Günaydın ... Kızlar ne yapsam ben askerdeki sevgilimle ayrıldık.çok kotuyum bunalima girdim :/
Anladum cnmm.. İlîşkiniz ne kdr süredir devam ediyo bilmiyorum ama öfkeyle alınmış bi karar gibi geldi bana.. Sakinleşince arıycaktır seni.. Ayrıca askerde her an her dakika arayamayabilir cnm bnm bu çok normal.. Sırf bu sebepten ona yüklenme.. Soğuk konuşuyo olmasınıda çevresinde insanlar vardır rahat konuşamıyodur diye değerlendiriyorum:) olumsuz düşünme tatlım rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin..Canım beni ihmal ediyor birkaç gün aramıyordu..konuşurken gergin soğuk konusuyordu...ben de bu durumdan şikayetimi dile getirdim..derken tartışma büyüdü ve telefonu ayrilik kararıyla kapattik :/
canim konunda da okudum bni ihmal ediyor demişsin. .sevgilin acemi birligindeymis,e hergün arayamamasi normal vakitleri olmuyo,sira oluyo ankesörlü de,soguk konusmasina gelince etrafında birileri olabilir ya da ortama alismaya çalışıyor olabilir,sonucta her şeyini burda birakip baska bi yere gitti,herkesten cok onun icin zor alismasi..bu dönemde en büyük destekcisi sen olmaliyken gereksiz yere bni aramiyosun diyerek belliki bunaltmissin erkek arkadasini..bu donmde her zamankinden fazla sabırlı olmamiz gerekiyo. ..bnm erkek arkadaşım gideli 6 ay oluyo hala bile bzn arar neşeli bazen arar soguk,olabiliyor böyle seyler destek olmk lazım. .hep destek tam destekCanım beni ihmal ediyor birkaç gün aramıyordu..konuşurken gergin soğuk konusuyordu...ben de bu durumdan şikayetimi dile getirdim..derken tartışma büyüdü ve telefonu ayrilik kararıyla kapattik :/
pollyanna gibisin resmen :) günaydın bu aradaaAnladum cnmm.. İlîşkiniz ne kdr süredir devam ediyo bilmiyorum ama öfkeyle alınmış bi karar gibi geldi bana.. Sakinleşince arıycaktır seni.. Ayrıca askerde her an her dakika arayamayabilir cnm bnm bu çok normal.. Sırf bu sebepten ona yüklenme.. Soğuk konuşuyo olmasınıda çevresinde insanlar vardır rahat konuşamıyodur diye değerlendiriyorum:) olumsuz düşünme tatlım rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin..
İvittt kuzucukkkkkkpollyanna gibisin resmen :) günaydın bu aradaa
Haftasonları böyle oluyo başağımmmmm herkes gezmelerde tozmalardaniye kimseler yok kac gündür
oy oy :) şerlerin içindeki bütün hayırları bir an önce görmek dileğiyle o zaman canımİvittt kuzucukkkkkkİyi düşüm iyi olsunnnnnnn Her şerrin içinde bizim için sıkıştırılmış bi hayır mutlaka var Günaydın sanadaaa bîtanem
Haftasonları böyle oluyo başağımmmmm herkes gezmelerde tozmalarda
oy oy :) şerlerin içindeki bütün hayırları bir an önce görmek dileğiyle o zaman canım
oooo afiyet olsun canım benimm geliyom hemeennİnşallah bebeğimmm.. Ben şimdi evime geldim kahvaltı hazırlıycamm kendime kuşum.. Gel beraber yapalım kahvaltıyı kızzzzz
boncugum ya bnde mi alışverişe gitsem acabaİvittt kuzucukkkkkkİyi düşüm iyi olsunnnnnnn Her şerrin içinde bizim için sıkıştırılmış bi hayır mutlaka var Günaydın sanadaaa bîtanem
Haftasonları böyle oluyo başağımmmmm herkes gezmelerde tozmalarda
Git bebeğimmmmm giiiitttboncugum ya bnde mi alışverişe gitsem acaba
kuzum bnde cok sasirdim hatta yok dedim icimden ama yinede sorim dedim :) dunya ne küçük yaaaa
Yarım saatte bitiriyorum çoook zekiyim yavrum ne sandın
canımcııııığımmmm
Güle güle kullaan canim :))Selam kizlaaar ben yine alisveristen geldim tam englishhome dayim askim aradi ya daha ne aliosun sen dio :) pazar arabasi bile aldm bugün :))) benmkide carsiya ckti geziyor aklina gelmiyrm :))))))
ciktim kuzum bi dolandimda geldim :)Git bebeğimmmmm giiiitttben haftaiçleri hastaneden bi arkadaşımla gittiğim için hftasonu yalnız çıkasım gelmiyo, evde vakit geçiriyorum:)
kuzuu bnde arkadan gordum yüzünü gormedim kiHahahaama ama bende seni görmek isterim kuzummm
Kuzum zekisin tabi aaa :)) haksızlık etme kendine :))
Nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?