kizzzz duygu yiterrr bize alicak bisey birakmadinSelam kizlaaar ben yine alisveristen geldim tam englishhome dayim askim aradi ya daha ne aliosun sen dio :) pazar arabasi bile aldm bugün :))) benmkide carsiya ckti geziyor aklina gelmiyrm :))))))
Selam kizlaaar ben yine alisveristen geldim tam englishhome dayim askim aradi ya daha ne aliosun sen dio :) pazar arabasi bile aldm bugün :))) benmkide carsiya ckti geziyor aklina gelmiyrm :))))))
İyi yaptın kuzucuğummnnnciktim kuzum bi dolandimda geldim :)
Yeşommmm oturuyorum öyle örgü örüyorummmmKızlarrrr napıyosunuz
bebisimmm evet cok sukur kar yagdi da aramiz duzeldi :) korktu ben ise gidicektim cok kar yagiyodu oyle oyle bisey kalmadi kuzum :)Sağolasın kuşummmmm.. Nasılsın bakalımmmmm? Erdinle arayı düzelttiniz dimi? Günaydın buaradaaaa)))
kiz senle bende varya hic durmuyoxzzz :):) bende asimdi geldim carsidannn :)Selam kizlaaar ben yine alisveristen geldim tam englishhome dayim askim aradi ya daha ne aliosun sen dio :) pazar arabasi bile aldm bugün :))) benmkide carsiya ckti geziyor aklina gelmiyrm :))))))
Darısı banaaa :)3 kilo vermisim hemde diyet yapmadannnnn
sen kac kilosun ki cnm:)Darısı banaaa :)
cok bisi degil tatlim verirsin nolcakk1.72 boy 64 kilo
58 olmak istiyom canimm inşallah :)cok bisi degil tatlim verirsin nolcakk
İyiyim allaha çok şükür fıstığımmmm.. Sabahtan çalıştım snra eve gelip evceğizimle ilgilendim.. Önce güzel bi pazar kahvaltısı yaptım snra temizlik yaptım ondan sonracığımada örgü ördümmm.. Şimdide yiycek bişiler hazırlıycam kendime.. Sanırım börek yapıcambebisimmm evet cok sukur kar yagdi da aramiz duzeldi :) korktu ben ise gidicektim cok kar yagiyodu oyle oyle bisey kalmadi kuzum :)
yorgunum ve aciktim balim elma diyetindeyim halsiz dusuyorum 3 gundur :/ ama yarin son
sen napiyosun canimin iici iyimisin?
kiz senle bende varya hic durmuyoxzzz :):) bende asimdi geldim carsidannn :)
Ama niden sevgi hatunummmm ne oldu sanaaaaaÇok sıkılıyom
Kızzzz çırpı gibi olmen bakem ne o ööle58
58 olmak istiyom canimm inşallah :)
Ay bilmiyom canım bizimkine de cattim haksizimdaAma niden sevgi hatunummmm ne oldu sanaaaaa
Yok kiz biraz versem iyi olacak hasretimden veririm inşallah :)Kızzzz çırpı gibi olmen bakem ne o ööleYemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbül
bak bak havalara bak :)
Benideeeeeeebak bak havalara bak :)
biz göbüşümüzle gayette mutluyukdermişimm yalaaannn biri beni kurtarsınnn
sevdicek gobisimle dalga geciyodu artik yokkkkbak bak havalara bak :)
biz göbüşümüzle gayette mutluyukdermişimm yalaaannn biri beni kurtarsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?