2014 Yarenleri! :)

eeeeevvvvet bide işin o tarafı
sürekli dalga geçiyor o gelene kadar kurtulmam lazımmmm
ne yaptığını anlat yütfennnnn :)
kuzumm bn 57 kiloydum 2 hafta oncesine baktim gobis cikti ,sevdicek cok zayif o yüzden bnmle hep dalga geciyodu...2 subatta geliyo gaza gldim bnde :) diyet yapmadim ama ekmgi cok severim ..ekmegi kestim

oh allah iyilik versin yavruuuum :) ayy dolu dolu ne guzel gecmis gunun tatlimm :) mmmm denizimin boreginden olsada yesekkkk :) resmini gonder kusuuum
an itibariyle 1.70 boy 54 kiloo MissPeaceful :)
wuuuhuuuuuuu helal olsun afferimm kuzumaaa

kuzumm bn 57 kiloydum 2 hafta oncesine baktim gobis cikti ,sevdicek cok zayif o yüzden bnmle hep dalga geciyodu...2 subatta geliyo gaza gldim bnde :) diyet yapmadim ama ekmgi cok severim ..ekmegi kestim
benide kilo verince orantısız veriyorum bundan nefret ediyorum sadece simit bölgesi göbeğim gitsin istiyorum onlar gidiyor ama yüzüm soluyor resmen gelmesine çok var askerimin malum havlarda soğuk ya hep geçiştiriyorum o yüzden

erteleme hastalığı ztn bu kilo:) yrn baslarim haftaya başlarım başla kuzum bekleme

Ay bilmiyom canım bizimkine de cattim haksizimda
Kuzucuuuuk anlıyorum seni bazen bende benimkine haksız yere kızıveriyom ondan snra içime batıyo, çok üzülüyorum Ama yakışıklı sevgilimle girip güzel gözlü aşkımla çıkıyom gönlünü alıveriyom Sende al gönlünü sevdiceğinin birbirinize en çok ihtiyacınız olan zamandasınız kuzuuuu..
Yok kiz biraz versem iyi olacak hasretimden veririm inşallah :)
Ben hasretten kilo vermek yerine kilo aldım kız Gerçi kış mevsimininde etkisi vardı bu aldığım 2 kiloda

Şimdi de kış almam insallah ya sistim eskiden kilo almak icin cabalardim ahhhh ahhhh nerde o eski günler :)

Seni seviyorum falan dedim ama pek takmadi beni disardaymis huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…