şimdii kayınvalidemlere geçiyorumm ordan terminal yolcusu kalmasınsen hala burdaaaamısın kübimmm gitttt artık buralardan koşşş hazırlan heyecanlanseviyorum seniiii ciicimm harikaaaa geçsin izniniz
çok iyiyim ben şahsen kuzum kolay gelsin sana daaa başarılar şimdidenkuzular nasılsınız
Hafta sonu sınavlar var ders çalışıyorum giremiyorum o yüzden hiç bebeklerimmm
sağol bbeğimm valla sıkıldım ya 1 haftadır yogunlaştımm artık ders yüzü görmek istemiyomçok iyiyim ben şahsen kuzum kolay gelsin sana daaa başarılar şimdiden
Sarja takamamistir belkiKızlar yaaa kaç saattir aşkıma ulaşamıyorum, tlf kapalıÇok merak ediyorum kafayı yicem ufff
offff gene bozuldu aramizzzzzz yaaaaabugun bankaya gelen musteri beni faceden eklemis erdi gordu kim o dedi anlattim bankaya gelmisti kredi icin mudur ilgilendi fln yazmiyo bana simdi [/QUOTE
Kiskanmasi normalde senin suçun yok ki
Muhtemelen sarjdan dolayıdır bebeğim ama elimde değil çok merak ediyorum yaaaSarja takamamistir belki
Canimsin aklina bisey getirme büyük ihtimalle şarja takmistir senin merak ettigini biliyodur mesaj atar 1 2 satte korkma kizMuhtemelen sarjdan dolayıdır bebeğim ama elimde değil çok merak ediyorum yaaaeşek kafaya tlf sarja koyucağın zaman haber ver bana demiştim, sarja koyucağı zmn kapatıyo çnkü.. Bilmiyorum acaba başka bişi mi var Off inşallah arar bi an evvel yaaa
İyi olmaya çalışıyoz ülennnnnnapıyosunuz ulen
kuzum merak etme sarji bitmistur yazamamistir skma caniniKızlar yaaa kaç saattir aşkıma ulaşamıyorum, tlf kapalıÇok merak ediyorum kafayı yicem ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?