2014 Yarenleri! :)

Canim beniimmm zaman gecer mi hiç bu gece uyku yok sana cok sevindim darisi tüm sevenlereee
amin kuzum amiinn, ay sorma bugün zor geçti hele şu son saatler hiçç mi hiçç geçmiyorrr
Pofudikommmm gözünaydın bebeğimmmmm Sınsıkııııı sarıl aşkınaaaaa bol bol öpppp koklaaa taammıııııııııı
canımın içisiii tamaaam çoook sağolll
ayy ne guzel bol bol hasret gideirn :)
öyle olucak kuzum benim çok sağol
Hoşbulduukk, umarım benim değerimi bilirde bu düşüncelerden kurtulurr ... Beni kaybetmekten korksun hep istiyorum ne yapmalıyımm?
inşallah canım.. üzgünüm ki hiçbir şey.. şuan senin yapabileceğin tek şey ilgini sevgini bir an üzerinden eksiltme ona bunu hissettir gerisini ona bırak kuzum.
Selammm yarenlerrr
merhaba canımmm

kızlar şuan son 4-5 saatimiz maksimumm beni merak etmeyiinnn tamam mı? sevdicekle beraber olacağız bir kaç gün fırsat buldukça girmeye çalışırım sizleri çok seviyorum bu akşam sevdicek gelene kadar buralardayım ama

Selammm tatlımmmmm iyiyim çok şükür görüşemiyoruz bayadır sen nasılsınnn

çok şükür iyiyim ben de canımcımm evet ya denk gelemedik özlettin kendini.. senin girdiğin sıralar ben buralarda olmuyorum herhaldee ama görünce kaçırmıyorum hemen atlıyorum

sen hala burdaaaamısın kübimmm gitttt artık buralardan koşşş hazırlan heyecanlan seviyorum seniiii ciicimm harikaaaa geçsin izniniz

kuzular nasılsınız

Hafta sonu sınavlar var ders çalışıyorum giremiyorum o yüzden hiç bebeklerimmm

offff gene bozuldu aramizzzzzz yaaaaa bugun bankaya gelen musteri beni faceden eklemis erdi gordu kim o dedi anlattim bankaya gelmisti kredi icin mudur ilgilendi fln yazmiyo bana simdi

Sarja takamamistir belki
Muhtemelen sarjdan dolayıdır bebeğim ama elimde değil çok merak ediyorum yaaa eşek kafaya tlf sarja koyucağın zaman haber ver bana demiştim, sarja koyucağı zmn kapatıyo çnkü.. Bilmiyorum acaba başka bişi mi var Off inşallah arar bi an evvel yaaa

Canimsin aklina bisey getirme büyük ihtimalle şarja takmistir senin merak ettigini biliyodur mesaj atar 1 2 satte korkma kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…