16 günlüğüne kuzum daha tam net degil 14 de olabilir. .ay hmde ne heyecanlı sanki ilk defa bulusucazAllahııııııımmmm çok şükür başağım sevdiceğine kavuşucaaaaakKaç günlüğüne geliyo bebeğim? Neler yapıcaksınız bakalım? Ayyyyy çok heycanlı kıııız
Bekliyorum canim yazmasini disardayken yazmam zaten :)Dışardaysa çok sık boğaz etmemek lazım bebeğim.. Eve gidince yada yalnız kalınca uzatmaz o da allahın izniyle düzeltirsiniz arayı
slm bebeğim hg..nasilsin :)Selaaaaammm kızçeleeerrr
slm bebeğim hg..nasilsin :)
ohhh ne güzel kuzum..ne ciciler aldin bakimm:)Hoşbuldumm canımm pazar günü vurdum kendimi gezmeelere alışverişe oh sefam olsunSen nasılsın canımmm
ohhh ne güzel kuzum..ne ciciler aldin bakimm:)
ayy ewet balim ya cok heyecanli ve mutluyum yaaaGerekli gereksiz her şeyyySevdiceğin mi geliyor kuzummm
ayy ewet balim ya cok heyecanli ve mutluyum yaaa
tamam tatlimm bekliyoruzz nefis borekleriniii :) senin ellerinden ne olsa yenir kiiiOyy bebeğim benimmmmmm.. Şimdi fırına verdim çıkınca çekerim fotosunu fıstıkk:))
yok ins balim..dagitimda kavga etmistik gitmeden once gorusemedik,dersimizi aldik..bidaha olmicak ins.Ne güzel kuzucummmm bol bol hasret giderinn kavga etmek tartışmak yokkk
o kdr olur kuzum..ne zmndr bisi yemiyon ztntamam tatlimm bekliyoruzz nefis borekleriniii :) senin ellerinden ne olsa yenir kiii
off bugun fazla kacirdim denizim yaaa ne guzel zayifliyodum :)
yok ins balim..dagitimda kavga etmistik gitmeden once gorusemedik,dersimizi aldik..bidaha olmicak ins.
yok bebekim hepsini kullanicaz malesef bolemiyoruz. .Tunceli sorunlu oldugu icin komutan bolmuyo izinleriAman canm bu askerlik boyunca sinirler çok geriliyor bizde hayatımızda sorun etmediğimiz saçma sapan her şeye takar olduk. Ama dersinizi almışssınız bu tatili iyi değerlendirinnnn :) Bidaha gelicekmi izine
aynen oyle balim bugun saldirdin resmen dip koseye moralim bozuldu biraz ama olsun yarin tekrar ski diyete giriyorum.. sadece 1 haftam kaldio kdr olur kuzum..ne zmndr bisi yemiyon ztn
cok sıkma kndini bal kaymagim :)aynen oyle balim bugun saldirdin resmen dip koseye moralim bozuldu biraz ama olsun yarin tekrar ski diyete giriyorum.. sadece 1 haftam kaldi
tamam bitanemmmm :) askerin geliyo balll az kaldi heee :)cok sıkma kndini bal kaymagim :)
az kaldi kuzum ayni anda kavusuyoruz sevdiceklerimizetamam bitanemmmm :) askerin geliyo balll az kaldi heee :)
evet bebegiiiim insallahhhhh :) ayyyy tam 190 gun olmus gormeyeliiiaz kaldi kuzum ayni anda kavusuyoruz sevdiceklerimize
ayyy hadi yaaaevet bebegiiiim insallahhhhh :) ayyyy tam 190 gun olmus gormeyeliiikurban olurummmm ben ona zayiflamis pantolonu bol olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?