- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
senin çok fazla yok kuzu 58 olursan çok cılız olcan yaBenideeeeeee:)
eeeeevvvvet bide işin o tarafısevdicek gobisimle dalga geciyodu artik yokkkkbakalim ne dicek gorunce
kuzumm bn 57 kiloydum 2 hafta oncesine baktim gobis cikti ,sevdicek cok zayif o yüzden bnmle hep dalga geciyodu...2 subatta geliyo gaza gldim bnde :) diyet yapmadim ama ekmgi cok severim ..ekmegi kestimeeeeevvvvet bide işin o tarafı
sürekli dalga geçiyor o gelene kadar kurtulmam lazımmmm
ne yaptığını anlat yütfennnnn :)
Bölgesel sorunum var canim ya 58 olursam iyi olur tam olur bakalim Şükrü gidinc3 üzüntüden veririm inşallah :)senin çok fazla yok kuzu 58 olursan çok cılız olcan ya
oh allah iyilik versin yavruuuum :) ayy dolu dolu ne guzel gecmis gunun tatlimm :) mmmm denizimin boreginden olsada yesekkkk :) resmini gonder kusuuumİyiyim allaha çok şükür fıstığımmmm.. Sabahtan çalıştım snra eve gelip evceğizimle ilgilendim.. Önce güzel bi pazar kahvaltısı yaptım snra temizlik yaptım ondan sonracığımada örgü ördümmm.. Şimdide yiycek bişiler hazırlıycam kendime.. Sanırım börek yapıcam
wuuuhuuuuuuu
benide kilo verince orantısız veriyorum bundan nefret ediyorum sadece simit bölgesi göbeğim gitsin istiyorum onlar gidiyor ama yüzüm soluyor resmen gelmesine çok var askerimin malum havlarda soğuk yakuzumm bn 57 kiloydum 2 hafta oncesine baktim gobis cikti ,sevdicek cok zayif o yüzden bnmle hep dalga geciyodu...2 subatta geliyo gaza gldim bnde :) diyet yapmadim ama ekmgi cok severim ..ekmegi kestim
bende öyle düşünüyodumBölgesel sorunum var canim ya 58 olursam iyi olur tam olur bakalim Şükrü gidinc3 üzüntüden veririm inşallah :)
sira sivilceler deoh allah iyilik versin yavruuuum :) ayy dolu dolu ne guzel gecmis gunun tatlimm :) mmmm denizimin boreginden olsada yesekkkk :) resmini gonder kusuuum
wuuuhuuuuuuuhelal olsun afferimm kuzumaaa
erteleme hastalığı ztn bu kilo:) yrn baslarim haftaya başlarımbenide kilo verince orantısız veriyorum bundan nefret ediyorum sadece simit bölgesi göbeğim gitsin istiyorum onlar gidiyor ama yüzüm soluyor resmen gelmesine çok var askerimin malum havlarda soğuk yahep geçiştiriyorum o yüzden
eveeet pazartesileri bekleye bekleye bu hale geldikerteleme hastalığı ztn bu kilo:) yrn baslarim haftaya başlarımbaşla kuzum bekleme
az kiloyu vermek daha kolay tatlım. .diyete bile gerek yok yediklerini azalt yetereveeet pazartesileri bekleye bekleye bu hale geldik
3 5 kilo fazlada değilde işte o stres yoruyo beni
haklısın kuzum :) bi yerlerden başlamak lazımm :)az kiloyu vermek daha kolay tatlım. .diyete bile gerek yok yediklerini azalt yeter
ewett canimm :) Allah kısmet ederse 2 subat aksami yanimdahaklısın kuzum :) bi yerlerden başlamak lazımm :)
askerin iznemi geliyor :)
Kuzucuuuuk anlıyorum seni bazen bende benimkine haksız yere kızıveriyom ondan snra içime batıyo, çok üzülüyorumAy bilmiyom canım bizimkine de cattim haksizimda
Ben hasretten kilo vermek yerine kilo aldım kızYok kiz biraz versem iyi olacak hasretimden veririm inşallah :)
Üzülmesemde yemekten kesicem biraz galiba gelince erimissin desin bana :))bende öyle düşünüyodumhiçç üzülmmemiş gibi kilo aldım dahada
halbuki üzülünce su dahi içmem
Oyy bebeğim benimmmmmm.. Şimdi fırına verdim çıkınca çekerim fotosunu fıstıkk:))oh allah iyilik versin yavruuuum :) ayy dolu dolu ne guzel gecmis gunun tatlimm :) mmmm denizimin boreginden olsada yesekkkk :) resmini gonder kusuuum
wuuuhuuuuuuuhelal olsun afferimm kuzumaaa
Şimdi de kış almam insallah ya sistim eskiden kilo almak icin cabalardim ahhhh ahhhh nerde o eski günler :)Kuzucuuuuk anlıyorum seni bazen bende benimkine haksız yere kızıveriyom ondan snra içime batıyo, çok üzülüyorumAma yakışıklı sevgilimle girip güzel gözlü aşkımla çıkıyom gönlünü alıveriyom Sende al gönlünü sevdiceğinin birbirinize en çok ihtiyacınız olan zamandasınız kuzuuuu..
Ben hasretten kilo vermek yerine kilo aldım kızGerçi kış mevsimininde etkisi vardı bu aldığım 2 kiloda
Seni seviyorum falan dedim ama pek takmadi beni disardaymisKuzucuuuuk anlıyorum seni bazen bende benimkine haksız yere kızıveriyom ondan snra içime batıyo, çok üzülüyorumAma yakışıklı sevgilimle girip güzel gözlü aşkımla çıkıyom gönlünü alıveriyom Sende al gönlünü sevdiceğinin birbirinize en çok ihtiyacınız olan zamandasınız kuzuuuu..
Ben hasretten kilo vermek yerine kilo aldım kızGerçi kış mevsimininde etkisi vardı bu aldığım 2 kiloda
Allahııııııımmmm çok şükür başağım sevdiceğine kavuşucaaaaakewett canimm :) Allah kısmet ederse 2 subat aksami yanimda
Dışardaysa çok sık boğaz etmemek lazım bebeğim.. Eve gidince yada yalnız kalınca uzatmaz o da allahın izniyle düzeltirsiniz arayıSeni seviyorum falan dedim ama pek takmadi beni disardaymishuysuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?