Sevindim balın dolu dolu geçir ailenle:) kz atarsa 277 oldum iyimi:))
Iyi akşamlar caninİyi akşamlarrrrr
iyi akşamlaarrr :)
Iyi akşamlar tatlim:)
Sevgi hatunummmmm nasılsııııın?
İyiyim bende allaha çok şükür bebeğimmmm bıraktığın gibiyizzzYarın aydına gidicem allah nasip ederse.. Ailemi görücem.. Ankaradan teyzemler gelmiş hep beraber güzel bi haftasonu geçiricez inşallah
Özgemmm hayırlı akşamlar tatlımmmn nasılsın?
Hataydaydim kizzz:))İyi akşamlarrrrr
Hataydaydim kz net yok bsey yok patladım ztn sıkıldım :))Nasılsın canımcım tanışmışmıydık seninleeee
Neredesin kız kaçakkkkk
İyiyim tatlışım uzattım ayaklarımı dinleniyorum abur cubur keyfi yapıyorumsen nasılsınnn
İyiyim kuşummm bendeee rabbime hamdolsunniyiyim güzellik sen nasılsın
Ooo süper bebeğimmmmmSevindim balın dolu dolu geçir ailenle:) kz atarsa 277 oldum iyimi:))
Yeşommmmmmİyi akşamlarrrrr
cıkkss tanışmadık dahaNasılsın canımcım tanışmışmıydık seninleeee
Neredesin kız kaçakkkkk
İyiyim tatlışım uzattım ayaklarımı dinleniyorum abur cubur keyfi yapıyorumsen nasılsınnn
Hataydaydim kizzz:))
Hataydaydim kz net yok bsey yok patladım ztn sıkıldım :))
oooo zaten yüzünü asık göremedim hiç maşallah şimdi ekstra bi mutluluk oy oyyİyiyim kuşummm bendeee rabbime hamdolsunnYarın memleketceğizime gidiyorum çok mutluyummm
Ooo süper bebeğimmmmmBizimkide atarsa 260 200ler hızlı ilerliyo kııııııııııız
Yeşommmmmm
İyiyim kuşummm bendeee rabbime hamdolsunnYarın memleketceğizime gidiyorum çok mutluyummm
Ooo süper bebeğimmmmmBizimkide atarsa 260 200ler hızlı ilerliyo kııııııııııız
Yeşommmmmm
cıkkss tanışmadık dahayeniyimm
Oooohhh sefan olsun bebeğimmmm.. Bende iyiyim sıcacık adaçayımı yaptım onu yudumluyorum fıstığımmmNasılsın canımcım tanışmışmıydık seninleeee
Neredesin kız kaçakkkkk
İyi akşamlarrrrr
ahh bende iş bulsam da vakit bulamasam sosyalleşmeye nerdeeeHoş geldin aramıza bebeğimmmBende bir zamanlar burdan çıkmazdım ama işe girince çok sık giremiyorum yoğunluk ve yorgunluktan. Kaçırıyorum çok şeyi
ahh bende iş bulsam da vakit bulamasam sosyalleşmeye nerdeee
Rabbim hiç birinizin gülen yüzünü soldurmasın hep gülelimmm hep mutlu olalımmmoooo zaten yüzünü asık göremedim hiç maşallah şimdi ekstra bi mutluluk oy oyy
Denizimmmm şükür kavuşturanaNasılsınnnn
ettigin duayi yesinler senin. Amiin bebeğimmmRabbim hiç birinizin gülen yüzünü soldurmasın hep gülelimmm hep mutlu olalımmm
Çok şükür bebeğimmmm.. İyiyim hamdolsun fostığımmmmm.. Sen nasılsıııın? Heycan vaa mı heycan
ettigin duayi yesinler senin. Amiin bebeğimmm
iyi akşamlar yavruuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?