2014 Yarenleri! :)

Selam kizlaaar ben yine alisveristen geldim tam englishhome dayim askim aradi ya daha ne aliosun sen dio :) pazar arabasi bile aldm bugün :))) benmkide carsiya ckti geziyor aklina gelmiyrm :))))))
kizzzz duygu yiterrr bize alicak bisey birakmadin

Selam kizlaaar ben yine alisveristen geldim tam englishhome dayim askim aradi ya daha ne aliosun sen dio :) pazar arabasi bile aldm bugün :))) benmkide carsiya ckti geziyor aklina gelmiyrm :))))))
Pazar arabası mıııııı.. Evet kızlar an itibariyle duygu alışveriş konusunda son noktayı koymuş bulunuyor Güle güle kullan bebeeğim Güzel güzel pazarlara çık sağlıklı meyveler sebzeler al sağlıklı kal inşallah
ciktim kuzum bi dolandimda geldim :)
İyi yaptın kuzucuğummnnn
Kızlarrrr napıyosunuz
Yeşommmm oturuyorum öyle örgü örüyorummmm Sen naposun fıstık?

Sağolasın kuşummmmm.. Nasılsın bakalımmmmm? Erdinle arayı düzelttiniz dimi? Günaydın buaradaaaa)))
bebisimmm evet cok sukur kar yagdi da aramiz duzeldi :) korktu ben ise gidicektim cok kar yagiyodu oyle oyle bisey kalmadi kuzum :)
yorgunum ve aciktim balim elma diyetindeyim halsiz dusuyorum 3 gundur :/ ama yarin son

sen napiyosun canimin iici iyimisin?
kiz senle bende varya hic durmuyoxzzz :):) bende asimdi geldim carsidannn :)

İyiyim allaha çok şükür fıstığımmmm.. Sabahtan çalıştım snra eve gelip evceğizimle ilgilendim.. Önce güzel bi pazar kahvaltısı yaptım snra temizlik yaptım ondan sonracığımada örgü ördümmm.. Şimdide yiycek bişiler hazırlıycam kendime.. Sanırım börek yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…